Én azokat tartom a legnagyobb hülyéknek, már elnézést, akik akár napokkal előbb is odamennek, esőben-viharban, télben-nyárban csövelnek a klub környékén h "mer' nekik az első sor a jó csak", aztán bent sokszor már kezdés előtt vagy az előzenekar (ha van) alatt beájulnak és húzkodhatják őket kifelé a biztonságiak.
Sok esetben ezek ugyanazok akiknek nincs korábbról semmilyen tapasztalatuk sem.
Anno amikor először voltam DEG-en simán bejutottam jobbról a negyedik sorba, majd onnan a harmadikba, anélkül h egy emberrel szemben is erőszakot kellett volna alkalmaznom - tekintve h mindenki Kyo orra elé benyomult és jobbról nem állt szinte senki X'D
Amúgy sosem értettem azokat sem akik csilli-villi lolita meg nővérke meg SexPot cuccokban nyomulnak, mert ezek a ruhák - és sok esetbena viselőik is - nagyon megsínylik a koncerteket.
Próbálok nem Varsóból kiindulni, de számomra az annyira megrázó élmény volt h eldöntöttem h soha többet nem megyek a lengyelekhez semmilyen koncertre. Szabályosan felháborodtak amikor közöltem h bizony igencsak messze esett a kulturált szórakozástól az az "állatfarm effektus" amiket ők ott műveltek...
MYV-n is azért álltam ki oldalra mert néhány debella lolitácska módszeresen törekedett arra h lehetőleg az összes belső szervemet elmozdítsa a rendeltetési helyéről, és az még egy rendkívül passzív közönség volt, ahogy többen is szóvá tették a koncert után.