Érdekeset álmodtam, két részre lehetne bontani:
Az elsőben megjelent vagy hatféle új Marilyn Manson kiadvány (álmodik a nyomor, lol), mindegyik live album volt (de csak ilyen 6-7 dallal) és volt belőlük live DVD változat is, és mindegyiken játszott minimum 2 új dalt is. Az egyikre emlékszem csak, olyasmi volt, mint a Personal Jesus feldolgozás (gitárriffre), csak keményebb. Meg volt egy rész, ahol valami zöld fejdísszel ült egy zongoránál és nagy lazán mondta, hogy "hát én ezt most nem akartam eljátszani ma este, de csak a kedvetekért..." és belekezdett Lady GaGa Paparazzi c. dalának a zongorás változatába (egyébként nem is annyira elképzelhetetlen, max. az hogy Manson tud zongorázni normálisan, lol).
A második elég WTF volt, Szegeden áradás idején a Tisza-parton játszódott, de nyáron, és ottvolt HYDE, aki PV-t forgatott, és ehhez a folyó egy pici partszakasza el volt kerítve, és be volt borítva valami anyaggal, ami láva lett volna a PV-ben, ilyen majdnem megszilárdult, iszapos-szürke, de néha kitört egy-egy kisebb sárgán izzó friss láva is, HYDE meg néha lenyúlt a vízbe (merthogy nagy vigyorral a fején ott lubickolt xDDD), hogy feldobjon pár adag ilyen sárga cuccot, és láthatólag nagyon tetszett neki.

Aztán már csak arra emlékszem, hogy megyünk valahová és meséli, hogy milyen jól érezte magát. xDDD