Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:53 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 4:51 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Vörös Yukban, ami konkrétan egy focipályára felhúzott nagy, piros sátor volt
!!!!! xDDDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 6:09 pm 
Forum Addict

nekem eddig a kedvenc álmom amikor Koda Kumi jött DSre és után rögtön NGreXDXD nagyon édes voltXDXD bár tudott magyarul...

de volt egy olyan amikor mentünk egy víztartály nezű szórakozóhelyre ami totál üres volt nem voltak hangfalak de szólt a zene és a vííztartály a terem közepén akkora volt mint egy újpalotai lakóház. nah most bejöttek valami raj arcok és beszólogattak és kiüldöztek mindket és egy ugyanolyan helyre átmentünk. amiben nem volt zene de egyszer csak leszakadt a víztatály és beszakadt a föld a mélybezuhant éslehetett látni a föld közepét és ilyen zöld foszlányos szellemek jöttek ki belőle, pár csaj bezuhant. egy fanpicsa utolsó ordításával végződik az álmom: VIGYÁZZ MAGADRA MIYAVIIIIIIIIIIIIIIIII~!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 10 Thu, 11:05 am 
VIP Member

Ma azt álmodtam, hogy űrlények támadták meg a földet ezért egy párhuzamos univerzumból áthoztunk egy TRON-ból vett motoron száguldozó robotot. Itt volt egy hosszú cyberpunk rész a TRON univerzumban ahol minden metálkék volt. Egy félreeső mezőre teleportálták át a robotot a felszereléseivel együtt. A robot elhúzott lelőni a földönkívüli hajókat, addig én visszamentem a mezőre és észrevettem, hogy valami gond volt a másik univerzumból teleportálással és véletlenül áthoztunk egy T2-es arnold terminátort is. A terminátor eléggé megrongálódottnak tűnt a teleportálás után, kicsit hiányzott róla a bőr és úgy tűnt nyaktól lefelé nem működik. Megpróbálták kihallgatni, amíg ott ücsörgött újraindította magát felkelt, kinyírta a tudósokat és elindult elkapni a másik robot amiről a kihallgatás során hallott és valamiért az lett a fő célpontja. Ez a két robot egy hatalmas építkezésen püfölték egymást amit én eddig messziről figyeltem, de itt egy kis váltás után már én irányítottam valamelyik robotot olyan rendszerrel mint a Gamer c. filmben van. A terminátor nyert és én itt egy idegen rakétától nagyon megsérültem. Később a korábbi mezőn ébredtem egészségesen, de egy Avatarból ismert kék földönkívüli testében. Kiderült, hogy ők jöttek támadni mert látták a filmet és megelőző csapást akartak. Már nem sok hajójuk maradt és a kis csoportjuk vezetője lejött velem tárgyalni, aminek az lett a vége, hogy összebunyóztam vele és én nyertem mert, mint a verekedés közben kiderült, félig voltam csak hipukék törpike félig meg a terminátorból raktak össze. Nyertem, felébredtem és röhögtem egyet. Legközelebb is trailernézegetés után fogok elaludni. Jókat lehet utánna mozizni éjjel :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 10 Thu, 11:22 am 
Site Admin

off: az új TRON-ra kiváncsi leszek, még akkor is, ha a régiröl, meg igazából a trailer alapján erröl is eléggé felemás a véleményem.

on: nekem csak töredékek maradtak meg, de annyira emlékszem, hogy meg megöltem pár embert (asszem talán valami szomszédokat. aminek real life elözménye lehet, hogy az éjjel kettökor a szembelakás elött kitartóan fennhangon cseverészö francia albérlöket eléggé drasztikusan küldem el a jó picsába) és a pisztolyt akartam elrejteni valahol a városon kivül egy erdöben és odaúton a metrón, buszokon próbáltam lerázni az engem megfigyelö rendöröket. és eléggé masszívan paranoiás volt az egésznek a hangulata szóval uhh, nem volt egy jó élmény.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 9:32 am 
Forum Addict

Igazából nem sokra emlékszem az álmomból, csak arra, hogy Jude-al valahol Pesten a belvárosban sétálgattunk, meg beszélgettünk, és később, mivel hideg volt, bementünk egy kocsmába egy-két bodzás pálinkára ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 1:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem elég WTF álmom volt mára virradóra:

Először is Kijevben voltam (senki meg ne kérdezze h mit kerestem ott), mégpedig apámékkal. Ők elmentek karácsonyi vásározni, én meg egyedül a nyakamba vettem a várost. Lementem egy ilyen kis aluljáró-szerűségbe, ahol mindenféle underground szcénás boltok voltak. Kicsit Harajuku x Nyugati aluljáró fílinges volt a hely. Természetesen volt egy hangszerbolt is, oda bementem h Risának vegyek DEG kottákat h tudjon gyakorolni. Amikor bementem, nem láttam senkit, de hallottam h egy hátsó szobában valaki basszusgitározik, ezért bátran beosontam a személyzeti részbe és mit ad isten, Kyo ült bent egy fekete basszerral és éppen a MUCC "Akai Kagerou"-t játszotta (ehhez hozzátartozik magyarázatképpen h álmomban nem ismertem fel a számot címre, csak azt tudtam h MUCC és h az új albumon van, ezért de. képes voltam meghallgatni a "Kyuutai"-t :lol:).
Nagyon szépen játszott, de aztán észrevett és abbahagyta és ilyen fejjel nézett rám h O.O Én meg elkezdtem lányos zavaromban hajlongani meg bocsánatot kérni, mint a japánok szokták, erre mondta h semmi baj. Én meg rögtön megdicsértem, mondván tudtam h valamennyire tud gitározni meg basszerozni, de azt nem h ennyire jól megy neki az utóbbi. Persze mondta h Toshiya tanította és jobban szeret rajta játszani, mert könnyebb mint a gitár, aztán addig dumáltunk h úgy jöttem el h nem vettem meg Risának a kottákat. ^^;
Gondoltam, visszamegyek, de közben eltévedtem abban a sikátorszerű bazárban és találkoztam Matsu-val aki mondta h talált egy boltot ahol tök jó alternatív rajzokat lehet venni. El is mentünk oda, de a boltos, amikor meglátott minket, elkezdett velünk ordítani h takarodjunk kifelé, mi meg elrohantunk és hamarosan kiértünk egy térre, ahol éppen karácsonyi körmenet volt. Na itt ébredtem fel. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 4:40 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ayami wrote:
Igazából nem sokra emlékszem az álmomból, csak arra, hogy Jude-al valahol Pesten a belvárosban sétálgattunk, meg beszélgettünk, és később, mivel hideg volt, bementünk egy kocsmába egy-két bodzás pálinkára ^^

Ez aranyos! XD Bodzapálinka meg jól hangzik, egyszer ültessük át ezt az álmot a valóságba. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:44 pm 
Forum Addict

Jude: Szívesen benne lennék ^^

Amúgy mostanság ilyen tök egyszerű álmaim vannak. Ma pl. a hajamat festettem lilára xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 17 Sun, 6:43 am 
Forum Addict

Magam után, na ilyen se nagyon volt még xD
Szóval.... Az álmom elejére nem annyira emlékszem, de egy kertben voltam, ahol főztünk valamit, és épp a tűzre akartam még tenni, mikor elindult felém úgy hat, különös, kissé barokkos ruhákba öltözött lány, én meg valamiért nem akartam velük találkozni, ezért elkezdtem futni a susnyáson keresztül a közeli épületig, ami a miénk volt (volt velem álmomban mégvalaki, csak nem emlékszem, ki). Azt éreztem, hogy rettenetesen viszket a lábam, meg futás közben is valami furcsát éreztem. Elkezdtem vakarózni, majd kiderült, hogy a sípcsontom környékén belémfészkelt valami rovar, és a petéi felkúsztak a combomig, lábanként tíz. Ekkor megjelent anyu, aki azt mondta, hogy oldjam meg egyedül, mert nagylány vagyok már. Ekkor az egyik ilyen lárva kezdett el növekedni, az fáj. (miután felébredtem, kiderült, hogy az fájt, hogy belefeküdzem a szemöldökcsipeszbe... Álmunkban tudtommal csak akkor érzünk fájdalmat, ha az a való életben is megtörténik) Amúgy nagyon szép lény volt, látszódott a bórömön keresztül, olyan színe volt, mint a hím páva farktollának. A későbbieke sem emlékszem tisztán, csak arra, hogy a vége meglepően hasonlított egy Tomb Raider játkra, még Lara Croft is felbukkant, aki egy öreg, lövöldöző nénivel küzdött, aki a főellenség volt. WTF. Aztán valahol itt ébredtem fel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 18 Mon, 11:50 am 
Forum Addict

Én már másodszor álmodtam ugyanazt... izgi, ilyen ritkán van velem.

A sztori ugyanaz, valamelyik hídról belesek a Dunába. Általában a híddal van valami baj, ma éjjel pölö annyira fújt a szél, hogy mozgott a híd, ezért estem le. Amikor esek lefelé, rögtön elkezdek gondolkodni, hogy el kell dobnom a táskámat, levenni a kabátot, meg amit még tudok, hogy ne húzzon le a súlya. Ezt meg is teszem, és kiúszom a partra, pedig nagyon erős a sodrás, ekkor érkeznek meg a vízimentők. Az egyikük, egy pasi, még meg is nyugtat, hogy kiszedik a vízből a cuccaimat, meg hogy ő fog majd merülni, nem kell aggódni, a táskámat tuti megtalálja, és ekkor észreveszem, hogy hasonlít rám. Nem én vagyok persze, csak látom, hogy hasonlóan viselkedik, nyugodt, és magamra emlékeztet.

Ennyi. Nem megyek gyalog át egyik hídon se mostanában, az tuti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 7:05 am 
Forum Fanatic

Érdekeset álmodtam, két részre lehetne bontani:

Az elsőben megjelent vagy hatféle új Marilyn Manson kiadvány (álmodik a nyomor, lol), mindegyik live album volt (de csak ilyen 6-7 dallal) és volt belőlük live DVD változat is, és mindegyiken játszott minimum 2 új dalt is. Az egyikre emlékszem csak, olyasmi volt, mint a Personal Jesus feldolgozás (gitárriffre), csak keményebb. Meg volt egy rész, ahol valami zöld fejdísszel ült egy zongoránál és nagy lazán mondta, hogy "hát én ezt most nem akartam eljátszani ma este, de csak a kedvetekért..." és belekezdett Lady GaGa Paparazzi c. dalának a zongorás változatába (egyébként nem is annyira elképzelhetetlen, max. az hogy Manson tud zongorázni normálisan, lol). :lol: :lol: :lol:

A második elég WTF volt, Szegeden áradás idején a Tisza-parton játszódott, de nyáron, és ottvolt HYDE, aki PV-t forgatott, és ehhez a folyó egy pici partszakasza el volt kerítve, és be volt borítva valami anyaggal, ami láva lett volna a PV-ben, ilyen majdnem megszilárdult, iszapos-szürke, de néha kitört egy-egy kisebb sárgán izzó friss láva is, HYDE meg néha lenyúlt a vízbe (merthogy nagy vigyorral a fején ott lubickolt xDDD), hogy feldobjon pár adag ilyen sárga cuccot, és láthatólag nagyon tetszett neki. :lol: Aztán már csak arra emlékszem, hogy megyünk valahová és meséli, hogy milyen jól érezte magát. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 8:55 am 
Forum Addict

Az én álmom meglepően komplex volt, sőt, az eleje tök normálisan kezdődött, hogy itthonról elmentem a kozeli bevásárlóközpontba, mert gyorskaját akartam enni, és mondtam anyunak, hogy nemsokára jövök, mert csak elvitelre kérem.
Ott aztán sorban állás közbe találkozam egy olyan lánnyal, akit csak látásból ismerek, és akkor ott jobban megismerkedett, és hívott, hogy tartsak velük. Benne voltam, mert miért is ne, és megismerkedtem a baráti társaságával.
ezek után, már nem tudom, hogyan, de egy teaház-jellegű épületbe kerültünk, ami egy nagyon hangulatos domb tetjén volt. Itt találkoztam egyik barátnőmmel, akivel sokat beszélgettem, majd egy idő után két másikkal, akik egymással is jóban vannak, de a harmadikkal nem. Ők ketten elkezdtek angolul beszélni, amiből én nem mindent értettem, és lenéztek, amiért én nem beszélem tökéletesen a nyelvet, ezért a harmadik barátnőmmhöz mentem oda (az álom elején szereplő emberek eddigre eltűntek). Ekkor a kettő közül az egyik választás elé állított, hogy ők, vagy a másik. A végére már mindhárman azt akarták, hogy válasszak közülük, mire én megmondtam nekik, hogy akkor inkább egyikükkel sem barátkozom, és elrohantam.
Lent, a domboldalon meg volt egy vadaspark, de nem akartam elmenni a madarak alatt, ezért másik úton mentem. Megpillantottam egy tigrist, amitől persze nagyon megijedtem, és elkezdtem hátrálni. Megpróbáltam segítségért kiáltani, de ez persze nem igazán jött össze. Végül a tigris megállt, megfordult, és távozott, én meg felébredtem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 12:55 pm 
Elite Member

asszem jo horror rendezo lenne belolem ;) mert:

Azt almodtam tegnap/ma , hogy faterom volojaban egy naci haborus bunos, es enis az arja fajhoz tartozom, es hogy van egy videki hazunk ami valojaban egy raketasilo, ahol valami raketa/urjarmu van elrejtve amivel neha felrepulunk a hold sotet oldalan keringo urbazishoz, ahol naci mutansok maig emberkiserleteket vegeznek lengedezo lancokon lognak az aldozataik , mikozben fel alaf langalnak feher kopenyben, enis veluk vagyok de azon filozok, hogy mi lesz velem, ha rajonnek hogy en nemis vagyok a furer szimpatizansa aki az allomas legfelso emeleten egy gep protezisban "el" es akinek a rabsagban tartott emberek veret keringetik az ereiben at-atmosva. Es amikor eppen egy ottani moziban ultunk, voros barsionnyal arannyal bevont teremben , megtortenik vhogy a felismeres es menekulnom kell. A torz exnacik kergetnek vegig az allomason.. es ami a legfurcsabb hogy ekkor felebredek, es kipihent vagyok 100% -ra ;) beteg ?

Image

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 1:18 pm 
Forum Fanatic

AnarchoiD wrote:
a hold sotet oldalan keringo urbazishoz, ahol naci mutansok maig emberkiserleteket vegeznek lengedezo lancokon lognak az aldozataik , mikozben fel alaf langalnak feher kopenyben, enis veluk vagyok de azon filozok, hogy mi lesz velem, ha rajonnek hogy en nemis vagyok a furer szimpatizansa aki az allomas legfelso emeleten egy gep protezisban "el" es akinek a rabsagban tartott emberek veret keringetik az ereiben at-atmosva.

Ez kurvajó. XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 1:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

És az a legjobb, hogy 2011-ben jön ki egy film, amiben nácik vannak a Holdon. XDDD

Iron Sky teaser

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour