Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 06 Tue, 11:31 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:57 pm 
Site Admin

Shizu wrote:
A japán koncerteket meg hagyjuk... ahol mindenkinek ülőhelye van sokszor, meg nem-érünk-egymáshoz-mert-nem-szabad társadalom xD :lol:
nos... :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Shizu wrote:
A japán koncerteket meg hagyjuk... ahol mindenkinek ülőhelye van sokszor, meg nem-érünk-egymáshoz-mert-nem-szabad társadalom xD :lol:
nos... :beaten:

Hé én itt nem a klubkoncikra gondoltam xDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én is elég kicsi vagyok a 155 cm-el, de azt hiszem, inkább hátul szeretnék állni :beaten: Igazából nem szétveretni akarom magam, és egyébként is hátul egész jól lehet látni a színpadot és a hangzással sincs semmi baj ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:02 pm 
Site Admin

Shizu wrote:
Hé én itt nem a klubkoncikra gondoltam xDDDDD
ez nem klubkonci és mégis. :beaten:
egyénbként pl. Japánban a Deg koncerteken régebben úgy kellett betiltani a stagediving, crowdsurfing, stb dolgokat, mert nagyon gyakoriak voltak a sérülések, szóval azért van ott is nyomakodás sok helyen ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:02 pm 
Forum Addict

eöeöeö, izé... A Dürer nagyteremben kb. hány ember fér majd el? o_O *kíváncsi, sose volt még ott*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:03 pm 
Site Admin

olyan 700 kb.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:03 pm 
Forum Addict

Case wrote:
egyénbként pl. Japánban a Deg koncerteken régebben úgy kellett betiltani a stagediving, crowdsurfing, stb dolgokat, mert nagyon gyakoriak voltak a sérülések, szóval azért van ott is nyomakodás sok helyen ^^

Jah, meg hát nem véleltenül vannak ott különválasztva a pasi-onli koncik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:05 pm 
Site Admin

a crowdsurfingnél speciel a veszettnagy platformokban szörfözgetö lolikkal volt a legnagyobb gond. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:06 pm 
Forum Addict

Case wrote:
a crowdsurfingnél speciel a veszettnagy platformokban szörfözgetö lolikkal volt a legnagyobb gond. :beaten:

o_O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:09 pm 
Site Admin

nem tudom, hogy vannak-e még online ilyesmik valahol, de érdemes megpróbálni keresni Deg koncertbeszámolókat olyan 2000 környékéröl. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 1:11 pm 
Forum Addict

^ Én még mindig nem tudom felfogni, hogy ki az az állat, aki koncertben képes végigállni x órát platformban. :shock: Azé' ennyire nem kényelmesek o_o"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 2:10 pm 
Senior Member

Case wrote:
nem tudom, hogy vannak-e még online ilyesmik valahol, de érdemes megpróbálni keresni Deg koncertbeszámolókat olyan 2000 környékéröl. ^^

Bocs, hogy belepofázom a totál offba, de nem is csak Deg, hanem egyéb másnál is... én pl. Nightmare és Larukun totál őrjöngést tapasztaltam odakünn (egyik beltéri másik kinti nagy koncert volt). Úgyhogy a japánokat sem kell félteni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 2:12 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én azokat tartom a legnagyobb hülyéknek, már elnézést, akik akár napokkal előbb is odamennek, esőben-viharban, télben-nyárban csövelnek a klub környékén h "mer' nekik az első sor a jó csak", aztán bent sokszor már kezdés előtt vagy az előzenekar (ha van) alatt beájulnak és húzkodhatják őket kifelé a biztonságiak.
Sok esetben ezek ugyanazok akiknek nincs korábbról semmilyen tapasztalatuk sem.
Anno amikor először voltam DEG-en simán bejutottam jobbról a negyedik sorba, majd onnan a harmadikba, anélkül h egy emberrel szemben is erőszakot kellett volna alkalmaznom - tekintve h mindenki Kyo orra elé benyomult és jobbról nem állt szinte senki X'D
Amúgy sosem értettem azokat sem akik csilli-villi lolita meg nővérke meg SexPot cuccokban nyomulnak, mert ezek a ruhák - és sok esetbena viselőik is - nagyon megsínylik a koncerteket.
Próbálok nem Varsóból kiindulni, de számomra az annyira megrázó élmény volt h eldöntöttem h soha többet nem megyek a lengyelekhez semmilyen koncertre. Szabályosan felháborodtak amikor közöltem h bizony igencsak messze esett a kulturált szórakozástól az az "állatfarm effektus" amiket ők ott műveltek...
MYV-n is azért álltam ki oldalra mert néhány debella lolitácska módszeresen törekedett arra h lehetőleg az összes belső szervemet elmozdítsa a rendeltetési helyéről, és az még egy rendkívül passzív közönség volt, ahogy többen is szóvá tették a koncert után. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 2:23 pm 
Forum Addict

Aru egyetértek veled. Minek napokkal előbb odamenni??? Mi Alice nine-ra aznap délelőtt vagy reggel mentünk oda, már rengetegen voltak akkor is, azok is akik napok óta, december végén ott táboroztak mert ők elől akarnak állni, nos mi aznap mentünk, és azok a lányok mellettem álltak. Teljesen felesleges napokkal előbb odamenni...
Az meg, hogy hol fogok állni most koncin... majd kiderül. Verekedni nem fogok senkivel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 2:32 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Erről beszélek. Mentem én már DEG-re úgy is h másfél órával kapunyitás előtt indultunk el és ahogy előbb is írtam, harmadik sor simán megvolt. Maguktól is kiájultak előlem akik napok óta a betonon aludtak, energiaitallal tartva magukban a lelket, rendes kaja nélkül...
Varsóban is hiába voltak akik már előző éjjel oda mentek, mi ugyanott álltunk, ahol ők, igaz h a vendéglátóink kivittek minket már délelőtt h végig a sor mellett, a klub egyik ablakpárkányán ülve tosszuk a rezet...
De mindig vannak, akiknek muszáj keménykedni és megmutatni a tutit h aztán félkómásan egy mentőautóban ébredjenek.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour