Pradipa wrote:
Case:
mint már említettem. Lehetetlenség a stúdiómunka egy szál akusztikus gityóval, de mint már említettem a Sun and Moon projekt három száma megtalálható a j-rádiónál.
Egyébként meg mindegy. Felháborító, hogy ebben az országban, ha valaki segítséget kér, rögtön a torkának esnek. Na meg harminc évesen kivel bújjak ágyba, ha elakarom érni a célomat?
P.
Megtalalhato a JRadional..?
1.) Amikor ezt elöször irtad a jradio oldala éppen elérhetetlen volt és az is maradt hetekig.
2.) Ma néztem az újra müködö oldalt és... úgy mégis a jrádiónál hol? Ugy érted szokott menni a jrádió adásban..? Azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy végighallgassunk sok-sok órányi müsort végig figyelve, hogy nah, mikor bukkan fel a ti számotok.. és, hogy még rádió oldalához sem tudtál linket adni, az több mint nevetséges. Mert én speciel tudom miröl van szó, de más nem feltétlenül.
Pradipa wrote:
Mert hogy a fogam nem fűlik hozzá, hát még a... Azért nem tartok tulajdonképpen sehol, mert nem voltam és nem is leszek hajlandó átjáróházat csinálni magamból. Nem vagyok Ayumi Hamasaki. Nincs aranyos pofikám, nincs hidegrázástól folyton-remegő hangom. Csak a szívem és a lelkem, ami születésem óta egy másik világért dobog.
Mint Mona már leírta, Ayu a lehetö legrosszabb példa volt. Merthogy baromi távol van a szimpla kis pop-idol szinttöl, ahol talán érvényesül az amit írsz. De még a legutolsó kis pop-idolocska mögött is hosszadalmas tréning és felkészülés van. Tehát ez egyrészt félrement, másrészt semmi köze ahhoz amiröl beszélünk.
Pradipa wrote:
Igen, talán ez a legnagyobb probléma, hogy szubkult társaságnak mondjátok magatokat, pedig ti is csak ugyanolyan sznobok vagytok, mint a magyarok 99 százaléka. Az pedig 3 és nem kettő. Linket akarsz? Rendben. Adj egy szervert mert a buddhista főiskolás diplomámmal az eladói fizetésemből nem telik rá.
Sorry.[/list]
Miért is lennénk sznobok? Azért mert idejössz, azt sem tudjuk ki vagy, elkezdessz összefüggéstelen és értelmezhetetlen hozzászólásokban valami ködös képet felvázolni egy terv szinten létezö zenekarról és mikor visszakérdeznek az emberek, hogy miröl is van szó rögtön átmész támadásba...? Ez azért egy pöttyet durva. Nem arról van szó, hogy mi vagyunk a sznobok, hanem arról, hogy te vagy látványosan képtelen normális kommunikációra.
Szerver meg... a net tele van ingyenes tárhelyekkel, melyek SEMMIBE nem kerülnek. A Mona által említett rapidshare az egyik, de még van vagy tucatnyi más hely is. Ha ilyen alapvetö dolgokat nem tudsz, arról igazán nem mi tehetünk és esetleg ilyenkor
kérdezni kell, hogy hova töltsd, nem pedig drámázni és letámadni mindenkit.
(és igen ez mind off, de mindegy, most már tárgyaljuk meg itt a dolgot.)