Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 1:44 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 7:03 pm 
Forum Expert
Forum Expert

lackoo wrote:
Ingyen pia,ingyen p..a?Egyáltalán érdekel valakit a koncert?

Nem gondolod, hogy ez egy csöppet durva volt?

Shizu: Ha kell, segítek... Én is iszom, de hát ismertek... viszont mindig tudom, hol a határ. Ezért sem értem, egyesek miért nem tudják megállni, hogy okádásig igyák magukat? A wc-t meg tényleg ne hányja össze senki, mert felnyalatom az illetővel.

És igen, ez azt jelenti, hogy emelem jelenlétemmel az esemény fényét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 7:05 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^ :D
Én már majdnem kész vagyok. És itthon tombolok, sz'al ajánlom h a buli jó legyen mert harapok ha nem. A szomszédok már szerintem eljutottak arra a pontra h mocskosul utálnak. :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 7:13 pm 
Member

jh nekem anyu segít be a vbk fogyasztásba :D szokásos pítek esti anyalánya trécs és iszogatás lazán ^^ most sör helyett :D

Én is tombolok, zeene üvölt dübörög 5.1en, szal télleg jó buli legyen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:23 am 
Elite Member

Uhh tök jó buli volt :D Kár hogy csak éjfélre értünk oda, vagyis nemtudom, de a BLF pont akkor fejezte be mikor megérkeztünk O_o...Szóval a koncertről lemaradtam, de ettől függetlenül akkor is megérte elmennem : ) A zenei felhozatal nem volt rossz, de olyan semmi különös, jól éreztem magam, ennyi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Áááááááá tökjól éreztem magam *vigyorog* xDDDDDDDDDDDDD
Többre most nemvok képes, megyek alsz. xD

Ji, remélem hamar megjobbulsz : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 12:19 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koncertet nem láttuk, mert amikor tartott, mi még vígan egy másik party-ban roptuk. Aztán végül mégis átjöttünk a Yukba, de kb egy órát maradtunk, nekem konkrétan az életkedvem is elment azalatt, úgyhogy fogtuk magunkat, és angolosan távoztunk.
Elsősorban velünk volt a baj, bár amit a zenei felhozatalból hallottam, az borzalmas volt (no offense).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 1:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hát a koncert az olyanra sikerült amilyenre. :lol: A gitáros nagyon aranyos, az szentigaz és csak most esett le h balkezes XD de sajnos nem voltak a helyzet magaslatán. Ezért részben nem ők a hibásak, mivel a hangosítás elég ramaty volt, legalábbis a koncert alatt mindenképp. Azért minden tiszteletem az övék, amiért ezt vállalták és végigcsinálták és még élvezték is. Amit hiányoltam h a dedikálás után eltűntek és csak egyszer láttuk őket kijönni backstage-ből, pedig nem lett volna baj ha jönnek ők is bulizni. Tekintve h mire beindult a buli a koncert miatt érkezett fanleánykák már jobbára mind hazamentek.

A buli nekem kicsit nehezen indult, a koncert alatt eléggé leült a hangulatom, de Dalen-nek hála csak elkezdtem táncolni és ahogy az lenni szokott, hamar be is lendültem.
pocketlawyer-nek, Bíborhold és zakuroo társaságának, Ayaminak, Shizunak és Ayuminak külön köszönöm ezt az átmulatott estét. Végül, ahogy az lenni szokott, az utolsó dalig táncoltam. :lol:
Most görcsöl is mindkét lábam rendesen XDXDXD
Engem meglepett h sokan eljöttek LD50-ről, akiket a múltkori közös bulin is a mi bulinkban láttam. Örülök h vannak onnan is érdeklődők. ^^

Ji-nek üzenem h bugabuljon! :hug:

Egy apró észrevételem volna, a bulis társasághoz: legközelebb ne a kapu előtt füvezzetek hogy utána összehányjátok a bejáratot meg úgy vonszoljátok le magatokat a lépcsőn h másoknak kell rátok figyelni. Tizenéves lánykák egy csoportja volt ez és aggaszt. 3 éve járok Nippon bulikra, sosem volt kultusza a füvezésnek, nem igen hiszem h ezután helye kellene h legyen. Csak ennyit szerettem volna mondani ezzel kapcsolatban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 1:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Aru wrote:
3 éve járok Nippon bulikra, sosem volt kultusza a füvezésnek

Nehogy azt hidd... maximum nem vetted észre eddig. Tizenéves lánykák... hát erősen no comment, ennyit mondhatok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 1:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Akkor jól csinálták akik csinálták mert nem vettem észre XDXDXD Vagy csak pusztán azért mert nem erre figyelek. Most is csak azért szúrtam ki mert annyira feltűnő volt h ezekkel a csajokkal valami nincs rendben pedig nem volt náluk pia.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 3:34 pm 
Member

Bár a technika módszeresen összeesküdött a fiúk ellen, nekem nagyon tetszett a koncert. :)
Egy dolog lepett meg, hogy a koncert feléig a közönség első fele kb meg se mozdult, pedig egy koncertre nem azért megy az ember, hogy dermedten álljon. Szerintem a zenészeket se nagyon dobja fel a dolog.
A koncert után szépen mentem sorban állni az aláírásért, meg CD-t venni. :D Utána pedig hol punnyadtam és beszélgettem, hol mentem táncolni, bár a tánctér időnként meglepően szellős volt, mintha a koncert után mindenki felszívódott volna.
Külön köszönet Case-nek, hogy leadta a Beast of Blood-ot, ezzel megmentve a barátnőmet.^^
Ja, és különösen gyilkos pillantás a leányzónak, aki miatt embertelenül sokat kellett sorbaállni a slozinál, mert nem bír mértékkel inni. >_>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 3:36 pm 
Forum Addict

A koncert elég jó volt, a hibák ellenére is ^^ Az after elején meg punnyadtam, de aztán jöttek a jobb számok, most meg fáj az egész lábam.

Az egyetlen bajom, hogy most aránytalanul is sokan voltak a kis tizenéves trú fanpicsák, akikről inkább nem írok semmit...
Köszönöm Case-nek a One ok Rock-tól a Keep it Realt, és az Art School féle Illmatic Baby-t ^^
Jinek meg jobbulást~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 4:42 pm 
Senior Member

Jéjj ! ^o^
felébredtem....mindenem fáj :D végig táncoltam az egészet ! :D kösszi Case hogy , leadtad a sok kérést ( versailles , alice nine , girugamesh stb ) ^^ Ji : gyógyulj meg !! ToT
Aru : még jó hogy , táncolni kell !!! ^O^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 4:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Háhhá felébredtem :D
Mi eleve úgy álltunk hozzá, hogy majd hátul denszelgetünk a koncert alatt. Aztán az első szám után feltűnt hogy a közönség csak áll mint... szóval állt meredtem. Nah itt közölte Ayumi, hogy menjünk csináljunk bulit. -.-"
Onnantól kezdve az első két sort boldogítottuk.

De azért elég gáz, hogy a közönség ilyen passzív. Basszátok meg, nem Japánban vagyunk az ég szerelmére. Miyavi óta ilyen szar a közönség, mi a fasz van, fél éve, még kurvajó bulit tudtunk összehozni koncert címén. :?

Az a baj ilyenkor, hogy a sok ember csak áll és 80%uk úgy van vele, hog jajj sikítani milyen gáz etc.
De az ég szerelmére, az a két szerencsétlen azért áll a színpadon, hogy sikítsatok nekik, őrjöngjetek, azért jöttek ide, basszus.
Eeeh, komolyan nem csodálom, hogy nem igazán voltak ők se a helyzet magaslatán, Ayumi néha már magában könyörgött, hogy "Isawo, ne add fel"
A közönség ugyanolyan szar volt, mint Miyavin, ez van.
Nem csodálnám ha hamarosan egyetlen előadó se akarna ide jönni koncertezni. Én se akarnék a helyükben.

A koncert után úgy éreztem, kicsit nehéz volt megtalálni a táncolható zene fogalmát, de sebaj, olyan hajnali fél3-3 környékétől már jó votl :lol:

És meglett a fülbevalóm, amit elhagytam xDDDDDD A melltartómba esett, de azért érdekes volt négykézláb mászni a táncparketten meg a kanapé előtt :lol:

Minden gebasz ellenére én jól éreztem magam :D Köszi a bulit ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 5:22 pm 
Member

Shizu wrote:
De azért elég gáz, hogy a közönség ilyen passzív. Basszátok meg, nem Japánban vagyunk az ég szerelmére. Miyavi óta ilyen szar a közönség, mi a fasz van, fél éve, még kurvajó bulit tudtunk összehozni koncert címén. :?

Az a baj ilyenkor, hogy a sok ember csak áll és 80%uk úgy van vele, hog jajj sikítani milyen gáz etc.
De az ég szerelmére, az a két szerencsétlen azért áll a színpadon, hogy sikítsatok nekik, őrjöngjetek, azért jöttek ide, basszus.
Eeeh, komolyan nem csodálom, hogy nem igazán voltak ők se a helyzet magaslatán, Ayumi néha már magában könyörgött, hogy "Isawo, ne add fel"
A közönség ugyanolyan szar volt, mint Miyavin, ez van.
Nem csodálnám ha hamarosan egyetlen előadó se akarna ide jönni koncertezni. Én se akarnék a helyükben.

Nekem azért volt furcsa itt is meg Miyavin is a hozzáállás, mert én azért járok koncertre, hogy táncoljak, énekeljek, élvezzem a zenét. Nem mellesleg a zenészek meg azért zenélnek, hogy a közönség jól érezze magát.^^" Szóval igazán megtisztelhették volna a zenekart azzal, hogy valami kis lelkesedést mutatnak. Nekem az életkedvem elment volna a helyükben a sok dermed fapofától. :S
Remélem azért annyira nem vette el a kedvüket a dolog, és jönnek majd még erre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 5:39 pm 
Forum Addict

na én is eljutottam odáig h irjak
mikor odaértünk azt hittük h már vége a koncertnek,közben még el sem kezdődött xD
de igazából bent sem voltunk, inkább kint hülyültünk :D

a buli utána nagyon jó volt szerintem ^^
Case köszönöm h lejátszottad a Lycaon-t és a Glay-t n_n
Bíborholdnak, Arunak és a többieknek köszönöm a táncokat és a sok hülyülést :D
még sok ilyet nekünk

ja,és köszönöm mindenkinek, aki kereste a pénztárcámat!
de végül is meglett...kiderült h a táskám zsebe lyukas volt és becsúszott az anyag mögé :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour