Shizu wrote:
Pink Spider wrote:
Teljesen igazad van!! Ezek a szerencsétlenek biztos azt hitték, hogy a közönségnek nem tetszett a koncert... Én biztos szarul éreztem volna magam a színpadon ilyen ratyi közönséggel.

Na igen. Csak az a baj, az enyhén beállt közönséggel, hogy kurvára nem tudnak belegondolni, hogy milyen lehet a másik oldalnak. Vagyok én én én és pont.
Szóval csak gratulálni tudok.
Én is neked. Enyhén beállva még simán lehet ilyeneken gondolkodni, sőt, én is mentem már betépve koncertre, és érdekes módon semmi baj nem lett belőle, oda tudtam figyelni mindenkire, és végig jól kitomboltam magam. Az, hogy valaki be van tépve, nem vonja szükségszerűen azt maga után, hogy áll a színpad előtt, mint egy zombi. A másik meg, hogy most miért is beszélünk "enyhén betépett közönségről"? Azért, mert pár tinédzserről tudjuk, hogy tépett buli előtt, akkor mostmár az egész közönség körében körbejárt egy spangli? Szerintem azért ne sarkítsunk ennyire. Meg aztán ha nem tetszik a zene, valószínűleg nem kezdek el tombolni rá, legalábbis én. Most mindenki kezdjen el őrülten csápolni csak azért, mert különben a BLF tagok rosszul éreznék magukat? Egy banda a közönség visszajelzései alapján (is) fejlődik, de ha mindenki csak mindig csápol nekik, függetlenül attól, hogy tetszik-e nekik a zene vagy nem, az nem vezet sehová, a kialakított önképüknek sem jó, meg szerintem a fejlődésük lehetőségét is visszábbhúzza. (Ugye minek legyünk jobbak, ha így is kajálják a zenénket?) Értem én, hogy empátia, meg milyen lehet nekik, de biztos velem van a baj, hogy ha nem tetszik, nem tudom élvezni, nem táncolok rá. Vagy egyszerűen csak a zenéjük nem mozgat meg. Ez az eset ugyanúgy előfordulhat a közönség többi tagjával, és akkor kérdem én, miről beszélünk? Ti jót tomboltatok, örülj ennek, és fogadd el, hogy mást nem táncoltatott meg ez a zene.