Háhhá felébredtem
Mi eleve úgy álltunk hozzá, hogy majd hátul denszelgetünk a koncert alatt. Aztán az első szám után feltűnt hogy a közönség csak áll mint... szóval állt meredtem. Nah itt közölte Ayumi, hogy menjünk csináljunk bulit. -.-"
Onnantól kezdve az első két sort boldogítottuk.
De azért elég gáz, hogy a közönség ilyen passzív. Basszátok meg, nem Japánban vagyunk az ég szerelmére. Miyavi óta ilyen szar a közönség, mi a fasz van, fél éve, még kurvajó bulit tudtunk összehozni koncert címén.
Az a baj ilyenkor, hogy a sok ember csak áll és 80%uk úgy van vele, hog jajj sikítani milyen gáz etc.
De az ég szerelmére, az a két szerencsétlen azért áll a színpadon, hogy sikítsatok nekik, őrjöngjetek, azért jöttek ide, basszus.
Eeeh, komolyan nem csodálom, hogy nem igazán voltak ők se a helyzet magaslatán, Ayumi néha már magában könyörgött, hogy "Isawo, ne add fel"
A közönség ugyanolyan szar volt, mint Miyavin, ez van.
Nem csodálnám ha hamarosan egyetlen előadó se akarna ide jönni koncertezni. Én se akarnék a helyükben.
A koncert után úgy éreztem, kicsit nehéz volt megtalálni a táncolható zene fogalmát, de sebaj, olyan hajnali fél3-3 környékétől már jó votl
És meglett a fülbevalóm, amit elhagytam xDDDDDD A melltartómba esett, de azért érdekes volt négykézláb mászni a táncparketten meg a kanapé előtt
Minden gebasz ellenére én jól éreztem magam

Köszi a bulit ^^