Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 1:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 30 Sat, 8:49 pm 
Elite Member

Valaki tudja, hol találhatnám meg a Dir en Grey: Kodou illetve a Kasumi dalszövegét? :sherlock: Mert sehol sem találom. :nono3: :cry4:
vagy nagyon rossz helyen kerestem eddig

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 30 Sat, 9:00 pm 
Senior Member

ümm.. én innen... pl.

http://www.songmeanings.net/artist.php?aid=8307

^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 30 Sat, 9:05 pm 
Elite Member

Köszi, köszi, köszi :idol: Jó kis lyrics-ek vannak errefelé :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 9:06 am 
Senior Member

T.atsu-chan:

why are you trust in me? You don't hear our voice, our style, our life. WHY?
We are two hungarian girls, a little bit molett. My friend-little sister has a great voice. She went to the operett, but she was kicked because of her figure. My eyes like asian, but I'm ...ah... terrible sorry, hungarian. I hate it.
We are look out from the nation.
Once more I ask, WHY ARE YOU TRUST?
P.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 10:18 am 
Site Admin

Pradipa wrote:
T.atsu-chan:

why are you trust in me? You don't hear our voice, our style, our life. WHY?
We are two hungarian girls, a little bit molett. My friend-little sister has a great voice. She went to the operett, but she was kicked because of her figure. My eyes like asian, but I'm ...ah... terrible sorry, hungarian. I hate it.
We are look out from the nation.
Once more I ask, WHY ARE YOU TRUST?
P.

WTF? Nyugi már. Inkább linkelj valami zenét amit csináltatok, addig meg csitt. Eddig a nagy semmire van nagyon nagy arcod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 10:51 am 
Senior Member

Case:
mint már említettem. Lehetetlenség a stúdiómunka egy szál akusztikus gityóval, de mint már említettem a Sun and Moon projekt három száma megtalálható a j-rádiónál.
Egyébként meg mindegy. Felháborító, hogy ebben az országban, ha valaki segítséget kér, rögtön a torkának esnek. Na meg harminc évesen kivel bújjak ágyba, ha elakarom érni a célomat?
P.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 10:59 am 
Senior Member

Mert hogy a fogam nem fűlik hozzá, hát még a... Azért nem tartok tulajdonképpen sehol, mert nem voltam és nem is leszek hajlandó átjáróházat csinálni magamból. Nem vagyok Ayumi Hamasaki. Nincs aranyos pofikám, nincs hidegrázástól folyton-remegő hangom. Csak a szívem és a lelkem, ami születésem óta egy másik világért dobog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:14 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

OFF

érdekes amiket írsz. Ayumi Hamasaki egy nagyon céltudatos napi 26 órákat végig gürcölő valaki. És ennek köszönhető hogy ott tart ahol most van. Zeneileg is képes megújulni. Úgyhogy nem értem hogy miért őt hozod fel példaként. (hozzáteszem nem vagyok Ayu-fan).

"Csak a szívem és a lelkem, ami születésem óta egy másik világért dobog."

és ne haragudj de ez az a hozzáállás amiért 10 év múlva is csak fórumokra jársz majd és egy egy komolyabb kritika (jelen esetben még csak nem is a művészetedre(?) vonatkozóan) után hisztérikus posztolásba kezdesz. - ahol többedszeri Barátságos unszolásra is csak a j-radio-t emlegeted de egy linket nem tudsz berakni neadj isten feltölteni valahova azt a 2 számot amit mindig emlegetsz.

nem a szíved lelked kell.... hanem gyakorlás, tanulás, szervezés... akinek ez 30 éves koráig sem jött össze (csak két szám a j-radiónál :) annak ne legyen ekkora arca..

amúgy is egy szubkult társaságba nem így kell beilleszkedni. Nem azt mondtuk hogy hazudsz... hanem hogy ha van valami zene (és azt mondtad hogy van) akkor légyszives muti metg.,.kiváncsiak vagyunk rá... de ha egyoldalú monológokat írsz és sokadszorra sem adsz egy rohadt linket sem..akkor mit vársz... aztán meg kifakadsz és baromságokat írsz... boccs de olvasd el légyszives az összes eddigi hozzászólásodat egy kicsit objektívan

OFF

másrészt nem hinném hogy ez a topic erre van kitalálva...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:23 am 
Senior Member

Igen, talán ez a legnagyobb probléma, hogy szubkult társaságnak mondjátok magatokat, pedig ti is csak ugyanolyan sznobok vagytok, mint a magyarok 99 százaléka. Az pedig 3 és nem kettő. Linket akarsz? Rendben. Adj egy szervert mert a buddhista főiskolás diplomámmal az eladói fizetésemből nem telik rá.
Sorry.[/list]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pradipa wrote:
Igen, talán ez a legnagyobb probléma, hogy szubkult társaságnak mondjátok magatokat, pedig ti is csak ugyanolyan sznobok vagytok, mint a magyarok 99 százaléka. Az pedig 3 és nem kettő. Linket akarsz? Rendben. Adj egy szervert mert a buddhista főiskolás diplomámmal az eladói fizetésemből nem telik rá.
Sorry.[/list]

ide fel tudod tölteni

de amúgy minden internet szolgáltató ad egy kis tárhelyet. Ha előszeded a papirodat amin az emil címed meg ilyesmik vannak (a szolgáltató a bekötésénél adja oda) azon megtalálod a Te "szervered" címét is.

amúgy meg miért zárja ki az egyik a másikat? egy szubkultúta képviselői nem lehetnek sznobok?? :D amúgy abban igazad van hogy manapság mindenfajta szubkult egy idő után elég elitista lesz..de azért Mo.-n még mindig jobba helyzet mint külföldön. Amásik meg... azt hiszem a lehető legrosszabb időben jelentél meg ezzel a zenész dologgal. Pont a közel múltba robbant ki egy kisebb anyázás ami hasonló témában mozgott :) talán ezért kicist érézékenyebb mindenki a nagy terveket szövögető zenét nagyon mutatni nem tudó emberkékre teljesen függetlenül attól hogy egyébként igazuk van e vagy sem.. KNS-ékkel pedig nagyon pozitívan zárult a dolog..teszem hozzá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:40 am 
VIP Member

OFF:

UGH... (és nem ajáték)...

Mona:

Az már szent igaz. Meglehetősen jól zárult a dolog, ha kivi vagy a fejleményekre meg h mit tudtam meg és akarsz egy jót sírninevetnirémálmodni akkor szólj!

Mellesleg ebbe pont az említett okoból, nem kellene nekem vagy a banda tagjainak hozzászólnia ehhez...

Elrettentő, okító és mittudom én miylen célzettel, ugyna olvassd már végig a MI topikunkat... (Kyoufu no saakasu) Tanulságos történet mire lehet menni csonka bandával, milyen szép egymásratalálások vannak, mennyi ellensége van egy ilyen próbálkozásnak, és végezetül a hideg meleg komposzt után ami az ember nyakába zúdul, milyen szépen el lehet indulni ezen a vonalon. :agrue:
PM-ben (természetesen ^^) vagy a MI FÓRUMUNKON hogy ne itt OFFoljunk, szívesen regélek. Sok furcsa és had ne mondjam ki miyeln történetem van... De ez itt nem vezet sehova... NAGYON NEM!

És már írtam, ó mennyire kiemelten írtam HOGY CSAK ÓVATOSAN! HÁT A JÓTANÁCSOT NEM OLVASOD? NE KELLJEN MÁR REZEGTETNEM MINT AZ MSNen!

Mellesleg, hogy én is szakmailag belefollyak, nem kell a linkhez szervert vásárolni^^! Ingeny tárhely, vagy ingyen feltöltő oldalak... ilyen baromi egyszerű! Mi is képesek voltunk rá... önerőből, stúdió nélkül (JÓLVAN SZAR A MINŐSÉG ÉS?) :beee::beee::beee:

Szóval puszika mindenkinek meg ilysemi...

OFF

Gazette - Filth in teh beauty szöveteg esetleg tud valaki? Vagy ezek után...

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:47 am 
Senior Member

From the album "Filth In The Beauty"

There is a side of beauty in time it will be of the filth
(Ruki murmurs) Don't let that side of the beauty get you filthy here
Sexual disgrace
There is a side of beauty in time it will be of the filth
Ooh woaah ooh yeah

kenu wa kuru umi,
shitsu da hotaru

hitai wa you wo kyujyou wo
no uso, kaa
muchiun
somaru taiyou

risei wo kaburu
aibu ri
odori tokeko
shu wa fui ni
kagarawashii ku

my mind no reaching forth
(wahh)
no wasting and messiness that's missing
wahh (band)
jika? show desperate feels each other(itself)
wahh (band)
you can't play selfishness itself
wahh (band)
temptation on sexual disgrace (band screaming: aghhh)

toiki usasu
Roku usuwo
wakari kawasu
kurawo motto

girl:woah wow ooh ooh yeah

chorus:
Don't Touch my eye
the sorrow is shouting
Please rescue me
Before I'm breaking in
Come on, Come on, Come on
you can only shout
just come to realization to wait it fall

Sexual Disgrace (band)

Don't give up (un)til you fight it ughh
Lets get ready baby ughh
Don't keep count on your paces? ughh
You'll let yourself tested ughh
So won't you yourself accept it? (Ruki breaths) Why won't you look up and wait on me?(Ruki breathes)
He isn't a robot big and dominant!(Ruki breaths)Don't lose my heart just that way!

no wasting and messiness that's missing
wahh (band)
jika? show desperate feels each other(itself)
wahh (band)
you can't play selfishness ifself
wahh (band screaming aghhh in background)
temptation on sexual disgrace (band screaming: aghhh)

kumi wo kawasu
Chii nansa kitto te wo
Dozou kojyouwo
Kuremisoma wa

(ruki rapping in background)Don't go til so close

Don't Touch my eye
the sorrow is shouting
Please rescue me
Before I'm breaking in
you can only shout
just come to realization to wait it fall

Don't Touch me eye
the sorrow is shouting
Please rescue me
Before I'm breaking in
So Long, So Long, So Long
You count it down
To find a way to wait you to have the fall

(Ruki rapping part)
Don't let him get hold of the grip

hogy lásd nem vagyok szemét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 11:52 am 
VIP Member

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

ANNYIRA KÖSZÖNÖÖÖÖM!!!! HOYGÉN MIT ÖSSZE KERESTEM EZT!!!!!

IMMMMMMMÁDOM ÉS IMMMMMMMMÁDLAK TÉGED IS!!!!

Pontosan ezért újra tanácsolom... SSSSssssss és csak nyugodtan... de ezt majd PMben... *gyanakodva körbekémlel*

★Orcoo blogja★

Last edited by O-chan on 2006 Oct 17 Tue, 1:09 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 12:54 pm 
Site Admin

Pradipa wrote:
Case:
mint már említettem. Lehetetlenség a stúdiómunka egy szál akusztikus gityóval, de mint már említettem a Sun and Moon projekt három száma megtalálható a j-rádiónál.
Egyébként meg mindegy. Felháborító, hogy ebben az országban, ha valaki segítséget kér, rögtön a torkának esnek. Na meg harminc évesen kivel bújjak ágyba, ha elakarom érni a célomat?
P.

Megtalalhato a JRadional..?
1.) Amikor ezt elöször irtad a jradio oldala éppen elérhetetlen volt és az is maradt hetekig.
2.) Ma néztem az újra müködö oldalt és... úgy mégis a jrádiónál hol? Ugy érted szokott menni a jrádió adásban..? Azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy végighallgassunk sok-sok órányi müsort végig figyelve, hogy nah, mikor bukkan fel a ti számotok.. és, hogy még rádió oldalához sem tudtál linket adni, az több mint nevetséges. Mert én speciel tudom miröl van szó, de más nem feltétlenül.

Pradipa wrote:
Mert hogy a fogam nem fűlik hozzá, hát még a... Azért nem tartok tulajdonképpen sehol, mert nem voltam és nem is leszek hajlandó átjáróházat csinálni magamból. Nem vagyok Ayumi Hamasaki. Nincs aranyos pofikám, nincs hidegrázástól folyton-remegő hangom. Csak a szívem és a lelkem, ami születésem óta egy másik világért dobog.

Mint Mona már leírta, Ayu a lehetö legrosszabb példa volt. Merthogy baromi távol van a szimpla kis pop-idol szinttöl, ahol talán érvényesül az amit írsz. De még a legutolsó kis pop-idolocska mögött is hosszadalmas tréning és felkészülés van. Tehát ez egyrészt félrement, másrészt semmi köze ahhoz amiröl beszélünk.

Pradipa wrote:
Sorry.[/list]

Miért is lennénk sznobok? Azért mert idejössz, azt sem tudjuk ki vagy, elkezdessz összefüggéstelen és értelmezhetetlen hozzászólásokban valami ködös képet felvázolni egy terv szinten létezö zenekarról és mikor visszakérdeznek az emberek, hogy miröl is van szó rögtön átmész támadásba...? Ez azért egy pöttyet durva. Nem arról van szó, hogy mi vagyunk a sznobok, hanem arról, hogy te vagy látványosan képtelen normális kommunikációra.
Szerver meg... a net tele van ingyenes tárhelyekkel, melyek SEMMIBE nem kerülnek. A Mona által említett rapidshare az egyik, de még van vagy tucatnyi más hely is. Ha ilyen alapvetö dolgokat nem tudsz, arról igazán nem mi tehetünk és esetleg ilyenkor kérdezni kell, hogy hova töltsd, nem pedig drámázni és letámadni mindenkit.

(és igen ez mind off, de mindegy, most már tárgyaljuk meg itt a dolgot.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 1:14 pm 
VIP Member

Pradipa wrote:
From the album "Filth In The Beauty"

"chorus:
Don't Touch my eye
the sorrow is shouting
Please rescue me
Before I'm breaking in
you can only shout
just come to realization to wait it fall"

Wrehehehe édes istenem... az az angol kiejtés... haláli... ok ok hallottam én már nagyon durván gáz japán kiejtést is de ez akkor is nagyon komoly.... :)

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Next

All times are UTC + 1 hour