valami hihetetlen baromságot álmodtam, ami kilenc előtt kezdődött, aztán felébredtem öcsém ajtócsapkodása miatt, de miután visszaaludtam, ugyanott folytatódott, ahol abbamaradt.
Két gyerek valami számítógépes játékot játszott, ami nem volt egészen tiszta nekem, de az a lényeg, hogy aki egy fordulóban legyőzi az ellenfelét, az megkétszerezheti a karaktere méretét, és egy idő után már óriásokként küzdenek egymással... aztán az egyik gyerek a valóságban is elkezdett növekedni, először kinőtte az összes ruháját, aztán már egy épületbe se fért be, aztán akkorára nőtt, hogy a Föld csak egy focilabdának tűnt számára, és itt megállt a növekedésben
Aztán leigázott mindenkit, és arra kényszerítette őket, hogy az összes bolygót építsék be őt istenítő szobrokkal meg épületekkel, ő maga meg átköltözött a Jupiterre, és onnan irányított mindenkit. Arra emlékszem, hogy álmomban soha nem lehetett látni a fejét, csak a testét, meg hogy rengeteg aranygyűrűt viselt az ujjain XD Egyszer megszabta, hogy építsenek neki egy hatalmas trónszéket, amin ülhet, de kijátszották őt, és egy hatalmas villamosszéket építettek neki, ő meg nem vette észre és beleült és meghalt
Így leírva tök rövidnek tűnik, de a valóságban marha sokáig tartott, az összes bolygót végigjártam és láttam az összes épületet, amit emeltek neki, stb stb... most mondjátok azt, hogy nem baromság