Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 5:42 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem fogják...
Azt kell, h mondjam, h őket az érdekli leginkább, h minél többen legyenek és kaszáljanak. legalábbis nekem nagyon úgy tűnik. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 8:48 pm 
Senior Member

Lily wrote:
Nem fogják...
Azt kell, h mondjam, h őket az érdekli leginkább, h minél többen legyenek és kaszáljanak. legalábbis nekem nagyon úgy tűnik. :(

Azért szerintem ez így durva, úgy gondolom a MAT alapvetően biztos, hogy nem keresni akar ezzel, másik társaságot nem ismerem, nem akarok véleményt mondani róla. Szervezésben meg mindkét helyen tuti káosz van XDD Én mindenesetre drukkolok mindenkinek, főleg a MATnak, hogy végre szedjék össze magukat és igenis színvonalasan tudják támogatni a szubkultúrát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 9:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lehet, nem tudom... Én 2005 óta járok con-ra, de a szervezés színvonala semmit sem változott... ugyanolyan káosz van mindig, csak egyre több az ember. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 28 Wed, 9:08 pm 
Elite Member

szerintem annyira nem volt szörnyű a con, jó oké a szervezés az szánalmas volt....de teljesen jól elkempingeztünk kint a többiekkel :D szóval nekem összességében pozitív élmény maradt ^^
ja és találtam egy tök véletlen "közös" fotót Jude-al meg Kageroval :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 7:57 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hitori wrote:
ja és találtam egy tök véletlen "közös" fotót Jude-al meg Kageroval :D

Remek! :beaten:
Kissé kezdek besokallni, hogy a cosplay miatt a fél internet az én ordenáré fejemmel van tele. v__v

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 10:13 am 
Site Admin

[Sakura.] wrote:
ömm... a beígért mondobusszal találkozott valaki? :beaten:
csak mert mi háromnegyed órát álltunk az Örsön, és sehol sem volt, és akiket megkérdeztünk, azok sem látták. : P
továbbá azt azért írhatták volna az animecon honlapján, hogy inkább ne az Örs felõl jöjjön senki, ugyanis a 100-as busz óránként jár...
A buszokkal kapcsolatban masszív egymásramutogatás volt a szervezök részéröl, kiváncsi vagyok, hogy lesz-e bennük annyi, hogy kipakolnak utólag valami bocsánatkérö közleményt...

Aru wrote:
Ugyan többet Con-ra valszeg már nem megyek, de arra azért utólag kíváncsi lennék h az elõvételes sor miért állt reggel 2 órát, miközben az összes helyben vásárlós emberke bemehetett? =/ Szervezés ugye már megint...
Wow, erröl meg nem is tudtam eddig... vicces, hogy a baromitehetséges új szervezök simán belefutnak olyan hibákba, amiket a Pecsában már rég sikerült megoldani.. O_o

Salvage wrote:
És csak nekem tűnt fel,hogy a bejáratnál 0 átvizsgálás volt? nem mintha mészárlásra készültem volna,de bármit be tudtam volna vinni
Hjahh, én is kicsit csodálkoztam amikor bent valaki a nagy pavilon elött ülve egy méretes katanát tisztogatott ami látványosan nem papírmasé másolat volt... érdekeees. O__o"

Jude wrote:
Kissé kezdek besokallni, hogy a cosplay miatt a fél internet az én ordenáré fejemmel van tele. v__v
azért hajkurászod folyton a képeket magatokról, hogy szörnyülködhess miattuk? :beaten:

Sayaka wrote:
ahh, sok-sok Toshiya cosplayer *_________* ToshiCon :heart:
!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'D

Fru-chan wrote:
Sayu wrote:
^Melyik klippeket adta le még? :)

Namie Amuro - Fast car
D'espa - love is dead
Tommy heavenly 6 - Unlimited sky
Aural vampire - Shounan zoku -cannibal coast-
Oz - Filmly
Kattun - The D-Motion
D - Ouka saki some ni keri :heart:
Radwimps - Oshakashama
BuckTick - Dokudanjo beauty
Ayumi Hamasaki - Microphone
Ancafé - Aroma
és egy 2ne1 - Follow me
Jaja, ezek voltak. :grin: Nem hittem volna, hogy valaha KPop videó lesz a conos videók közt, de az a 2NE1 cucc valami zseniális <3

Doll wrote:
A következõ beszélgetés zajlott le az egyik szervezõ és a fõszervezõ között:
szervezõ: találtunk egy csomó elhagyott holmit... mit csináljunk vele?
fõszervezõ: mittom én, majd legközelebre legalább lesz tombola...
Mindig azt hiszem szarabb véleményem már nem lehet ezekröl az emberekröl, 'oszt mindig jön valami újabb adalék... :'D

ant. wrote:
teljes mértékben egyetértek Dollal.amúgy szerintem csak azért volt minden így elb*szva mert elõször volt itt megrendezve a con. ha legközelebb is a hungexpoban lesz (könyörgök ne legyen ott..hiányzik a pecsa :cry2: ) már biztos jobb lesz a szervezés.
Tavaly év végén már volt itt két kisebb con, a szervezési hibák nagy része pedig sajnos nem olyan volt ami helyfüggö lenne, hanem simán a szervezöi inkompetencia eredménye. :?

és... hivatalos vélemény, mint afterparty szervezö...
Az animecon szombati napján, az afterparty elején tapasztalt kellemetlenségekért utólagosan is elnézést mindenkitől, azonban sajnos ezek a hatáskörünkön kívűl eső dolgokból adódtak. A con főszervezőivel korábban (utoljára a con délutánján) le lett egyeztetve, hogy éjfélig mennek a különbuszok, ehhez képest fél nyolckor derült ki, hogy nyolckor megy az utolsó, ráadásul többször kellett kérni, hogy ez akkor már legalább bemondva legyen, mert különben nem is szóltak volna az embereknek. A Para Para performance közben jött az az infó is, hogy a nagytermet nyolcra ki kell üriteni, ami nevetséges módon szintén meglepetésként érte a föszervezõt is, így az is félbemaradt és emiatt a ruhatáras ruhakivétellel is gondok adódtak. Ezek után az afterparty helyszínén a hangtechnika az igéretek ellenére nem volt összerakva időre, a con technikusa még azt sem tudta, hogy hol vannak a terem villanykapcsolói, valamint azt sem, hogy kit kellene megkérdezni ezügyben, így egy enyhén neurotikus vénkisasszonnyal kellett végül leharcolni a dolgot. Ezek mellett arról sem tájékoztattak minket, hogy 8 után sem büfé, sem ruhatár nem üzemel már az épületben.
Habár ezekhez a drasztikus szervezési hibákhoz nekünk nem volt közünk, de mivel a con föszervezõi jó eséllyel nem fognak utólag sem foglalkozni a problémákkal, ezért mi szeretnénk elnézést kérni minden érintettöl. Valamint amennyiben az õszi conon is lesznek zenei programok (mégpedig természetesen lesznek) akkor ott minden azokkal kapcsolatos szervezõi munka ki fog kerülni a föszervezõk kezébõl, biztosítva, hogy az ehhez hasonló botrányos események nem ismétlõdhessenek meg.

és a nemhivatalos...: nekem speciel tetszett a helyszín, habár vannak hibái, de voltak a Pecsának is és ezek többnyire nem olyanok, amiket ne lehetne megoldani normáis szervezéssel. Afterröl tracklista most nincs, mert az elején (érthetö okokból xD) nem volt idö, ideg azzal is foglalkozni, utána meg már nem kezdtem neki félúton. Képeket szerintem a hétvégén válogatom át, most úgysincs annyi mint szokott közelsem. o_O/ Egyébként meg jó volt mindenkivel találkozni, a pultozás móka volt mint mindig, annyafaszát annak aki hamis tízezressel fizetett, a Versailles streetteam-nem köszi a flyereket, a cosplayek meg (Jude & co., a Shizu-Ayumi-Eve hármas, Pinkspider, Hoshi, megmindenki.) baromi jók voltak mind.. *__* Programokból ellenben semmit nem láttam, de rohadtul nem lett semmi a Nagy Változásból amit meglebegtettek, szóval nem is bánom igazán. :'D Szervezés meg: fuck 'em, dilettáns bagázs.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 10:16 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
azért hajkurászod folyton a képeket magatokról, hogy szörnyülködhess miattuk?

Egyáltalán nem hajkurászom magamról a képeket... o_O" Csak láttam párat, és annyi bőven elég is volt. Pff.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 1:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
és a nemhivatalos...: nekem speciel tetszett a helyszín, habár vannak hibái, de voltak a Pecsának is és ezek többnyire nem olyanok, amiket ne lehetne megoldani normáis szervezéssel. (...)
Programokból ellenben semmit nem láttam, de rohadtul nem lett semmi a Nagy Változásból amit meglebegtettek, szóval nem is bánom igazán. :'D Szervezés meg: fuck 'em, dilettáns bagázs.

A helyszín jó volt, arról beszéltünk, kicsit olyan külföldi con fílingje volt a helynek így, hogy nem akart ránkszakadni az épület. szvsz ha nem megint ugyanúgy csoportosították volna a dolgokat, pl szétszórják jobban az árusokat, akkor talán még a pultok körüli tumultus, (és az, hogy mikor a versailles jegyet vettem lezúzta egy forgószél egyed a masnimat,) kiküszöbölhető lehetne.
Bár talán negatívuma a helynek, hogy az épületek közül talán csak néhánynál van fedett folyosó, ergo ha spec szakad az eső con idején, amire volt már példa, akkor gyakorlatilag mindenki szarrá ázik.

A programokból mi sem láttunk semmit, de mivel a programok gyakorlatilag pont ugyanazok voltak mint az előző években mindig, sőt még fejtágító előadások között is volt témaismétlés, nagyon nem sajnáljuk xD
A cosplayessel akivel akartam, sikerült találkozni, fotózni is, külön szívemcsücske öröm volt a Mononoke/Ayakashi cosplay :heart:

Nem is tudtam hogy volt emlegetve nagy változás ... :"D xD legalább ebből a szempontból nem ért csalódás xD

btw Ayumi azóta is röhögve emlegeti az arcodat, amit vágtál mikor megláttad xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 10:28 pm 
Forum Addict

Case wrote:
ezért mi szeretnénk elnézést kérni minden érintettöl.

abszolút megértjük, és nincs rá semmi szükség, hogy bocsánatot kérj, te is rendesen fel voltál háborodva, semmiről nem tehetsz. sajnos már nem sikerült odaérni időben vitatkozni mert amikor láttam hogys vitatkozol már rángattam is Judeot hogy mi is megyünkx'DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 29 Thu, 11:39 pm 
Site Admin

vitatkozást jobb rámbízni, ahhoz értek. :beaten: meg olyan idegálapotban amiben akkor is voltam, amúgy is jobb távolmaradni tőlem. xD

Shizu wrote:
Nekem meg Kagero, a #1 Mana fangrill maradt meg emléknek ahogy elképedve nyüzsgőtt, hogy "Itt van Mana! Itt van Mana, wowowowowoooo!" :'D<3

A helyszín meg jah, esőben erős szopópálya, de az mondjuk a pecsában is igaz... belegondolni sem akarok, hogy ha ott egy szombati csúcsidőszakban az eső miatt mindenki egyszerre akart volna bent lenni az épületben, akkor mi lett volna. xDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 30 Fri, 7:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Shizu wrote:
Nekem meg Kagero, a #1 Mana fangrill maradt meg emléknek ahogy elképedve nyüzsgőtt, hogy "Itt van Mana! Itt van Mana, wowowowowoooo!" :'D<3

A helyszín meg jah, esőben erős szopópálya, de az mondjuk a pecsában is igaz... belegondolni sem akarok, hogy ha ott egy szombati csúcsidőszakban az eső miatt mindenki egyszerre akart volna bent lenni az épületben, akkor mi lett volna. xDD

volt már úgy, hogy szombaton esett az eső. xD Nem emlékszel, akkor volt, amikor a helybenvásárlós tömeg felborította a kordont... xD 2008 ősze x"D

Kagero aranyos volt *w*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 01 Sat, 2:07 am 
Elite Member

hmm hát nekem se ez volt a legjobb conom bár maga a program része soha nem izgatott fel, cpsek közt voltak nagyon jók! (meg érdekesek is ^^˝ szőrős rózsaszín cicalány-férfi "kawaii" pózokban)

a helyszínről meg nekem is az a véleményem h kár h feldarabolódik kisebb épületekre...folyton összevissza kellett rohangászni....meg kár h ennyire kint van a halálfaxán...
azér megközelítés szempontjából pecsa sokkal jobb volt...
(mondjuk nekem annó a millenárison tetszett a legjobban...csak ott meg 4 órát kellett sorbanállni még a jegyért...)

az összes vk cp nagyon jó lett!!! (manaism miatt nekem ayumi volt a favorit idén<3 ) GRATULA!

buszok NO COMMENT, parapara fellépés meg MÉG NAGYOBB NO COMMENT...
(biztos fontos volt nagyon a tombola...meg ilyet sztem más hivatalos fellépővel nem tettek volna meg, az a benyomásom h nem vettek minket túl komolyan...pedig tulképp évek munkája van benne!)

de legalább egyre nagyobb a parapara rajongótábor:)

darkness: veled nem futottam össze, de örülök h tetszett a parapara:)

kb ennyi volna tőlem, várom a fotókat:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 01 Sat, 8:25 am 
Member

syunikiss wrote:
hmm hát nekem se ez volt a legjobb conom bár maga a program része soha nem izgatott fel, cpsek közt voltak nagyon jók! (meg érdekesek is ^^½ szõrõs rózsaszín cicalány-férfi "kawaii" pózokban)

a helyszínrõl meg nekem is az a véleményem h kár h feldarabolódik kisebb épületekre...folyton összevissza kellett rohangászni....meg kár h ennyire kint van a halálfaxán...
azér megközelítés szempontjából pecsa sokkal jobb volt...
(mondjuk nekem annó a millenárison tetszett a legjobban...csak ott meg 4 órát kellett sorbanállni még a jegyért...)

az összes vk cp nagyon jó lett!!! (manaism miatt nekem ayumi volt a favorit idén<3 ) GRATULA!

buszok NO COMMENT, parapara fellépés meg MÉG NAGYOBB NO COMMENT...
(biztos fontos volt nagyon a tombola...meg ilyet sztem más hivatalos fellépõvel nem tettek volna meg, az a benyomásom h nem vettek minket túl komolyan...pedig tulképp évek munkája van benne!)

de legalább egyre nagyobb a parapara rajongótábor:)

darkness: veled nem futottam össze, de örülök h tetszett a parapara:)

kb ennyi volna tõlem, várom a fotókat:)

:D :D :D
Sztem is jók lettek a VK cp-sek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 01 Sat, 7:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Darkness wrote:

Fő az egoizmus.... :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 01 Sat, 8:29 pm 
Member

Lily wrote:
Darkness wrote:

Fõ az egoizmus.... :lol: :lol:

Én sajna nem voltam VK-nak beöltözve xD
De majd fogok őszin szerintem.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour