Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 9:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2047 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 137  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 8:33 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:
Dorte: iszonyat jól rajzolt O_O most irigyellek nagyon :D
És ha már twitteren megígértem...

Először is köszönöm :3
Másodszor meg tényleg jó ötlet ez a falfestészet *___* Mondjuk nálam tapéta van, meg amúgy sem mernék a falra festeni, mert tudom, hogy idegbajt kapnék, ha elrontom :'D Évek óta egy gigászi festményt tervezek (papíron) az egyik falra, de mindig rá kell jönnöm, hogy nem is tudok festeni xDD De amúgy milyen festékkel csináltad és meddig tartott? : O

Sayu: Neked is köszönöm! ^^

Jude wrote:
Búúú, hülye vagy te leány! :'D <3
Ami igaz, az igaz, de ezt most bóknak veszem :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 8:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
Másodszor meg tényleg jó ötlet ez a falfestészet *___* Mondjuk nálam tapéta van, meg amúgy sem mernék a falra festeni, mert tudom, hogy idegbajt kapnék, ha elrontom :'D Évek óta egy gigászi festményt tervezek (papíron) az egyik falra, de mindig rá kell jönnöm, hogy nem is tudok festeni xDD De amúgy milyen festékkel csináltad és meddig tartott? : O

Én testületileg tiltakoztam a tapéta ellen. :D
De mikor felvetettem anyámnak a falfestés ötletét, közölte, akkor nem festjük át a szobám zöldre... szóval visszavontam.
Aztán megvolt a szobafestés és másnap a kanjikkal a falon fogadtam xD......
Azóta nincs megállás.

Amúgy temperát használok, művészellátóból szerzem be az ecsetekkel együtt (ami elég drága, de legalább tényleg minőségi).
Meddig tartott?? ööööö........ elég régóta (1-2 éve) csinálom, de mivel ritkán esek neki, így nemtom igazából.
Például a téli fára a hó, meg a törzse mellé a hó, plusz a cseresznyefa megtoldása az egy délutánt vett igénybe.
De más technikával készült mint a bambuszerdő. Az nagyon sokáig tartott, mert ott tényleg pici ecsetmaszatokkal csináltam és tényleg sírva fakadtam már néha. xD
Kedvencem a fehér háttér volt a dalszöveg alatt.
Mindent leterítettem a szobában anyagdarabokkal, maszk az arcom elé és festékszóró xD........ apám majdnem infarktust kapott, mikor belépett a szobámba, hatalmas fehér festékköd és állok a szoba közepén maszkban, festékszóróval xD

húde regény lett belőle o_O bocsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 8:52 pm 
VIP Member

Shizu wrote:
Amúgy temperát használok, művészellátóból szerzem be az ecsetekkel együtt (ami elég drága, de legalább tényleg minőségi).

Melyikből? Egyébként totálisan az a munka, amihez nekem nem lenne türelmem. Na de majd én is postolok még valamit ha eszembe jut.. majd jövő év elején megyünk síelni, ott szerintem születni fog pár akvarell. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kajichan wrote:
Shizu wrote:
Amúgy temperát használok, mûvészellátóból szerzem be az ecsetekkel együtt (ami elég drága, de legalább tényleg minõségi).

Melyikbõl? Egyébként totálisan az a munka, amihez nekem nem lenne türelmem. Na de majd én is postolok még valamit ha eszembe jut.. majd jövõ év elején megyünk síelni, ott szerintem születni fog pár akvarell. :D

Vácon van egy darab művészellátó, onnan xD Meg a hobbiboltból pár sarokkal arrébb. (a hobbiboltban többször megfordulok, ott már ismernek minket a cosplay miatt xD. tavaly tök kedvesek voltak, filóztam, hogy Jui-hoz hány csomag tollat vegyek, végülo rábeszéltek a kettőre, bitti ami bitti alapon, de mondta a nő, hogy ha mégse kell csak egy, nyugodtan visszavihetem :D )

ohh akvarell *_* mindig is érdekelt, hogy készül, de még sosem volt alkalmam kipróbálni :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 9:00 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:
Én testületileg tiltakoztam a tapéta ellen. :D
De mikor felvetettem anyámnak a falfestés ötletét, közölte, akkor nem festjük át a szobám zöldre... szóval visszavontam.
Aztán megvolt a szobafestés és másnap a kanjikkal a falon fogadtam xD......
Azóta nincs megállás.

De hát szép cirkás a tapéta :pinky2:
Biztos örült neked :beaten:

Shizu wrote:
*munkafolyamat*

Hát akkor nem kevés tubussal lehet már a falon, és nem kevés ecsetet nyűhettél el : O És egyébként tervezed még folytatni? ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 9:06 pm 
VIP Member

Shizu wrote:

Vácon van egy darab művészellátó, onnan xD Meg a hobbiboltból pár sarokkal arrébb. (a hobbiboltban többször megfordulok, ott már ismernek minket a cosplay miatt xD. tavaly tök kedvesek voltak, filóztam, hogy Jui-hoz hány csomag tollat vegyek, végülo rábeszéltek a kettőre, bitti ami bitti alapon, de mondta a nő, hogy ha mégse kell csak egy, nyugodtan visszavihetem :D )

ohh akvarell *_* mindig is érdekelt, hogy készül, de még sosem volt alkalmam kipróbálni :/

Értem. Azt hittem már a régi két pesti egyikében vetted, én pont ott voltam a minap, a nagymező utcaiba.. hát azért ott is eléggé drágák a holmik, három cuccért ott hagytam egy tizest.
Az akvarell meg az egyik legegyszerűbb festék. Majd ha egyszer lehetőség lesz rá, megmutatom hogy hogy kell csinálni, ki is próbálhatod, nem nagy cucc. ^^ Nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindent lehet vele csinálni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 9:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
De hát szép cirkás a tapéta :pinky2:
Biztos örült neked :beaten:

hogyne, majdnem sírva fakadt xD

Dorte wrote:
Hát akkor nem kevés tubussal lehet már a falon, és nem kevés ecsetet nyûhettél el : O És egyébként tervezed még folytatni? ^^

hát viszonyításnak. Fehér tempera két méretben van, kicsi és nagy tubus. A hó a fa mellett és a fán, meg a cseresznyevirágok világosabb színének kikeveréséhez elment a fél tubus a nagy tubusból.
A másik falon a világos rózsaszín és a daruk szintén másik fehérrel készültek.
Fogy rendesen sajnos, folyamatosan pótolnom kell.
A bambuszerdő három nagy ecsetet fogyasztott el a kicsiket nem számoltam xD
És igen tervezem, devarton szegényes angolsággal de leírtam blogba az egész tervet xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 9:28 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:
És igen tervezem, devarton szegényes angolsággal de leírtam blogba az egész tervet xD

No, elolvastam :3 Nagyon jól hangzik, de az még nem kevés meló lesz, na meg nem kevés festék :pinky2: Sok sikert meg türelmet kívánok hozzá és természetesen majd posztolj képet, ha továbbhaladsz :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 9:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
Shizu wrote:

No, elolvastam :3 Nagyon jól hangzik, de az még nem kevés meló lesz, na meg nem kevés festék :pinky2: Sok sikert meg türelmet kívánok hozzá és természetesen majd posztolj képet, ha továbbhaladsz :smile2:

rendben ^^
most egyenlőre a nyári rész tervei készülődnek a folytatással. aztán kerül fel a vázlata fehér krétával és csak után kezdem festeni xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:12 pm 
VIP Member

Dorte wrote:
Évek óta egy gigászi festményt tervezek (papíron) az egyik falra, de mindig rá kell jönnöm, hogy nem is tudok festeni xDD

Dorte, művészeti suliba jársz vagy szakköre vagy valami hasonló, hogy ilyen ambícióid vannak? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:20 pm 
Forum Addict

kajichan wrote:
Dorte, művészeti suliba jársz vagy szakköre vagy valami hasonló, hogy ilyen ambícióid vannak? :D

Sajnos semmi közöm az ilyen klassz dolgokhoz :'D Csak néha a fantáziám szokott meglódulni, de aztán mindig szembesülnöm kell vele, hogy nem tudom kivitelezni, amit a fejemben látok :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
de aztán mindig szembesülnöm kell vele, hogy nem tudom kivitelezni, amit a fejemben látok :pinky2:

pacsi :"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:24 pm 
VIP Member

Dorte wrote:
Sajnos semmi közöm az ilyen klassz dolgokhoz :'D Csak néha a fantáziám szokott meglódulni, de aztán mindig szembesülnöm kell vele, hogy nem tudom kivitelezni, amit a fejemben látok :pinky2:

Á értem. :D Kár, pedig szerintem lenne tehetséged hozzá, legalábbis az a Riki az nagyon jó lett. o_o" ! Én konkrétan ilyen pályán készülök elindulni és szeretek tájékozódni a dolgokról. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:47 pm 
Forum Addict

^Sajnos a kép-másolás nem igazán tehetség kérdése (nem, nem kérek ellenvéleményt xD), hanem egyszerűen türelem, meg idő és meg lehet tanulni. (4 éve még eszem ágában nem volt, hogy rajzoljak..) Meg a művészeti suliban ez az első, amiért legyakják az ember fejét, mert "minek akarsz fénykép-hűen megörökíteni valamit, mikor arra ott van a fényképezőgép??" ^^" Nos igen, végül is én is így gondolom, szóval nem sok esélyem lenne művészeti pályán, mert csak fejben vagyok kreatív, (vagy sokszor még ott sem) az meg édes kevés. :drop2: De láttam a te rajzaidat is a múltkor, bár lehet nem reagáltam O_O, pedig voltak köztük tök jók *o* Minden esetre szerintem jó úton haladsz a cél felé, szóval szurkolok, hogy sikerüljön! ^^

Riki meg csak azért sikerült jól, mert fantasztikus volt a modell, igaz Jude? :pinky: xDDDD

Jajj, Shizunak meg pacsi! :pinky2:

Last edited by Dorte on 2009 Dec 28 Mon, 10:50 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 10:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Dorte wrote:
Riki meg csak azért sikerült jól, mert fantasztikus volt a modell, igaz Jude? :pinky: xDDDD

A modell a legszebb a világon, de nem, nem csak azért sikerült jól. :') *fejcsóvál*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2047 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 137  Next

All times are UTC + 1 hour