Dorte wrote:
Másodszor meg tényleg jó ötlet ez a falfestészet *___* Mondjuk nálam tapéta van, meg amúgy sem mernék a falra festeni, mert tudom, hogy idegbajt kapnék, ha elrontom :'D Évek óta egy gigászi festményt tervezek (papíron) az egyik falra, de mindig rá kell jönnöm, hogy nem is tudok festeni xDD De amúgy milyen festékkel csináltad és meddig tartott? : O
Én testületileg tiltakoztam a tapéta ellen.
De mikor felvetettem anyámnak a falfestés ötletét, közölte, akkor nem festjük át a szobám zöldre... szóval visszavontam.
Aztán megvolt a szobafestés és másnap a kanjikkal a falon fogadtam xD......
Azóta nincs megállás.
Amúgy temperát használok, művészellátóból szerzem be az ecsetekkel együtt (ami elég drága, de legalább tényleg minőségi).
Meddig tartott?? ööööö........ elég régóta (1-2 éve) csinálom, de mivel ritkán esek neki, így nemtom igazából.
Például a téli fára a hó, meg a törzse mellé a hó, plusz a cseresznyefa megtoldása az egy délutánt vett igénybe.
De más technikával készült mint a bambuszerdő. Az nagyon sokáig tartott, mert ott tényleg pici ecsetmaszatokkal csináltam és tényleg sírva fakadtam már néha. xD
Kedvencem a fehér háttér volt a dalszöveg alatt.
Mindent leterítettem a szobában anyagdarabokkal, maszk az arcom elé és festékszóró xD........ apám majdnem infarktust kapott, mikor belépett a szobámba, hatalmas fehér festékköd és állok a szoba közepén maszkban, festékszóróval xD
húde regény lett belőle o_O bocsi