Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:30 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 4:20 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Holmi a háttérben intenzív náci-irtásra készülődő démonnal :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 7:39 pm 
Forum Addict

Hehh... Azt álmodtam, hogy az aktívan fogyókúrázó barátnőm (aki laza 3 hónap alatt 25 kilót adott le és mostanra ijesztően sovány lett) az iskolai büfében tripla adat angol szalonnás tojást evett, ami úgy nézett ki, hogy tojás-baconszeletek-tojás-baconszeletek-tojás-baconszeletek-tojás, így az egész megsütve, és ehhez hozzácsapott 4 liter vaníliaturmixot... o.O lehet, hogy nem kellett volna megennem egy egész tányér savanyúkáposztát lefekvés előtt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 8:23 pm 
Forum Fanatic

noira wrote:
lehet, hogy nem kellett volna megennem egy egész tányér savanyúkáposztát lefekvés előtt...

Hmmm~ savanyúkáposztaaa~!!! Akarok!!! *O*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 17 Sat, 11:53 am 
VIP Member

valami hihetetlen baromságot álmodtam, ami kilenc előtt kezdődött, aztán felébredtem öcsém ajtócsapkodása miatt, de miután visszaaludtam, ugyanott folytatódott, ahol abbamaradt.

Két gyerek valami számítógépes játékot játszott, ami nem volt egészen tiszta nekem, de az a lényeg, hogy aki egy fordulóban legyőzi az ellenfelét, az megkétszerezheti a karaktere méretét, és egy idő után már óriásokként küzdenek egymással... aztán az egyik gyerek a valóságban is elkezdett növekedni, először kinőtte az összes ruháját, aztán már egy épületbe se fért be, aztán akkorára nőtt, hogy a Föld csak egy focilabdának tűnt számára, és itt megállt a növekedésben :lol:
Aztán leigázott mindenkit, és arra kényszerítette őket, hogy az összes bolygót építsék be őt istenítő szobrokkal meg épületekkel, ő maga meg átköltözött a Jupiterre, és onnan irányított mindenkit. Arra emlékszem, hogy álmomban soha nem lehetett látni a fejét, csak a testét, meg hogy rengeteg aranygyűrűt viselt az ujjain XD Egyszer megszabta, hogy építsenek neki egy hatalmas trónszéket, amin ülhet, de kijátszották őt, és egy hatalmas villamosszéket építettek neki, ő meg nem vette észre és beleült és meghalt :lol:
Így leírva tök rövidnek tűnik, de a valóságban marha sokáig tartott, az összes bolygót végigjártam és láttam az összes épületet, amit emeltek neki, stb stb... most mondjátok azt, hogy nem baromság :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 17 Sat, 12:10 pm 
Forum Addict

Konomichan: Szerintem tök vicces xD
Amit én álmodtam, hátmeg... AnimeCon volt, de nem a PeCsában, sőt nem is tudom, hol, de álmomban tudtam róla, hogy az. Valahol otthagytam a táskámat, odamentem érte, és mire visszaértem a többiekhez, sehol senki. Majd kiderült, hogy van ott egy csarnok, ahol a Dir en Grey (igen, megint Diru képeket néztem lefekvés elött xD) lép fel. Odamentem, és amikor távolról láttam őket, nagyon jó volt, mindenki úgy nézett ki, ahogy, és a zene is oltári volt. Viszont, mikor odaérek a színpad elé, és tök közelről láthatnám Shinyát, kiderül, hogy ez nem is a Diru, hanem valami fake banda, mind az öt tag öreg és ronda, és a hangszereik és bénák, a zenéjük pedig borzalmas -_-
Az álom folytatódott, de már nem nagyon emlékszem, viszont vettem egy szép Versailles-os tollat (hosszú volt, fekete, rajta körben vörös rózsák, de nem festve, hanem fémből)^^
Amúgy megint egy álom, amiben ott volt Aru meg Sayaka. De rajtuk kívül most sok másik SoJos... Köszönöm a részvételt 22-nek, Jigsaw-nak, Jude-nak, Case-nek, Nagato Yumi-nak, és még másoknak xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 17 Sat, 12:21 pm 
Forum Addict

^ OMFG, gtratulációm Ayami :laugh: O_O... Azért te is tudsz ám álmodni xDxD...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 8:42 am 
Forum Expert
Forum Expert

Megint alkottatok... XDDDD

Én meg mekkora bizarr baromságot álmodtam, omfg. O_O"
Többek között azt, hogy Miyavi valamit vétett a törvény ellen, mikor itt volt (de valami olyan hülyeséget, ami valójában nem is büntethető), és halálra ítélték miatta... Nyilvános kivégzés volt, tele volt minden síró-rívó rajongókkal, én is ott voltam, és teljesen ki voltam borulva, hogy ez mennyire rettenetes, gondoljanak már a feleségére és a gyerekére. o_O Már becsukták a gázkamrába (!!), de az utolsó pillanatban kiengedték, és a jelenlévő szülőknek (o_o") alá kellett írniuk egy petíciót, és meg kellett indokolniuk, miért is kellene életben tartani Miyavit. Én is alá akartam írni, de mondták, hogy ácsi, nekem nem lehet. Akkor felbőszültem, hogy de aláírom, mert én már öreg vagyok, és nekem lehet. Aztán itt elveszett az álom fonala, mindenesetre roppant nyomasztó volt. -.-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:12 am 
Site Admin

hát az sem gyenge. xD

nekem még mult héten sikerült valami kalandfilmes, fantasy-s cuccot összeálmodni, ahol valami kisebb hadsereg üldözött egy jövöbeli, lepusztult, szétbombázott városban és nagyon kerestem valamit és mikor pont utolértek volna, akkor találtam meg egy lerobbant épületben a titkos átjárót egy másik világba, ami meg olyan volt mint valami Tim Burton film díszlete és ahol belémszeretett az ottani hercegnö. :grin:

Ayami wrote:
Amúgy megint egy álom, amiben ott volt Aru meg Sayaka. De rajtuk kívül most sok másik SoJos... Köszönöm a részvételt 22-nek, Jigsaw-nak, Jude-nak, Case-nek, Nagato Yumi-nak, és még másoknak xD
Igazán nincs mit, a szinészi gázsit majd utald a számlámra. :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:16 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
és ahol belémszeretett az ottani hercegnö. :grin:

Hercegnő, pórias igényekkel. :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:24 am 
Forum Fanatic

:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:35 am 
Site Admin

Jude wrote:
Case wrote:
és ahol belémszeretett az ottani hercegnö. :grin:

Hercegnõ, pórias igényekkel. :')
:puppydogeyes:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 7:30 pm 
VIP Member

Múlt héten igen kínos álmom volt.... valami tévéadónak volt egy nyilvános felvétele, és én is ott voltam. A Kagrrát hívták meg, hogy játsszon egy számot. Ki is jöttek, nekiálltak zenélni, aztán egyszer csak Isshi fogta magát és benyomott egy sztriptízszámot.... a végén ott állt kb. 500 ember előtt egy szál legyezőben.... és szépen kivezették :oops: :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:05 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Én is alá akartam írni, de mondták, hogy ácsi, nekem nem lehet. Akkor felbőszültem, hogy de aláírom, mert én már öreg vagyok, és nekem lehet.

Na tessék, itt a bizonyíték, hogy nem is vagy öreg :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Nekem ezt senki ne akarja megmagyarázni. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 20 Tue, 9:52 pm 
Elite Member

Azt álmodtam vasárnap a kórházban, hogy finn barátnőm ideutazott meglátogatni és mondtam neki, hogy sohase gondoltam volna, hogy így fogunk először találkozni XD Ilyenet se álmodtam még...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour