Shizu wrote:
Csak nekem tetszik nagyon? ... hát mostanában úgy tűnik, senkinek semmi nem tetszik.... igénytelen vagyok, hát erre is rájöttünk
És attól miért is lennél igénytelen? o.O Attól, hogy a többieknek nem tetszenek az új számok, neked pedig igen, nem hiszem, hogy zeneileg igénytelen lennél. Valamint attól még, hogy neked tetszik az új dolog, attól még szerintem nem vagy kicsi és buta (a kommentekből nekem az ellenkezője jött le), másrészt meg mivel nem uniformizált a fórum ízlése, nem kéne rögtön ekkora feneket keríteni ennek az egésznek. Persze ez csak az én véleményem.
On:
Meghallgattam az új kislemezt, puszta érdeklődésből és...hát, nekem ez abszolút nem jött be. Az 'Crying Rain' jobb, mint amire számítottam, bár ettől még nem értem, miért kell egy balladába scratchelés? A szám alapból egy korrekt ballada lenne, a gitárok tetszenek benne, de a scratchelés végig bezavar nálam. De szerintem a scratchelés nélkül is maximum egy korrektet tudnék adni a számra, semmi olyan nincs a számban, ami engem különösebben megfogna, egyszerhallgatós ballada és kész. A második szám meg...viccnek béna, komoly számnak meg számomra értékelhetetlen. Sokaltam azt a két percet, amennyit kapott. :/ Summa summarum, elvagyok a régi albumaikkal, mert ez az új irányvonal nem az én stílusom. ^^"