Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 07 Wed, 12:42 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 8:56 am 
Forum Fanatic

^ Jó, hát ja, mindent mértékkel kell csinálni nyilván. :) Egyébként én el tudom képzelni, hogy egy kis mértékű őrület (nem egymás gyepálása persze) még akár tetszhet is a zenekarnak (legalábbis a Gazette nyilatkozta az európai közönségről egyszer, hogy "még az öltözőben voltunk, de hallottuk, hogy a közönség már olyan, mintha elkezdődött volna a koncert, tökjó!" XD).

Télleg, kíváncsi vagyok Kamijo angoltudására. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 10:03 am 
Forum Expert
Forum Expert

Izomszag van. :lol:

Meg ne haragudjon senki, de kifejezetten röhejes, amikor gyerekek keménykednek, hogy fúfú, micsoda mészárlást fognak rendezni koncerten. Hagyjátok meg a durvulást hardcore live-okra, ott még helye is van a dolognak. Higgyétek el, teljesen jól lehet kulturáltan szórakozni, és nem feltétlenül kell második világháborús tankkal nyomulni, hogy jó helyet fogj ki magadnak. Tudom, mivel általában első-második-harmadik soros koncertező vagyok (már ha tényleg érdekel a dolog), és eddig senkit se kellett pépesre vernem ahhoz, hogy ezt elérjem. :beaten: Jól kell helyezkedni, ennyi az egész. És azért nem árt tekintettel lenni másokra, én például magam elé szoktam engedni az alacsonyabbakat. A bunkókat persze felrúgnám, de szerencsére ilyesmire még nem akadt példa, szerintem nem véletlenül...
Egy tetves koncert sem ér meg harci sérüléseket. Szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 11:27 am 
Site Admin

Matsu~ wrote:
tudod legyen mivel gerincerúgni a kispicsákat :twisted: muahahahaha
Ehhez hasonló megnyilvánulásokat még viccböl sem akarok látni. kösz.

Koncerteken meg teljesen normális , ha van egy kis tumultus, de a bajok mindig ott kezdödnek, amikor olyanok, akiknek nagyon nincsen koncertes tapasztalata mindenképpen az elsö sorokban akarnak nyomulni és úgy viselkedni, mint akik mögött ott van x évnyi mötál-industrial-hardcore- stb koncertes múlt. ilyenkor jönnek a rosszullétek, ájulások, a "jaj itten lökdösödnek!" felháborodások, ami meg nem jó senkinek sem. O_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 11:50 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát... sztem egymás lezúzása teljesen felesleges... azok se tudják élvezni a koncit, akik zúznak, azok se akiket zúznak, szvsz így teljesen felesleges. xD
Bár sztem azért kis lökdösődés meg az a "háborog a tenger" effekt még fun is bizonyos szempontból. xD

Mi spec Ayumival Kamijo elé szeretnénk bezúzni közelre és mindent megteszünk ennek érdekében xD Persze viszonylag kulturált keretek közt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:14 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:
Bár sztem azért kis lökdösődés meg az a "háborog a tenger" effekt még fun is bizonyos szempontból. xD

Mi spec Ayumival Kamijo elé szeretnénk bezúzni közelre és mindent megteszünk ennek érdekében xD Persze viszonylag kulturált keretek közt. :D

Jajaja, teljesen egyetértek veled a "háborog a tenger" effekttel kapcsolatban. Ez még simán benn van a normális keretek között. (Bár valaki már ezért is visong)
Ésss én is Kamijo elé szeretnék beácsingózni. Reméljük össze is jön o_O...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
Jajaja, teljesen egyetértek veled a "háborog a tenger" effekttel kapcsolatban. Ez még simán benn van a normális keretek között. (Bár valaki már ezért is visong)

Aki azért is visong, nem kell előre menni. A zenét hallja hátul is, és ott nem zúzzák le.
Ezt sose értettem. Aki rinyál, minek megy előre... ha zavarja, én is hátul maradnék >_>

Majd kézefogódzkodunk és benyomulunk előre xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:29 pm 
VIP Member

Sayaka wrote:
Shizu wrote:

Én meg Yuki elé. :beaten: De komolyan, ha lehetne, oda mennék. : < A koncertes agresszívkodásról meg hallani sem akarok, épen akarok hazamenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Ezt sose értettem. Aki rinyál, minek megy előre... ha zavarja, én is hátul maradnék >_>

Ezt szerintem senki se érti. Velem is megesett, hogy első sorból szépen hátramásztam, amikor már annyira eldurvult a helyzet, hogy levegőt se kaptam, meg nyomtak minden oldalról. Hátulról legalább halálfélelem nélkül élvezhettem a zenét. Mert végülis azért megyünk, nem xy cukcsi pofikájáért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:35 pm 
Forum Addict

Én is elől szeretnék állni, mert kicsi vagyok, már negyedik sorból se látnék belőlük semmit :/ De ennek érdekében nem verek le senkit x__x Az senkinek sem lenne jó.
Meg Aru is mondta, hogyha az együttes is azt látja, hogy tömegverekedés van, akkor valószínűleg nem is jönnek többet. Furakodással is meg lehet oldani sok mindent, agresszió nélkül.

Jude: De, néhányan sajnos azért mennek oda -_-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:36 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:

Hát szerintem az ilyenek között talán azok vannak, akiknek még nem volt nagyon tapasztalatuk koncert téren, és maximum csak japán koncertet láttak felvételről, ahol nincs akkora nyomorgás, mint pl. Eu földön vagy az amcsiknál.
De aki nem bírja nagyon, az hát jah... vagy megszokja, vagy hátramegy. Volt olyan koncert pl, ahol már én is hátramentem, mert akkora pogózás volt, hogy nem igaz.

Shizu wrote:

Majd kézefogódzkodunk és benyomulunk előre xD

Oké :lol:

Ayami wrote:
Meg Aru is mondta, hogyha az együttes is azt látja, hogy tömegverekedés van, akkor valószínűleg nem is jönnek többet.

Azt, hogy melyik országba mennek és melyikbe nem mennek koncertezni, kétlem, hogy az együttestagok döntenék el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
Shizu wrote:
Ezt sose értettem. Aki rinyál, minek megy elõre... ha zavarja, én is hátul maradnék >_>

Hát szerintem az ilyenek között talán azok vannak, akiknek még nem volt nagyon tapasztalatuk koncert téren, és maximum csak japán koncertet láttak felvételrõl, ahol nincs akkora nyomorgás, mint pl. Eu földön vagy az amcsiknál.
De aki nem bírja nagyon, az hát jah... vagy megszokja, vagy hátramegy. Volt olyan koncert pl, ahol már én is hátramentem, mert akkora pogózás volt, hogy nem igaz.

Én is volt már, hogy kimentem koncról, mert nem bírtam tovább, de akinek tapasztalata semmi, minek megy emberkedni?
A japán koncerteket meg hagyjuk... ahol mindenkinek ülőhelye van sokszor, meg nem-érünk-egymáshoz-mert-nem-szabad társadalom xD :lol:

Nemtom, lehet hülye leszek, de én spec nem CSAK a zene miatt megyek koncira. Hanem az is egy élmény. Általában kurvajó élmény xD (kivéve mikor nem, de nálam az az elenyésző kisebbség)
Miyavin is hagytuk a zúzdát meg a nyomorgást az überfanoknak, mi hátul táncikáltunk fogócskáztunk meg feküdtünk a földön és néztük a fényeket, és élveztük a zenét. xD
De dededeeeee Versailles-nál muszáj Kamijo előtt lenni, ez elhatározás és izé... szóval x"D személyes okunk is van rá, szal nah :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:54 pm 
Forum Addict

^
Megértem. xD Nekem is személyes okom van, amúgy nem nagyon érdekelne az első sor, sőt...
De Versailles meg hát Diru az kivétel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
^
Megértem. xD Nekem is személyes okom van, amúgy nem nagyon érdekelne az elsõ sor, sõt...
De Versailles meg hát Diru az kivétel.

Versailles-jal egyetértek, Diruról nem nyilatkozom :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:55 pm 
Forum Addict

^ Tudom, tudom XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
^ Tudom, tudom XD

Ilyenkor olyan szarnak érzem, hogy csak a ruha miatt cosplayelek Toshit. xD De.... én mindenkit a ruhája miatt cosplayelek xD

De ez már off, meg amúgyis lekésem a vonatom xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour