Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:19 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 23 Sat, 1:16 pm 
Forum Addict

Case wrote:
pocketlawyer wrote:
AnarchoiD, ha szeretsz filmekből képeket postolni, meg a filmekről értekezni, csinálj blogot és linkeld be, én szívesen olvasgatom, hogy mások milyen filmeket szeretnek, kifejezetten vonzódom a filmes blogokhoz.
Helyileg nincs semmi baj, ez a topic pont erre van. :grin:

A hellyel nekem sincs bajom, csak a b**tt nagy képekkel, mert nincs hipi-szupi gyors netem és egy év amíg betölti az oldalt, meg széthúzza a képernyőt, ami zavar. Ha kisebb lenne a kép, nekem már az elég lenne. Ha képek topikba megyek, ott fel vagyok készülve az ilyesmire, ott sose panaszkodnék a képek nagyságért vagy mennyiségéért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 23 Sat, 5:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem értem, hogy ez miért olyan kivitelezhetetlen.én spec segghülye vagyok minden programhoz, de még paintbe sem telik kb 10 mp-be átméretezni egy képet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 23 Sat, 5:49 pm 
Elite Member

pocketlawyer wrote:
Case wrote:
pocketlawyer wrote:
AnarchoiD, ha szeretsz filmekből képeket postolni, meg a filmekről értekezni, csinálj blogot és linkeld be, én szívesen olvasgatom, hogy mások milyen filmeket szeretnek, kifejezetten vonzódom a filmes blogokhoz.
Helyileg nincs semmi baj, ez a topic pont erre van. :grin:

A hellyel nekem sincs bajom, csak a b**tt nagy képekkel, mert nincs hipi-szupi gyors netem és egy év amíg betölti az oldalt, meg széthúzza a képernyőt, ami zavar. Ha kisebb lenne a kép, nekem már az elég lenne. Ha képek topikba megyek, ott fel vagyok készülve az ilyesmire, ott sose panaszkodnék a képek nagyságért vagy mennyiségéért.

Milyen neted van ? aszittem mar mindenkinek Xmegak repkednek a "segge" alatt ;) ez man a XXI. szazad ;) a quantumszamitogepek kora

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 23 Sat, 6:48 pm 
Forum Addict

AnarchoiD wrote:
Milyen neted van ? aszittem mar mindenkinek Xmegak repkednek a "segge" alatt ;) ez man a XXI. szazad ;) a quantumszamitogepek kora

Hinni a templomban kell, btw normális netkapcsolat van a seggem alatt. Én már nem tudok mit mondani, remélem nem vetted támadásnak amit írtam, asszem ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 23 Sat, 8:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jude wrote:
The Road

Megnéztem, és uhh... totál lesokkolt.
Cormac McCarthy Pulitzer díjas regényéből készült poszt-apokaliptikus dráma, borzalmasan nyomasztó film, olyan, ami a megnézés után is még sokáig az emberrel marad, és biztos, hogy egy darabig nem mosolygunk utána. Bár vannak benne igen durva jelenetek, szerencsére sosem esik át ló túloldalára, de nem is baj, mert így szerintem még nagyobbat üt érzelmileg. Ha tipikus túlélős, akcióval telepakolt filmet akartok nézni, akkor ez nem jó választás, de arra tökéletes, hogy kicsit elgondolkodtasson, és bevonjon egy olyan igazi, világvégi hangulatba, amit eddig kevés film esetében tapasztaltam.

trailer

Csalóka, mert korántsem ennyire akciódús maga a film, és arra sem kapunk választ, hogy milyen katasztrófa sújtotta a világot. Az erre vonatkozó képsorok csak a trailerben vannak benne, magából a filmből hiányoznak.

Arról nem találtam infót, hogy nálunk mozikba kerül-e, el tudnám viselni, mert a fellelhető ripek szutyok minőségűek, ráadásul a legtöbből hiányzik 20 perc. Érdemesebb lenne igazi DVD ripre várni, de ha valaki így is megnézné, akkor a SecretMyth verzióját töltse. Állítólag DVD screener, de nem tudom, minőségre szerintem inkább TS. De ez legalább a full film, 1 óra 49 perc.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 24 Sun, 12:40 pm 
Elite Member

the road -ra varok enis hogy legyen rendes release az ilyen R5 -ok felejtosek mellesleg tobb jobb sztorit olvastam mint amit "Cormac McCarthy" kapart ossze amiket megfilmesithetnenk ... ;)

- Bar a masik konyve a "nem vennek valo videk" megfilmesiteseert le a kalappal ;)

Image

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 24 Sun, 12:49 pm 
Forum Addict

AnarchoiD wrote:
the road -ra varok enis hogy legyen rendes release az ilyen R5 -ok felejtosek mellesleg tobb jobb sztorit olvastam mint amit "Cormac McCarthy" kapart ossze amiket megfilmesithetnenk ... ;)

- Bar a masik konyve a "nem vennek valo videk" megfilmesiteseert le a kalappal ;)

[img]normális%20méretű%20kép[/img]

:glomp:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 24 Sun, 1:42 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Jude wrote:
The Road

Ezt már én is meg akarom nézni jó ideje (azért is, mert állítólag nagyon nyomasztó meg jó, de főleg mert Nick Cave csinálta a soundtracket hozzá, úgy emlékszem). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 3:35 am 
Elite Member

Jigsaw wrote:
Jude wrote:
Jude wrote:
The Road

Ezt már én is meg akarom nézni jó ideje (azért is, mert állítólag nagyon nyomasztó meg jó, de fõleg mert Nick Cave csinálta a soundtracket hozzá, úgy emlékszem). :)

hat nem valami atutoen jo az az ost ;(

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:44 am 
Forum Expert
Forum Expert

Jigsaw wrote:
Ezt már én is meg akarom nézni jó ideje (azért is, mert állítólag nagyon nyomasztó meg jó, de főleg mert Nick Cave csinálta a soundtracket hozzá, úgy emlékszem). :)

Én ezt speciel nem tudtam, de jah, jól emlékszel. ^^ Viszont meg kell, hogy mondjam, semmi nem maradt meg a soundtrackből nekem, szóval nem az az emlékezetes fajta zene. :lol: Ha már Nick Cave, nézd meg a Cat Pianot youtube-on, ha még nem tetted volna. *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:48 am 
oshare booty
oshare booty

tegnap megnéztem a public enemiest johnny deppel
hm... jó film, kegyetlenül jó, de hosszú és ez az élvezet rovására megy picit.
de tetszett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 1:08 pm 
Forum Fanatic

^ Public Enemies nekem/nekünk is tetszett, nagyon hangulatos meg izgi volt. Johnny bácsi is jól játszott benne. :)

Jude: Ez a Cat Piano rohadtjó volt, köszi!! Nem ismertem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 31 Sun, 11:05 pm 
Forum Fanatic

Megnéztem végre a Rob Zombie által rendezett The Haunted World of El Superbeasto c. rajzfilmet, és hát huhh...igencsak nagy agymenés volt. :beaten: Az elején azt hittem, hogy nem fog tetszeni, mert nagyon erőltetett meg klisé volt az egész (humor, karakterek), de aztán rájöttem, hogy pont ez a lényeg, és húsz perc után már nagyon bírtam. Beteg, perverz, nagyon fárasztó, kicsit Ren & Stimpy feeling, főleg a karakterdizájnoknál. A zene meg csúcs-LOL, főleg amikor narrálja a történéseket ("Why'd you have to rip off Carrie?" :lol: :lol: :lol:). Szóval nekem nagyon tetszett, de azért mindenkinek nem ajánlanám (eléggé alpári a humor).

Trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 02 Tue, 3:39 am 
Elite Member

lattam a minap egy jo filmet :

http://tinyurl.com/ybmjg93

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 03 Wed, 1:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

uff...ez azé ölég gyenge volt. :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour