Jude wrote:
The Road
Megnéztem, és uhh... totál lesokkolt.
Cormac McCarthy Pulitzer díjas regényéből készült poszt-apokaliptikus dráma, borzalmasan nyomasztó film, olyan, ami a megnézés után is még sokáig az emberrel marad, és biztos, hogy egy darabig nem mosolygunk utána. Bár vannak benne igen durva jelenetek, szerencsére sosem esik át ló túloldalára, de nem is baj, mert így szerintem még nagyobbat üt érzelmileg. Ha tipikus túlélős, akcióval telepakolt filmet akartok nézni, akkor ez nem jó választás, de arra tökéletes, hogy kicsit elgondolkodtasson, és bevonjon egy olyan igazi, világvégi hangulatba, amit eddig kevés film esetében tapasztaltam.
trailer
Csalóka, mert korántsem ennyire akciódús maga a film, és arra sem kapunk választ, hogy milyen katasztrófa sújtotta a világot. Az erre vonatkozó képsorok csak a trailerben vannak benne, magából a filmből hiányoznak.
Arról nem találtam infót, hogy nálunk mozikba kerül-e, el tudnám viselni, mert a fellelhető ripek szutyok minőségűek, ráadásul a legtöbből hiányzik 20 perc.
Érdemesebb lenne igazi DVD ripre várni, de ha valaki így is megnézné, akkor a SecretMyth verzióját töltse. Állítólag DVD screener, de nem tudom, minőségre szerintem inkább TS. De ez legalább a full film, 1 óra 49 perc.