Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:04 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 26 Mon, 5:56 am 
Forum Expert
Forum Expert

Kár h lemaradtam a PV vetítésről most először, de ez van. Majd YT-n szétnézek. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 26 Mon, 7:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Túléltem a con-t, nem volt egyszerű, de jól éreztem magam! A szervezés persze olyan volt, amilyen, de attól függetlenül jó volt.
Meglepett, h mennyien felismertek és fotóztak! Már teljesen elszoktam a fangirl-öktől.
Köszönöm a dicséreteket, örülök, h teccett nektek a ruhám!! :D
Köszi a képeket, Aru!! Jók lettek (férfiöltözős :lol: )!

Már meg is van a következő tervem!!
:D Ez:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 26 Mon, 8:08 pm 
Forum Addict

^
A képek alapján amit láttam mindenkinek tök jó cosplay-e volt. ^^

Hosszas tanakodás után vasárnap először mi is eljutottunk a Conra, nem volt rossz, de szerintem nem lesz belőle rendszer. (Eszti szerint tutti nem.)
Programfüzet nélkül szédelegtünk ide-oda, ha valami tetszett ott maradtunk, úgyhogy nem tünt fel, hogyha csuszás volt.
Mikor már körbejártunk mindent párszor, beültünk a PV vetítésekre, majd távoztunk.

Kedvenc moment: Ayu pv közben az előttünk ülő lányok párbeszéde:
-Ez az a Nanás csaj?
-Szerintem igen, csak most olyan másmilyen. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 7:27 am 
Elite Member

Szerintem eléggé poén volt ez a con xD. Bár én jóléreztem magam, sok jóarc emberrel de azért a szervezés tényleg eléggé pofára ejtett szerintem sok embert... xD
Főleg az ilyen pánikba esős fiatalokat, dehát remélem mindenki jól meg tudott bírkózni a problémával :D

Nekem személyszerint nagyon vicces volt, nem emlékszem mikor nevettem utoljára ennyit! :pinky2:

Aru ~ lefényképezted azt a pasit is akibe a sötét nagyteremben belementem, és szerintem életemben nem ilyedtem még meg ennyire! xD amúgy meg nagyon jók lettek a képek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 7:39 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Azt azóta is keresem h ki volt meg melyik anime, mert kint is szétfutott tőle mindenki :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 7:41 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én nem voltam vasárnap, mert dolgoztam, de a szombatról csak annyit, h messze a legborzalmasabb con volt eddig...

Con busz: örsön vagy 20 embert kérdeztünk meg, h honnan megy... amikor megtaláltuk a megállót az ott lévők mondták, h már fél órája itt várnak. odamentünk az információhoz a bácsi közli, h ja igen reggel volt vlmi busz aztán befe ő aznap egyszer sem látta.
Con: remek ez az óriási hely mert mindenki befér, de kb teljesen szétesik a társaság. Baldyval beszélgettünk és igaza volt abban, h szét voltak szóródva az emberek és inkább volt szar magyar fesztivál fílingje az egésznek, mint egy "nagy családos" animeconnak.
Az épületekbe párszor tettük be a lábunkat, mert se a heringpartit nem tűröm sem pedig megfulladni nem akartam.
Fellépés: 18:30ra volt kiírva...... erre oda rendelnek minket, kb 7kor, h és most azonnal kezdünk erre még kb 1 órát ott ácsorgunk a szaros díjak kiosztásánál. aztán volt valami tömegkvíz aminek a díjkiosztását meg se szervezték, komoyan nevetséges. Jah és a tombola díjak? POSZTEREK!! Könyörgöm megveszi az ember az egyik mondót és ott van benn, de még nyomtatni is lehet olyat. XDDD
Aztán fel a színpadra végre minden hepi. erre jön az a fasz... már elnézést, de nem tom minek hívni, h 10 perc múlva zárják a termet szal itt vége, mert, h bezárják az embereket. na most komolyan... ez tényleg ekkora hülye vagy csak tetteti? ha egy termeben százan vannak akkor szerinte csak úgy ránk zárják az ajtót?! XDD
összeszedtük a cuccunkat és bementünk a vipbe a többiek mentek partira én meg öltöztem át. A következő beszélgetés zajlott le az egyik szervező és a főszervező között:
szervező: találtunk egy csomó elhagyott holmit... mit csináljunk vele?
főszervező: mittom én, majd legközelebre legalább lesz tombola...
hahaha... de vicces.

összesítve: aki nem tud szervezni az ne szervezzen Cont. sőt ne szervezzen semmítse, mert az egész egy totalis FAIL!!!!!
kszönöm, h kitölthettem dühömet! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 8:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Lily wrote:
Már meg is van a következő tervem!!

Látom, szereted magad kínozni. :') De a Hizaki rucit is nagyon szépen megvarrtad, szerintem ezzel a szereléssel is elbánsz majd könnyedén. ^^

Aru: Esélyes, hogy az a zombi madárijesztő valami játékból származott... Mindenesetre fasszentosan nézett ki. XD

Itt egy kép kis csapatunkról, nem a legjobb (bagó a kezemben befigyel :lol: ), de Case még nem mostanában válogatja át a fotókat, addig pedig meg szerettem volna mutatni, hogy miről is volt szó... Ezt a képet ezúton is köszönjük annak, aki elkövette.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 11:59 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Jó kép! Jók voltatok, Ádist alig ismertem fel :lol:

Am meg játék! Lehet tényleg...nekem eszembe se jutott h valami konzolos cucc is lehet, annyira nem vagyok azokkal képben x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 1:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:

Itt egy kép kis csapatunkról, nem a legjobb (bagó a kezemben befigyel :lol: ), de Case még nem mostanában válogatja át a fotókat, addig pedig meg szerettem volna mutatni, hogy mirõl is volt szó... Ezt a képet ezúton is köszönjük annak, aki elkövette.

Annyira jók voltatok *_* *kedvenc animéja*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 1:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Köszönjük szépen, igyekeztünk! ^^

Aru wrote:
Ádist alig ismertem fel :lol:

Na igen, felvette a ruhát, és ő volt a karakter. Büszke vagyok az öcsémre! <3 XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 1:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Látom, szereted magad kínozni. :') De a Hizaki rucit is nagyon szépen megvarrtad, szerintem ezzel a szereléssel is elbánsz majd könnyedén. ^^

Ez annyira nem vészes. Messze nem olyan bonyolult megcsinálni, mint a Hizaki-t. És persze nem is kerül olyan sokba, szegély sincs rajta sok, meg az anyag nagy része is olcsón kihozható, sőt hajam is van hozzá, csak megint be kell feketednem... :)

A ti cptetek is nagyon jó volt!! Aggódtunk An-channal, h a hajad kitart e, szerencsére nem volt gond. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 3:09 pm 
Forum Addict

Jude wrote:

Itt egy kép kis csapatunkról, nem a legjobb (bagó a kezemben befigyel :lol: ), de Case még nem mostanában válogatja át a fotókat, addig pedig meg szerettem volna mutatni, hogy miről is volt szó... Ezt a képet ezúton is köszönjük annak, aki elkövette.

Case mutatott jobb képet is nekem meg Yu~kinak, amikor valami grimaszt csináltál :D vicces volt! xD
de nagyon szépek vagytok <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 5:25 pm 
Forum Addict

Hát úgy tűnik, nem vesztettem sokat akkor ezzel a connal, így amiket írtok, azok alapján. Bár a cpket bánom, hogy nem láthattam élőben, pedig fantasztikusak voltak!Alig várom, hogy több kép is legyen *__*
Jude téged pedig alig ismertelek fel :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 5:40 pm 
Member

Ez a con nagyon jó lett, és a Parapara is tetszett :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 27 Tue, 8:18 pm 
Senior Member

teljes mértékben egyetértek Dollal.amúgy szerintem csak azért volt minden így elb*szva mert először volt itt megrendezve a con. ha legközelebb is a hungexpoban lesz (könyörgök ne legyen ott..hiányzik a pecsa :cry2: ) már biztos jobb lesz a szervezés.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour