Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:19 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 7:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
(Oroszlankiraly, meg szerintem iszonyat az osszes tobbi Disney rajzfilmmmel egyutt. ;P)

kiskoromban az úszótáborban ez volt ez egyetlen mesefilm (mármint a lion king) 4 éven kerseztül. A szervezők minden nyáron az egyhónapos időszak alatt MINDEN ebéd után megnézették velünk jégkrémmajszolás közben. Szerinted?? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 8:52 am 
Senior Member

Ez de édi...Kyoufu no saakasu téma alatt Oroszlán király...hát az LOL...
Nahh ehhez csak annyit fűzök hozzá hogy a Lion Kinget is Toonz progival szinezték és az JÓ!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:40 pm 
Senior Member

ÉN teljesen megértem mi a probléma.

Jött a nagy beharangozás, hogy így megy úgy, és mikor kértetek letettünk az asztalre egy tök béna rescegős fényképezőgéppel felvett felvételt, ha belegondolok én is elkezdtem volna kételkedni, hiszen nemhogy nem hallatszódott semmi de a ruhák és a sminkek sem voltak az igaziak és mégcsak a hangzám sem. Ez másképp fog működni, többet nem engedünk ki a kezünkből rossz minőségü felvételt mert ezzel magunkat járatjuk le, a demo-t felvehetnénk de a szinti nincs még készen és sajna kicsit költséges lenne kétszer feljátszania demo-t :shock:

Maga az együttesről még egy fényképen és felvételen sem volt semmi köze a visualkei-hoz mert a ruhánkat még nem varrattuk meg és smink sem volt felrakva, azért ennél ezerszer jobb dolgokat képzeltünk el mi is:)
Már készülnek akárcsak az oldalunk ahová úgy tervezzük, hogy már rendes demo és fényképek kerülnek fel.

Sajnos azzal rontottuk el, hogy az ötlet megvolt csak nem tudtuk bemutatni az egészet, mivel felkészületlenek voltunk, ez a túlbuzgóság és a lelkesedés miatt volt, ami elég amatőr húzásnak sikeredett, nem csoda hogy egyesek zsebében kinyílt a kaktusz. Tisztában vanb mindneki vele hogy nem egy profi zenekar, mindneki japánt és zenét tanul ezerrel, és keresgél a neten ami a kultúrával, szertartásokkal Istenségekkel kapcsolatos. Én inkábba színházuk után keresek több- kevesebb sikerrel :(

MAga az együttesünkben található karakterek és történeteik eléggé új dolog, ami az anime fanatizmus miatt kerekedett:D Sajnos eza dolog a színjátszással megmarad, maga a Cirkuszi hangulat is a bestiákkal, akit érdekel elolvassa majd a történeteket és megérti.

Remélem majd a minőségi felvételekkel és előadással mindnekit kárpótolhatunk, és a kétkedők is megkedvelnek minket. Rossz volt a tálalás rossz időben, de nagyon szeretnénk átadni amit kitaláltunk és eddig elég sután sikeredett. MInden segítséget elfogadok, és az építő kritikáknak is nagyon örülök, mert ráébresztett fontos dolgokra itt nem csak a soj-on elhangzottakra gondolok .
Remélem idővel elfelejtődik az affér, és mindnekit kárpótolni fog egy élvezhető előadás.

J'espère que vôtre apprécie !
私はあなたのが楽しむことを望む! :roll:

Last edited by Tenshi- Iya on 2006 Aug 23 Wed, 5:45 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:45 pm 
oshare booty
oshare booty

Tenshi- Iya wrote:

ano.. ezt elírtad, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:54 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
Tenshi- Iya wrote:

ano.. ezt elírtad, nem?

lehet :D
Maradok a franciánál...ez még nem megy :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 10:03 am 
VIP Member

Juj a világért sem kötözködésből, de ezt nem hagyhatom ki. És kérek mindnekit nyugodtan mondja meg ha nincs igazam!

Szóval nem előlről akarom kezdeni de... <b>"Trúgót"</b>...
A <b>Malice Mizer</b> volt felhozva példának, amire kísértetiesen hasonlít a <b>Moi dix Mois</b> ne? Szerintem de, nem kicsit.

http://www.youtube.com/watch?v=EKAiFIWgyyo

Ez milyen kinézet akkor? Hol vannak a "színek" amitől ez nem lesz <b>"trúgót"</b>? Vagy nekik szabad mert ők nagyok? Meg japánok? Van ott kerezst meg denevér is a zsebben...

Bátran szóljatok rám ha tévedek, vagy nagy hülyeséget mondok mert előfordulhat és el fogom ismerni de... de ezek után hagyjuk a külsőt... azt mondhatjuk hogy max nagyon pl az én sminkem nagyon egyszerű volt, még talán igénytelen is.
Nembeszélve arról, h mindenki tudja Rin mennyire tehettséges varrónő, hiszen ezt nekem PMbenis elismerték... szóval minenki tuja mit várhat, de ezt nemfejtegetememrtm ár megtörtént.
Had tegyem azt még hozzá, hogy míg szóba nem jött az hogy együttes meg VK addig egy szó nem érte a sminkem, információim szerint még azt sem tudták az emberek biztosra hogy fiú vagyok-e. És ezmintha része lenne a dolognak, de aztt hiszem lehet megint csak félre vagyok informálva...

Befejeztem, de ezt tényleg nem tudtam kihagyni...

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 4:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na igen.... Mivel mindkttőnek Mana az értelmi szerzője ezér nem csoda hogy hasonlítanak.
Amúgy meg lehet hogy megköveznek a Mana pártiak (bár azon kevesek közé tartozom aki szereti a Moi dix Mois-t) de MdixM egy vicc. Én kiállok a véleményem mellett hogy ez a zenekar nem más mint a Gothic Lolita fashion label élő promóciója (ez mana divat cége és nagyon menő a vk-s kiscsajok körében japánban). Úgyhogy ha vitatkozunk azon hogy ki másol kit akkor egy tuti.... Mana másol méghozzá mindnekit. Ott van a Malic Mizer fénykorának körcsös visszasírása de valóban érezhető a Trúgót jegyek eröltetése is.. de mondom ez nem csoda hisz ő találta ki a stílust (na hát ez is egy vicc--- goth meg lolita cuccok..krva nagy ötlet :D..eddig is ilyenekben rohangásztak a vk előadók csak nem hívták így a stílust)... Úgyhogy moidix-t nem kell nagyon komolyan venni.. persze szeretni lehet nagyon, én is azt teszem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 6:04 pm 
Site Admin

Hjaj, reméltem, hogy Tenshi- Iya abszolút korrekt hozzászólása után véget ér a vita és lecsendesednek a dolgok, de nem... ^^" Egyébként a trúgót szerintem csak egy rossz szóválasztás volt, mivel az eddigi fotókban nem igazán van semmi goth-beütésü dolog, legalábbis nem abból a vonalból, amire a trúgót jelzöt szokták aggatni (feketecsipke, feketeselyem, pókhólóharisnya, megstb). Viszont az tény, hogy nem sikerültek túl jól az eddigi képek, se sminkek, sem fotózás szempontjából, de mint igértétek fentebb többször majd lesznek sokkal jobbak, tehát én speciel kiváncsian várom azokat, csak lehet, hogy azt az adagot nem kellett volna publikálni, mert az is hozzáadott csak a többekben kialakult elsö, rossz benyomáshoz.

Mona wrote:
(na hát ez is egy vicc--- goth meg lolita cuccok..krva nagy ötlet :D..eddig is ilyenekben rohangásztak a vk elõadók csak nem hívták így a stílust)

dehogynem, a név már böven a Malice idökben a köztudatba került, tehát a MDM-hez ilyen szempontbol sok köze nincs. Mire Mana elinditta a zenekart már vagy tucatnyi divatcég foglalkozott EGL rucikkal. ^^

Ez meg aztán végképp offtopic, de szerintem a Malice és a MDM közt kinézetileg szinte semmi hasonlóság nincsen.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 6:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

na ez megint j-music insider.. viszont itt vérre mehetünk.. mert nem értek egyet..már hogy az EGL régen van az ok.. de MDM meg MM.... mana trendi MM utánérzete az egész + promóció

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 6:20 pm 
VIP Member

Ó jaj! Istenments hoyg tovább folytatódjon, nemoylan célzattal írtma fel. Tenshi-chan hoszsászólása valóban korrektül lezáta a dolgot. Ez még egy elmaradt tartozásom volt valaki felé, csak mire feltettem már aktualitását vesztette.
Minden úgy van ahogy mondtuk... idővel meglesz mindenből a jobb illetve a JÓ minőségű.

Az OFFolás meg menjen csak bátran elvégre ez votl a cél ne? Hogy fellendüljön a topic. :roll:

Ganbatte ne!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 6:48 pm 
Site Admin

Mona wrote:
na ez megint j-music insider.. viszont itt vérre mehetünk.. mert nem értek egyet..már hogy az EGL régen van az ok.. de MDM meg MM.... mana trendi MM utánérzete az egész + promóció

akkor idézd oda és kötekedj vele odaát. :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 7:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:

akkor idézd oda és kötekedj vele odaát. :beee:

okey bro'... this is yo' last way da hell muthafucka :D ***luv**

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 25 Fri, 8:58 pm 
Senior Member

Whehehee :D

Na... én meg elmegyek két hétre, hiányozni fogtok többiek :'(
De majd jövök és ismét elkezdem boldogítania JÓ népet :D
Addigis : :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 22 Fri, 12:23 am 
VIP Member

És akkor a SOJ népe kollektívan felsikoltott:

"ÁÁÁÁÁÁ már megint elöl ez a topik! Ki?! Miért?! Neeeeeee...!"

Nyugii!!! Semmibaj... ^^

Ezen post lényege a következő:

Elkészült a honlapunk (Eddig csak a magyar verzió, de hamarosan kész az angol (Arigatou Toshiya) és a japán (Arigatou Yuka-sama)). És külön köszönet a domain megszerzéséért és a folyamatos frissítésért Ardennek.

A cím ha valakit érdekel:

http://www.kyoufunosaakasu.com

Hamarosan ott is megnyílik egy fórum... itt majd OFFolgatunk, anélkül hogy közmegbotránkoztatásra adnánk okot.
Amennyiben ez leehtséges itt folyhat a bandáról a beszélgetés tovább úgy, mintha egy átlag banda lennénk... (előre kikötöm nem arra gondoltam hogy olyanok mint a nagyok. OK?)
Szóval szeretettel várunk mindenkit... tényleg mindenkit. További szépálmoakt, meg ilyenek!

Ja matta ne!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 24 Sun, 7:36 pm 
VIP Member

A nagy érdeklődsére való tekintettel mondom, hogy az oldlon mától saját fórum is üzemel. Lehet ott is értekezni akármiről ha van kedvetek és akkor nem feltétlenül itt bolasszuk a rendet.

Csak így tovább

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour