Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 1:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 4:08 pm 
Elite Member

Mucc ezazzz!!:D nagyon jó lesz ^o^ alig várom!:D
ja tényleg nincs dátum huu O-o" xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 4:13 pm 
Site Admin

Flyer javítva, az okozott kellemetlenségekért elnézést. :beaten:
Raktam rá dátumot, meg a 7-est is megbillentettem, hogy egyértelmü legyen.

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 7:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Így már oké! Ki is tettem! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 11:28 pm 
Member

Ji-chan wrote:
ezt azt jelenti adhatok sok muccot :D ?!!!!!

Igennnnnnnn*_______*
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 11:51 am 
Member

Miért szombatonként van? Ha jól tudom tavaly mindig péntekenként szokott lenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 12:19 pm 
Member

Darkness wrote:

Joo észrevétel... engem is érdekelne ennek az oka.

Amugy ezt a bulit mi biztos kihagyjuk, ha tényleg szinte csak rock lesz. xD Mindegy, majd máskor még megyünk azért...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 12:41 pm 
Mumus

Rayna wrote:
Darkness wrote:

Amugy ezt a bulit mi biztos kihagyjuk, ha tényleg szinte csak rock lesz. xD Mindegy, majd máskor még megyünk azért...

hát azért nem teljesen! lesz egy kis pop is!!

Régen is szombatonként volt! Mondjuk én is jobban örülök a péntekeknek! de így van hely a clubban!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 1:16 pm 
Member

Ji-chan wrote:
Rayna wrote:
Darkness wrote:

hát azért nem teljesen! lesz egy kis pop is!!

Régen is szombatonként volt! Mondjuk én is jobban örülök a péntekeknek! de így van hely a clubban!!!

"Egy kis"... nekem annál több kell. x3 Rockra nem lehet olyan jookat táncolni, én meg táncmániás vagyok a bulikban, és így csak végigülném kb az egészet (mert sajnos ismerőseim sincsenek ott, h mondjuk akkor járkálgathatnék hozzájuk). :(

Volt pénteken is. O.o Pl október 30-ai az pénteken volt... de joo is volt ugy, jobban szeretek pénteken bulizni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 2:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem mindegy h mikor van, viszont úgy vélem, tényleg ideje lenne szétválasztani a pop és a rock bulikat mert elegem van abból h a társaság egyik fele azért nyavalyog h "miért van ennyi rock" egy rock buliban, a másik fele meg azon akad ki h "miért volt ennyi pop/egyéb zene" - szintén ugyanabban a rock buliban. Ez egy VK/JRock buli, akinek nem tetszik ez a zenei felhozatal, NEM KELL JÖNNI, de itt sem kell minden buli előtt rinyálni meg a földhöz verni magukat h "miért van ennyi rock". Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem.
Én sem vinnyogok itt Groove előtt h "miért pop buli lesz", szépen befogom a nem-kis pofámat és nem megyek el, ha nem tetszik. Ennyi. Mocskosul elegem van ebből a műbalhéból és felesleges cirkuszolásból, ami havonta megismétlődik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 3:51 pm 
Member

Aru wrote:
Nekem mindegy h mikor van, viszont úgy vélem, tényleg ideje lenne szétválasztani a pop és a rock bulikat mert elegem van abból h a társaság egyik fele azért nyavalyog h "miért van ennyi rock" egy rock buliban, a másik fele meg azon akad ki h "miért volt ennyi pop/egyéb zene" - szintén ugyanabban a rock buliban. Ez egy VK/JRock buli, akinek nem tetszik ez a zenei felhozatal, NEM KELL JÖNNI, de itt sem kell minden buli előtt rinyálni meg a földhöz verni magukat h "miért van ennyi rock". Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem.
Én sem vinnyogok itt Groove előtt h "miért pop buli lesz", szépen befogom a nem-kis pofámat és nem megyek el, ha nem tetszik. Ennyi. Mocskosul elegem van ebből a műbalhéból és felesleges cirkuszolásból, ami havonta megismétlődik.

Szerintem természetes, hogy témába jön ez minden hónapban, hisz értékelni szokás a bulit, s mindenkinek megvan a véleménye e téren is. Most is érthető, hogy előjött, hisz az arányokhoz képest sok pop/egyéb volt valóban. Vkinek épp ez tetszett, vkinek meg épp ez nem... ez egyszerű vélemény nyílvánítás nem rinya vagy ilyesmi. Szerintem. De felőlem akinek jool esik, az fujja föl a dolgokat. xD Csak szerintem tök felesleges...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:02 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A havi rendszerességgel minimum kétszer (bulik előtt és bulik után is) megrendezett kárálás abban a témában h legyen/ne legyen több pop/egyéb zene röviden és tömören műbalhé és köze nincs ahhoz h buli értékelése, szerintem. Ha megfigyelted, mindig ugyanaz van, valaki mindig nyavalyog mert emberek vagyunk, és nem lehet mindenkit kielégíteni, meg mert szeretjük ha figyelnek ránk.
Minden esetre, lehet h én fújom fel, de számomra már nagyon unalmas ez a felesleges hiszti. Két éve mondom h legyenek külön bulik, de tudom h egyelőre helyhiány meg miegymás miatt nem megoldható.
Viszont én személy szerint nem igazán vagyok annak híve h egy rock buliban vannak óra hosszat tartó mindenféle nemrock blokkok. És ha hiszed, ha nem, én meg akkor szoktam backstage-ben ücsörögni haverokkal mert én meg azokra a zenékre nem nagyon tudok táncolni. Az viszont teljes mértékben ízlés dolga h kinek mi jön be, mi a táncolható stb. A legutóbbi bulival nekem személy szerint semmi bajom nem volt, de roppantmód tudnék annak örülni ha lenne egy olyan hamisítatlan JRock buli ahol ténylegesen a minimumra lenne szorítva az egyéb zene. Elvileg a Nippon Shoxx ezért Jrock buli, de szóljatok ha tévedésben élek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Remélem, hamarosan sikerül megoldani a Groove rendszeresítését is, és akkor Shoxxon többet nem láttok. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Remélem, hamarosan sikerül megoldani a Groove rendszeresítését is, és akkor Shoxxon többet nem láttok. ^^"

Akkor téged se nagyon fogunk látni ;_; *ők meg Groove-ra nem fognak járni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:13 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Na azért néha lehet, hogy lenézek majd oda is. XD De... ritkán. Majd ha lesz retro party.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Jude wrote:

Akkor téged se nagyon fogunk látni ;_; *ők meg Groove-ra nem fognak járni*

Arra én sem, valószínűleg, bár nálam ez erősen kedv-függő is. ^^;

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour