Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 2:37 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jinjin wrote:
jah és Koga én mondtam nekik argiatou-t ^^ meg mi mentünk az énekeshez is, bár nem mindenki XD *nem mutogat ujjal :'D* de tényleg ott úgy volt,hogy odamentünk és senki nem állt előttünk, a gitáros előtt meg kígyózott a sor

Akkor te kapsz tőlem egy piripontot etikából. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:44 pm 
Member

Nem tom, Isawo hátra esését én is láttam xD , de szegényeknek nagyon összejött minden, de ahhoz képest csináltak egy fergeteges bulit, szov jó volt nah.
Case viszont azt az uccsó számot még mindig nem mondtad meg h mi az xD pedig éééééén azt akarom hallagtni xD
*visszavesz* xd
am én mikor oda álltam Isawohoz autogrammért le se sz*rta a fejünket azzal a csajjal naon elvolt beszélgetve, pedig én szépen kértem-japánul xD
Naoxukit pedig szépen kértem egy fotóra meg az aláírást is szov én lenni illedelmes kislány xd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:49 pm 
Newbie

Yatta yatta ^^ *buksisimit kér Kogától xd*
am jah fellvilágosítottak, hogy pont az orrom előtt csinálta ezt Isawo XD és én próbálok emlékezni de nem megy ^^"

Ebi mikor én odamentem akkor nem a csajjal beszélt, mer a csaj meglátott és rögtön szólt neki, és így kaptam autogrammot. De mivel még kezdetlegesen állok a japánnal (hűűű ez így értelmes volt?xd) így mikor fényképet kértem Naoyukinál meg Isawonál is elidőztem picit mire elmagyaráztam mit akarok XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ebiko wrote:
Nem tom, Isawo hátra esését én is láttam xD , de szegényeknek nagyon összejött minden, de ahhoz képest csináltak egy fergeteges bulit, szov jó volt nah.
Case viszont azt az uccsó számot még mindig nem mondtad meg h mi az xD pedig éééééén azt akarom hallagtni xD
*visszavesz* xd
am én mikor oda álltam Isawohoz autogrammért le se sz*rta a fejünket azzal a csajjal naon elvolt beszélgetve, pedig én szépen kértem-japánul xD
Naoxukit pedig szépen kértem egy fotóra meg az aláírást is szov én lenni illedelmes kislány xd

Védelmében: Ott ültem Isawo mellett nem is oly mesze. Közöttünk volt Dreamy, meg É. (de ő csak úgy odavetődött)... Nos, ha az Isawo-tól jobb oldalán ülő lányra gondolsz, ő nem beszélt vele. Csak 1-2 mondatot, meg sörrel kínálta egyszer. Volt egy másik kiscsaj is, aki egyszer rámászott Isawo-ra, ő vele szemben ült. Amúgy ő is csak pár pillanatig. Ezektől eltekintve senki sem mondott nekik egy kukkot se. :)
Na de ezek már olyan dolgok, amelyek nem is ebbe a topicba tartoznak (viszont nincs BLF topic, úgyhogy valaki hozzon már létre, mert van annyi szufla ebbe a duóban, mint a Gothikában /ha már nekik van topicjuk/ :P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:55 pm 
Forum Fanatic

Koga wrote:
(viszont nincs BLF topic, úgyhogy valaki hozzon már létre, mert van annyi szufla ebbe a duóban, mint a Gothikában /ha már nekik van topicjuk/ :P )

Ha ennyire szeretnéd, hogy legyen, akkor hozz létre egyet, ne? :lol: De ha nem, akkor továbbra is itt lehet megbeszélni a zenekarral kapcsolatos általánosabb dolgokat - de mivel most a konkrét koncertről van szó, ezért bőven elfér még itt a beszélgetés szerintem. Ettől függetlenül nyugodtan csinálhatsz topic-ot persze. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Volt egy másik kiscsaj is, aki egyszer rámászott Isawo-ra

Sorry, hogy már megint ez a téma, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy veszik ehhez egyesek a bátorságot? Tisztelet az smafu, ha tombolnak a hormonok, vagy hogy van ez? :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 9:26 pm 
Newbie

Mi mentünk ám Isawo-hoz is autógrammért meg egyéb, én "szépen" vigyorogva aprót hajolgattam meg arigatou-ztam nekik x'D
Egyébként előttem volt egy csaj akiről Jinjin is írt, hogy elképesztő módon agyontaperolta O.o Vagy 5× átfutott rajta teljesen MINDENHOL, és nagyon nem zavartatta magát. Oké hogy hamár odaállt akkor jó taperolgassuk de ennyire...ez azért kicsit durva volt O.o

Anoo azt a legutolsó számot énis kérem XD *hadonászik* Az haláli volt elmulattunk rajta XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 9:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Edit: Shizu :lol: :lol: "Szögligeti láncfûrészes mészáros"?

Mibajod van? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 9:46 pm 
Newbie

Én is emléxem ahogy hátraesett. Ugyemlékszem ugy volt hogy azokon a színpad elötti izékre ráállt, és amikor visszalépett elvesztette az egyensúlyát és beleakadt a színpadon levő hangfalva szóval majdnem kettőt is esett, de aztán összeszedte magát és felállt. Én Naoyukinál nem is álltam sorba aláírásért, csak Isawonál és ö tök jo fej volt. Amugy a koncert egészében is nagyon jo volt. És várom a hivatalos beszámolót meg a képeket.
Üdv Any^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 6:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
Csak az elkeseredés beszél belőlem. xD
Anjinak, aki lelkesen tombolt, hátulról beszóltak, hogy hagyja már abba... koncert közben ... no comment.
Nála itt pattant el a cérna, közölte a kiscsajjal, ha nem tetszik valami ki lehet menni, ő koncertre jött.

A közönség fele így is csak állt, mint az a bizonyos valami és nézett.

Teljesen igazad van!! Ezek a szerencsétlenek biztos azt hitték, hogy a közönségnek nem tetszett a koncert... Én biztos szarul éreztem volna magam a színpadon ilyen ratyi közönséggel. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 7:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:

Teljesen igazad van!! Ezek a szerencsétlenek biztos azt hitték, hogy a közönségnek nem tetszett a koncert... Én biztos szarul éreztem volna magam a színpadon ilyen ratyi közönséggel. :(

Na igen. Csak az a baj, az enyhén beállt közönséggel, hogy kurvára nem tudnak belegondolni, hogy milyen lehet a másik oldalnak. Vagyok én én én és pont.
Szóval csak gratulálni tudok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 7:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pontosan. A koncert arra való, hogy örjöngjünk és tomboljunk, utána úgy is adnak autogrammot és meg lehet őket nézni közelről.
Aiji (LM.C-n) például mindig csúnyán nézett, ha nem tomboltunk. :D

Last edited by Lily on 2009 Dec 03 Thu, 8:39 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 7:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
Pink Spider wrote:

Na igen. Csak az a baj, az enyhén beállt közönséggel, hogy kurvára nem tudnak belegondolni, hogy milyen lehet a másik oldalnak. Vagyok én én én és pont.
Szóval csak gratulálni tudok.

Én is neked. Enyhén beállva még simán lehet ilyeneken gondolkodni, sőt, én is mentem már betépve koncertre, és érdekes módon semmi baj nem lett belőle, oda tudtam figyelni mindenkire, és végig jól kitomboltam magam. Az, hogy valaki be van tépve, nem vonja szükségszerűen azt maga után, hogy áll a színpad előtt, mint egy zombi. A másik meg, hogy most miért is beszélünk "enyhén betépett közönségről"? Azért, mert pár tinédzserről tudjuk, hogy tépett buli előtt, akkor mostmár az egész közönség körében körbejárt egy spangli? Szerintem azért ne sarkítsunk ennyire. Meg aztán ha nem tetszik a zene, valószínűleg nem kezdek el tombolni rá, legalábbis én. Most mindenki kezdjen el őrülten csápolni csak azért, mert különben a BLF tagok rosszul éreznék magukat? Egy banda a közönség visszajelzései alapján (is) fejlődik, de ha mindenki csak mindig csápol nekik, függetlenül attól, hogy tetszik-e nekik a zene vagy nem, az nem vezet sehová, a kialakított önképüknek sem jó, meg szerintem a fejlődésük lehetőségét is visszábbhúzza. (Ugye minek legyünk jobbak, ha így is kajálják a zenénket?) Értem én, hogy empátia, meg milyen lehet nekik, de biztos velem van a baj, hogy ha nem tetszik, nem tudom élvezni, nem táncolok rá. Vagy egyszerűen csak a zenéjük nem mozgat meg. Ez az eset ugyanúgy előfordulhat a közönség többi tagjával, és akkor kérdem én, miről beszélünk? Ti jót tomboltatok, örülj ennek, és fogadd el, hogy mást nem táncoltatott meg ez a zene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 8:00 pm 
Member

Szerintem is elég gáz, hogy van egy koncert, ilyen messziről idejönnek és csak állnak mint a faszentek, meg max diszkópatkány stílusban bólogatnak. És beállnak az első sorokba, én meg ratyi helyre a hangfal alá kényszerülök és még csápolni sem tudok >.<
Oké, hoyg ha nem tetszik... De akkor most minek ott állni? Értelem szerűen azért vannak ott közel az emberek, mert ismerik a bandát és tetszik nekik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 8:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Alice wrote:
Szerintem is elég gáz, hogy van egy koncert, ilyen messziről idejönnek és csak állnak mint a faszentek, meg max diszkópatkány stílusban bólogatnak. És beállnak az első sorokba, én meg ratyi helyre a hangfal alá kényszerülök és még csápolni sem tudok >.<
Oké, hoyg ha nem tetszik... De akkor most minek ott állni? Értelem szerűen azért vannak ott közel az emberek, mert ismerik a bandát és tetszik nekik.

Nem tudom, szerintem csak a távolságra hivatkozni értelmetlen, ennyi erővel az összes külföldről érkező banda koncertjén csápolás kellene, hogy legyen, csak mert messziről idejönnek. Én is örülök annak, ha egy távoli banda idelátogat, de nem fogok csak azért tombolni, mert idelátogattak hozzánk xy távolságból. Azt elismerem, hogy a nem érdeklődő embereknek nem kellene az első sorban állniuk, mi is syunikiss barátjával (?) a szellős középmezőnyből néztük a dolgokat, amíg néztük. De szerintem akkor tolakodni kell, vagy megkérni a nézőket, hogy szorítsanak neked helyet, legalábbis ez nekem még mindig bejött, meg ha nem érdekli az illetőket a koncert, gondolom nem zavarja őket, ha nem nézik a lehető legközelebbről a dolgokat. (:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour