én nem voltam vasárnap, mert dolgoztam, de a szombatról csak annyit, h messze a legborzalmasabb con volt eddig...
Con busz: örsön vagy 20 embert kérdeztünk meg, h honnan megy... amikor megtaláltuk a megállót az ott lévők mondták, h már fél órája itt várnak. odamentünk az információhoz a bácsi közli, h ja igen reggel volt vlmi busz aztán befe ő aznap egyszer sem látta.
Con: remek ez az óriási hely mert mindenki befér, de kb teljesen szétesik a társaság. Baldyval beszélgettünk és igaza volt abban, h szét voltak szóródva az emberek és inkább volt szar magyar fesztivál fílingje az egésznek, mint egy "nagy családos" animeconnak.
Az épületekbe párszor tettük be a lábunkat, mert se a heringpartit nem tűröm sem pedig megfulladni nem akartam.
Fellépés: 18:30ra volt kiírva...... erre oda rendelnek minket, kb 7kor, h és most azonnal kezdünk erre még kb 1 órát ott ácsorgunk a szaros díjak kiosztásánál. aztán volt valami tömegkvíz aminek a díjkiosztását meg se szervezték, komoyan nevetséges. Jah és a tombola díjak? POSZTEREK!! Könyörgöm megveszi az ember az egyik mondót és ott van benn, de még nyomtatni is lehet olyat. XDDD
Aztán fel a színpadra végre minden hepi. erre jön az a fasz... már elnézést, de nem tom minek hívni, h 10 perc múlva zárják a termet szal itt vége, mert, h bezárják az embereket. na most komolyan... ez tényleg ekkora hülye vagy csak tetteti? ha egy termeben százan vannak akkor szerinte csak úgy ránk zárják az ajtót?! XDD
összeszedtük a cuccunkat és bementünk a vipbe a többiek mentek partira én meg öltöztem át. A következő beszélgetés zajlott le az egyik szervező és a főszervező között:
szervező: találtunk egy csomó elhagyott holmit... mit csináljunk vele?
főszervező: mittom én, majd legközelebre legalább lesz tombola...
hahaha... de vicces.
összesítve: aki nem tud szervezni az ne szervezzen Cont. sőt ne szervezzen semmítse, mert az egész egy totalis
FAIL!!!!!
kszönöm, h kitölthettem dühömet!