tenshi wrote:
(Aki meg nem látta az mit képzel már, nézze meg de rögtön, és nem "megnézzük az első részt oszt meglátjuk", nem nem, az első rész olyasféle sokáig tartó trailer, igazából nem nagyon kapcsolódik a sorozathoz. Tessék megnézni végig, nem hosszú! ^^")
Megnéztem a Baccanot! XD És zseniális! *____* Szeretett ma a megaupload nagyon, egy epizód 3-4 perc alatt jött le, így szépen letöltöttem az egészet, gondoltam, ma megnézek 2-3 részt, aztán meglátjuk. Ehhez képest maratonban ledaráltam mind a 13-at, és fel se tűnt, mivel zabáltatta magát. XD Tartottam az első résztől, mert mondtad, hogy az annyira nem kelti fel az érdeklődést, de nálam ezzel nem volt gond, szerintem teljesen jól illeszkedett a sztoriba, és abszolút megadta a kezdő löketet. Aztán csak egyre jobb lett a dolog! XD
Mindenkinek ajnálom, aki szereti a nem hétköznapi animéket, nem riad vissza attól, hogy a részekben elég durván ugrándoznak az időben előre-hátra (egyáltalán nem zavaró egyébként), és bírja az erőszakot. Ez fontos követelmény, mert én is meglepődtem, hogy mennyire grafikusan brutális jelenetek voltak benne (minden cenzúra nélkül). o_O Viszont egy 1930-as években játszódó, lényegében gengszersztoritól ez a szint azért elvárható volt. ^^"