Sayaka wrote:
Shizu wrote:
Ezt sose értettem. Aki rinyál, minek megy elõre... ha zavarja, én is hátul maradnék >_>
Hát szerintem az ilyenek között talán azok vannak, akiknek még nem volt nagyon tapasztalatuk koncert téren, és maximum csak japán koncertet láttak felvételrõl, ahol nincs akkora nyomorgás, mint pl. Eu földön vagy az amcsiknál.
De aki nem bírja nagyon, az hát jah... vagy megszokja, vagy hátramegy. Volt olyan koncert pl, ahol már én is hátramentem, mert akkora pogózás volt, hogy nem igaz.
Én is volt már, hogy kimentem koncról, mert nem bírtam tovább, de akinek tapasztalata semmi, minek megy emberkedni?
A japán koncerteket meg hagyjuk... ahol mindenkinek ülőhelye van sokszor, meg nem-érünk-egymáshoz-mert-nem-szabad társadalom xD
Nemtom, lehet hülye leszek, de én spec nem CSAK a zene miatt megyek koncira. Hanem az is egy élmény. Általában kurvajó élmény xD (kivéve mikor nem, de nálam az az elenyésző kisebbség)
Miyavin is hagytuk a zúzdát meg a nyomorgást az überfanoknak, mi hátul táncikáltunk fogócskáztunk meg feküdtünk a földön és néztük a fényeket, és élveztük a zenét. xD
De dededeeeee Versailles-nál muszáj Kamijo előtt lenni, ez elhatározás és izé... szóval x"D személyes okunk is van rá, szal nah