Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 22 Thu, 7:57 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1004 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 67  Next

Melyik albumra fejbummolsz?
13's reborn 31%  31%  [ 14 ]
girugämesh 42%  42%  [ 19 ]
MUSIC 27%  27%  [ 12 ]
Total votes : 45
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 11:31 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nah, ezt leoperálom én is, csak h meglegyen a gépen. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 11:33 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Csak nekem tetszik nagyon? ... hát mostanában úgy tűnik, senkinek semmi nem tetszik.... igénytelen vagyok, hát erre is rájöttünk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 11:44 am 
Forum Addict

Shizu wrote:
Csak nekem tetszik nagyon? ... hát mostanában úgy tűnik, senkinek semmi nem tetszik.... igénytelen vagyok, hát erre is rájöttünk

Nem hiszem hogy az lennél :) ( amilyen ruhákat, akarom mondani cosplayeket készítesz D: le a kalappal!!!:3) szerintem maga hangulat is rájátszik, mennyire tetszik ez meg az szám. Nekem pl tegnap este óta inkább 2. szám jönn be nagyon. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 12:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayu wrote:
Nem hiszem hogy az lennél :) ( amilyen ruhákat, akarom mondani cosplayeket készítesz D: le a kalappal!!!:3) szerintem maga hangulat is rájátszik, mennyire tetszik ez meg az szám. Nekem pl tegnap este óta inkább 2. szám jönn be nagyon. :oops:

Én itt most a zenére gondolok... egy rakat topicban lehet olvasni, hogy szarok az új számok, meg ez se jó, az se jó... ehhez én kicsi vagyok és buta.
Nekem tetszenek a számot. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 12:09 pm 
Forum Addict

Tudom, hogy a zenére gondolsz/ tál. :D Nekem meg botfülecském van :D naa??XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 12:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayu wrote:
Tudom, hogy a zenére gondolsz/ tál. :D Nekem meg botfülecském van :D naa??XD

Az milyen? xD..... tényleg, azt valaki magyarázza már el nekem xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 12:23 pm 
oshare booty
oshare booty

Sayu wrote:
Viszont én találtam vlmit, pontosabban nem csak kettő db track van hanem három. Legalábbis nekem a 3 szám ismeretlen, lj-n találtam. És a 3. szám címe ez lenne: NITRO-09
itten pedig a link:
http://www.megaupload.com/?d=O7OCO5FE

edit: leszedtem újból, háát a 3. szám sem nagy durranás...

yeey köszi.. és ja :D 3 van a sima single-ön :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:24 pm 
Forum Fanatic

Sayu wrote:

Köszi! Leszedem ezt a változatot, aztán hallgatom. :)

edit: Crying rainnél sírtam, annyira nem tetszett, S.T.F.U. olyan semmilyen, de legalább hamar vége van, a NITRO'09 viszont tetszik! Kíváncsi vagyok ezek után az albumos dalokra azért, az előző két kislemez bejött.

edit2: Crying rain PV (TV-rip, youtube)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:

És attól miért is lennél igénytelen? o.O Attól, hogy a többieknek nem tetszenek az új számok, neked pedig igen, nem hiszem, hogy zeneileg igénytelen lennél. Valamint attól még, hogy neked tetszik az új dolog, attól még szerintem nem vagy kicsi és buta (a kommentekből nekem az ellenkezője jött le), másrészt meg mivel nem uniformizált a fórum ízlése, nem kéne rögtön ekkora feneket keríteni ennek az egésznek. Persze ez csak az én véleményem.

On:
Meghallgattam az új kislemezt, puszta érdeklődésből és...hát, nekem ez abszolút nem jött be. Az 'Crying Rain' jobb, mint amire számítottam, bár ettől még nem értem, miért kell egy balladába scratchelés? A szám alapból egy korrekt ballada lenne, a gitárok tetszenek benne, de a scratchelés végig bezavar nálam. De szerintem a scratchelés nélkül is maximum egy korrektet tudnék adni a számra, semmi olyan nincs a számban, ami engem különösebben megfogna, egyszerhallgatós ballada és kész. A második szám meg...viccnek béna, komoly számnak meg számomra értékelhetetlen. Sokaltam azt a két percet, amennyit kapott. :/ Summa summarum, elvagyok a régi albumaikkal, mert ez az új irányvonal nem az én stílusom. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:43 pm 
Forum Fanatic

Bíborhold wrote:
Meghallgattam az új kislemezt, puszta érdeklődésből és...hát, nekem ez abszolút nem jött be. Az 'Crying Rain' jobb, mint amire számítottam, bár ettől még nem értem, miért kell egy balladába scratchelés? A szám alapból egy korrekt ballada lenne, a gitárok tetszenek benne, de a scratchelés végig bezavar nálam. De szerintem a scratchelés nélkül is maximum egy korrektet tudnék adni a számra, semmi olyan nincs a számban, ami engem különösebben megfogna, egyszerhallgatós ballada és kész. A második szám meg...viccnek béna, komoly számnak meg számomra értékelhetetlen. Sokaltam azt a két percet, amennyit kapott. :/ Summa summarum, elvagyok a régi albumaikkal, mert ez az új irányvonal nem az én stílusom. ^^"

Szedd le azt a változatot, amit én is az előbb, hátha tetszeni fog a harmadik dal - nekem csak az tetszik erről a kislemezről, de az nagyon. Jó zúzós, bár kicsit repetitív talán (de nem hosszú). *harmadszorra hallgatja* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 1:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Szedd le azt a változatot, amit én is az elõbb, hátha tetszeni fog a harmadik dal - nekem csak az tetszik errõl a kislemezrõl, de az nagyon. Jó zúzós, bár kicsit repetitív talán (de nem hosszú). *harmadszorra hallgatja* XD

Köszönöm az ajánlást. :)

Meghallgattam YouTubeon, szerintem is a kislemez legjobb dala, de én ettől sem estem hanyatt, tényleg jó tempós és zúzós, viszont nekem baromi unalmas és repetitív, és az elektronikus hangminták és effektek itt is zavaróak, valahogy nem tudom összeegyeztetni őket a Girugameshhel. Mindenesetre ha lesz Nippon Shoxxon, biztos jól elbulizok rá, de azon kívül nem hiszem, hogy hallgatom majd. De legalább ütemesen elkezdtem rá dobolni a lábammal. : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 2:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Valahogy bekeveredtem a topicba, és mivel már ezer éve nem hallgattam girugamesht, kíváncsivá tettetek. :lol: Meghallgattam két számot az új kislemezről, és most legalább már tudom, mi az az egy szó, amivel jellemezni lehet a zenéjüket: suttyó. :beaten: Meg ne sértődjön senki, mert kiröhögöm. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 2:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Valahogy bekeveredtem a topicba, és mivel már ezer éve nem hallgattam girugamesht, kíváncsivá tettetek. :lol: Meghallgattam két számot az új kislemezről, és most legalább már tudom, mi az az egy szó, amivel jellemezni lehet a zenéjüket: suttyó. :beaten: Meg ne sértődjön senki, mert kiröhögöm. XD

Csak pillogtam, mikor észrevettem, hogy a te nevedet jelzi utolsó postban a topic. xD Most már értem, hogy keveredtél ide.

Jude, valld be: öreg vagy te már az ilyen tinilány-idol bandákhoz. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 2:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jude wrote:
mi az az egy szó, amivel jellemezni lehet a zenéjüket: suttyó. :beaten: Meg ne sértődjön senki, mert kiröhögöm. XD

:laugh: *ordítva röhög* Egyébként felettébb találó. X'D És az utóbbi időben a képeik is meglehetősen "suttyóak". Mondjuk én azt szoktam az új cuccaikra mondani h trágya, de ez már sértő...*eloldalog*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 3:34 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Jude, valld be: öreg vagy te már az ilyen tinilány-idol bandákhoz. :D

Hát én ezt így nem merném kijelenteni. XDDD

Aru: Hát nem? XD Egyébként nekem aztán semmi bajom a suttyó zenékkel, illuminált állapotban szívesen hallgatok Slipknotot, ami meg aztán a suttyóság netovábbja, a girugamesh ahhoz képest kismiska. XDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1004 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 67  Next

All times are UTC + 1 hour