Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 10:01 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 10:35 am 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
13 éves fehér hajú mélynövésű orosz alkimistafiú kaszával aki - aki nem ül üljön le és mindenki kapaszkodjon - anyatejből nyeri az erejét.

MIAFASZ? :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oké, megyek animetake-re, nekem ezt a saját szememmel kell látnom. XDDDD
Ha akarsz még rettenetet kielemezni, ajánlom a Chu-Brát.

Durararát meg én is elkezdtem, első rész alapján érdekesnek tűnik, úgyhogy folytatni fogom (meg egyszer a Bökkenőt is befigyelem végre XD). ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 10:47 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
MIAFASZ? :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oké, megyek animetake-re, nekem ezt a saját szememmel kell látnom. XDDDD
Ha akarsz még rettenetet kielemezni, ajánlom a Chu-Brát.

Cenzúrázva van, szóval nem mutatják telibe, de így is elég megrázó élmény, főleg ha nem számítasz rá. xD
A Chu-Braról meg hallottam épp eleget ahhoz hogy bottal se akarjam megpiszkálni, de nagy társaságban és/vagy kellő alkoholmennyiségel biztos szórakoztató lehet. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 10:51 am 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Cenzúrázva van, szóval nem mutatják telibe, de így is elég megrázó élmény, főleg ha nem számítasz rá. xD
A Chu-Braról meg hallottam épp eleget ahhoz hogy bottal se akarjam megpiszkálni, de nagy társaságban és/vagy kellő alkoholmennyiségel biztos szórakoztató lehet. xD

De ez egész egyszerűen undorító, nem értem, hogy süllyedhet idáig az animeipar. o_O Oké, már a savat lövellő, majd jól felrobbanó cickók is kiverték nálam a biztosítékot, de ez.... ez.... EZ! :laugh:
Hú, akkor ha legközelebb összejön a társaság, nézzünk ócska loli-moe vackokat, csinálhatunk belőlük drinking game-et, félóra elteltével mindenki a padlón kúsznamászna. XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 11:09 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Össze kell várni egy erre kapható társaságot aztán mehet a dolog felőlem. xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 16 Sat, 10:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
(Aki meg nem látta az mit képzel már, nézze meg de rögtön, és nem "megnézzük az első részt oszt meglátjuk", nem nem, az első rész olyasféle sokáig tartó trailer, igazából nem nagyon kapcsolódik a sorozathoz. Tessék megnézni végig, nem hosszú! ^^")

Megnéztem a Baccanot! XD És zseniális! *____* Szeretett ma a megaupload nagyon, egy epizód 3-4 perc alatt jött le, így szépen letöltöttem az egészet, gondoltam, ma megnézek 2-3 részt, aztán meglátjuk. Ehhez képest maratonban ledaráltam mind a 13-at, és fel se tűnt, mivel zabáltatta magát. XD Tartottam az első résztől, mert mondtad, hogy az annyira nem kelti fel az érdeklődést, de nálam ezzel nem volt gond, szerintem teljesen jól illeszkedett a sztoriba, és abszolút megadta a kezdő löketet. Aztán csak egyre jobb lett a dolog! XD
Mindenkinek ajnálom, aki szereti a nem hétköznapi animéket, nem riad vissza attól, hogy a részekben elég durván ugrándoznak az időben előre-hátra (egyáltalán nem zavaró egyébként), és bírja az erőszakot. Ez fontos követelmény, mert én is meglepődtem, hogy mennyire grafikusan brutális jelenetek voltak benne (minden cenzúra nélkül). o_O Viszont egy 1930-as években játszódó, lényegében gengszersztoritól ez a szint azért elvárható volt. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 18 Mon, 3:59 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Akkor bejelentem, Te vagy az első aki nem azt mondja nekem hogy az első rész lefárasztotta/megijesztette/stb. ^^"
Majd ess neki az OVAnak, mert folytatása a sztorinak kicsit, annyira nem fontos, de az is hozza a sorozat színvonalát meg elvarr jópár szálat ami a történet végén még valamennyire nyitva maradt. ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 18 Mon, 4:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Ez fura, mert szerintem egyáltalán nem volt fárasztó, sem elijesztő, inkább felkeltette az érdeklődést, hogy mégis mi van, kinek mi a szerepe, hogy áll ez össze egy egésszé. ^^
Az OVA-t meg majd mindenképp levadászom a közeljövőben!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 20 Wed, 8:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Találtam egy jó forrást, itten. Direkt letöltős, semmi megaupload meg rapishare, egy átlagos rész 6-7 perc alatt lejön. Annyi, hogy egy IP-ről egy nap csak 3 részt enged letölteni, viszont proxyval kijátszható könnyedén.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 27 Wed, 8:39 pm 
Forum Addict

perpill a Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto animét nézegetem, eddig az első 5 részt és nagyon tetszik... a zenéje az nem gyenge... szóval azt hiszem megnézem a maradék 21 részt is 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 28 Thu, 8:52 am 
Member

bindocs-san wrote:
Ha nem akarjátok töltögetni akkor az itt nézhetitek online az Inuyasha-t meg még csomó mást

Amúgy tök jó, hogy vannak ilyen oldalak...mert ez annyira nem illegális és mégis jó :D

ブログ: http://hikaru.blogol.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 28 Thu, 11:50 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

bindocs-san wrote:
Ha nem akarjátok töltögetni akkor az itt nézhetitek online az Inuyasha-t meg még csomó mást

Hú ez tényleg tök jó.

Meg is néztem a Pokemon S12E30-at. :pinky2:
Látom Ash magas csaját lecserélték egy alacsonyabbra, de ez az anime még mindig ugyanolyan, mint 100 évvel ezelőtt.

Meg néztem a Chu-Bra első részét is: LOOOOL
Nagyon jó benne az animáció és a japán hangok is.
Amikor mindhárman elcsúsznak a lépcsőn az epizód vége felé és bevágják a kiscsaj "hehe most megkapod te kis picsa" fejét, az valami óriási. XD
Úgyhogy a kivitelezés ötös, de az ötlet nekem már túl sok, ennyi animecsöccsel hamar eléri azt a határt, hogy most már elég volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 30 Sat, 5:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bindocs-san wrote:

ennek hála a barátom és én újranézzük a pokemont! :pinky2: :beaten:
kösziii!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 30 Sat, 7:35 pm 
VIP Member

Nekem meg ajánljatok vmi középkori, fantasy, szupererő, dráma, darabolós ötvözetű anime címet (mint Claymore, Berserker); ilyesmire fáj a fogam most. kösszke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 31 Sun, 2:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pont most végeztem ki a Zombie Loant. hát... elment. igazából semmi újat nem tudott nyújtani, olyan szokásos anime volt. :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 01 Mon, 11:43 am 
Forum Fanatic

Apró hírek két live-action adaptációról:

A Ghost in the Shell élőszereplős változata a mangán fog alapulni, és nem a Mamoru Oshii-féle animén. A Twentieth Century Fox égisze alatt megjelenő Cowboy Bebop live-action film pedig egyre kézzelfoghatóbbnak tűnik, ugyanis bejelentették, hogy Keanu Reeves fogja játszani Spike-ot.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour