Aru wrote:
Nekem mindegy h mikor van, viszont úgy vélem, tényleg ideje lenne szétválasztani a pop és a rock bulikat mert elegem van abból h a társaság egyik fele azért nyavalyog h "miért van ennyi rock" egy rock buliban, a másik fele meg azon akad ki h "miért volt ennyi pop/egyéb zene" - szintén ugyanabban a rock buliban. Ez egy VK/JRock buli, akinek nem tetszik ez a zenei felhozatal, NEM KELL JÖNNI, de itt sem kell minden buli előtt rinyálni meg a földhöz verni magukat h "miért van ennyi rock". Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem.
Én sem vinnyogok itt Groove előtt h "miért pop buli lesz", szépen befogom a nem-kis pofámat és nem megyek el, ha nem tetszik. Ennyi. Mocskosul elegem van ebből a műbalhéból és felesleges cirkuszolásból, ami havonta megismétlődik.
Szerintem természetes, hogy témába jön ez minden hónapban, hisz értékelni szokás a bulit, s mindenkinek megvan a véleménye e téren is. Most is érthető, hogy előjött, hisz az arányokhoz képest sok pop/egyéb volt valóban. Vkinek épp ez tetszett, vkinek meg épp ez nem... ez egyszerű vélemény nyílvánítás nem rinya vagy ilyesmi. Szerintem. De felőlem akinek jool esik, az fujja föl a dolgokat. xD Csak szerintem tök felesleges...