Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:13 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 12 Sat, 10:58 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Nálam valami gothloli ismerősök voltak vendégségben. xD

Eeeew.

on: Hosszú volt, és fájdalmas, viszont volt benne Tetsu, aki megtudta, hogy dobtam Rikiért, és az az arc egyszerűen priceless volt. o__O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 12 Sat, 10:58 am 
Site Admin

Jude wrote:
on: Hosszú volt, és fájdalmas, viszont volt benne Tetsu, aki megtudta, hogy dobtam Rikiért, és az az arc egyszerûen priceless volt. o__O"
Eeeew.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 12 Sat, 11:05 am 
Forum Expert
Forum Expert

LOL.

Na igen, azt még meg kell említeni, hogy An-chan titanicosat játszott öreganyámék háztetőjén, és az Eiffel torony volt a kémény. :retard:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 12 Sat, 11:54 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude LOL :lol:

Am.. mivel épp most hallgattam végig Ayumi mit álmodott az éjjel... xD ezt muszáj beírni...

Valami erdőben voltunk, ő meg én. Én a conos lolitás ruhámban... És turkáltam az avarban, és találtam egy véres megcsonkított kezet. És mit egy régész kis ecsetekkel elkezdtem tisztítani, vizsgálgatni...
Ayumi közben rángatott, hogy mi lenne, ha inkább elhúznánk innen a picsába. De én tiltakoztam, hogy tökre érdekes meg minden. Találtunk fejet is meg mindenfélét.
Aztán megjelent két emberke, én meg beájultam valami idegméregtől (xD itt volt az, ahol megköszöntem Ayuminak hogy mennyire szeret xD)
Kiderült hogy ez a két alak a sorozatgyilkos, és minket is meg akarnak ölni. De Ayumi dumálni kezdett velük, végül összehaverkodott velük, és végül nem akartak megölni minket. Közben én is felébredtem... xD WTF xD...
Segítettünk nekik eltakarítani a nyomokat és a maradványokat. xD
Aztán elvittük őket egy NS bulira....... :lol:

Ayumi is tud ám álmodni XD
:laugh: xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 12 Sat, 4:07 pm 
Elite Member

Jaj...álmomban kihullott a hajam, az összes fogam és leestek a körmeim. :shock: Bazz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 1:26 pm 
Forum Addict

Álmomban Diru koncerten voltam *.* Velem volt még Aru és Sayaka, meg valami számomra érthetetlen okból kifolyólag az általános iskolai barátnőm (akkoriban öribarik voltunk xD). Első sorban álltunk, de sok volt a füst, így Shinyát szinte alig lehetett látni. Toshiya pattogot, Die meg...Hát nem tudom, pontosan mit csinált, de érdekes volt a mozgása az biztos. Majd a végén jöttek dobálgatni a cuccaikat, én meg elkaptam Shin egyik dobverőjét *.* Ott öültem egy sort, meg boldogan mutogattam, hogy igen, én kaptam el, majd ekkor sajnos felébredtem =(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 1:33 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Folytatódik az "Aru haunts your dreams" tendencia. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 1:38 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
Folytatódik az "Aru haunts your dreams" tendencia. :twisted:

Naja. De nekem kifejezetten sok álmomban szerepelsz xD Üldözöl? X_X"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 1:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nem hinném h szándékos, csak dolgozik a tudatalattim.
Viszont olyan emberekre is kihat, akiket csak érintőlegesen ismerek...szóval remélem a "hatótávolság" nem korlátozódik Magyarországra >:3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 8:08 am 
Forum Expert
Forum Expert

Magamra, de most egy olyan hülyeséget álmodtam h ihaj :lol:

Először is 1943-ban játszódott, Németországban (hát hol máshol nyilván) és a Miami/LA Inkből ismert Kat-el voltam, asszem Münchenben. Az itthoni kis fa vityillónkban laktunk mi ketten, távol a várostól, mert az én testembe volt zárva egy halálosztó szárnyas fenevad démon, aki időnként átvette felettem az irányítást és bizonyos éjszakákon olyankor félig-meddig átalakulva főként SS tiszteket gyilkoltam sátánista rituáléba illő módokon. Kat volt az egyetlen akit nem bántottam amikor átalakultam. Az emberi énem persze tudta ezt de nem tehetett ellene semmit.
H még vidámabb legyen a szitu, a démon ráadásul hímnemű volt :roll:
A nagyobbik gond mégis az lett ha GESTAPO rájött h én vagyok a "rituális gyilkos" és elkezdtek figyeltetni meg üldözni, ahogy az tőlük elvárható.
Kat-el ezért egyik este, amikor épp átváltoztam, elmentünk egy estélyre. A padláson voltunk először merth elég feltűnő lettem volna estélyiben két hatalmas fekete szárnnyal. Itt Kat-nek azon panaszkodtam h én mégiscsak férfi vagyok és nem a legjobb egy női testbe zárva élnem blabla megh félek h megölöm a testgazdámat és h így egyikünk se fog párt találni magának. Erre Kat zseniális ötlettel állt elő és közölte h valahogy végérvényesen lépjek ki a gazdatestből
(mármint a démon) mivel épp telihold van és legyen ő az én (mint régi gazdatest) pasim. X'D Ez a démon meg belegyezett...ekkor öntudatra ébredtem mint önmagam és mondtam Kat-nek h elment a démon és nem fog visszajönni.
Itt volt egy ugrás mert egy páholyban lyukadtunk ki, ami tömve volt SS tisztekkel én meg elkezdtem ott németül hadoválni, mire rögtön lett ülőhelyünk is és premier plánban nézhettük az olasz fiúkórust (!) akik karácsonyi dalokat énekeltek. XDXDXD
Valamiért mindenki azt hitte h én egy híres amerikás-német írónő vagyok aki hazaszeretetből települt vissza Németbe (na majd persze, a háború közepén), de én tudtam h gyanítják h kém vagyok. Aztán elkezdett eltünedezni a tömeg, mindenki ment haza, de én még vártam, Kat-nek közben nyoma veszett. Aztán egy idős hölgy odajött hozzám és angolul közölte velem h "jön" és én tudtam h az a démon, aki az én testembe volt zárva és h értem jön...és itt ébresztett a telefonom.

Ebből lazán lehetne nácis B kategóriás horrort forgatni :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 8:37 am 
Forum Expert
Forum Expert

Aru wrote:
Ebből lazán lehetne nácis B kategóriás horrort forgatni :lol:

Hát nanáhogy! XDDD De ennek a filmváltozatát még szívesen meg is nézném. XD

Én meg baromira nem fogom elmesélni, hogy mit álmodtam, de mióta felébredtem, bazsalygok miatta. Nem, nem volt benne semmi szexualitás, sorry to burst your bubble. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 1:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Annyi érdekes álom van mindenféle kategóriában h lehetne forgatni egy SOJ Home Entertainment sorozatot amit egyből DVD-n/Blue Ray-en adnánk ki. :lol:

Én most azon gondolkodom h se Kyo, se a Dir en grey nem szerepelt ebben az álomban, még zombiként sem *itt valami nincs rendben* x'D
Ez most inkább Inglorious Basterds témájúra sikeredett. Hiába, Tarantino is tőlem veszi az ötleteit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 4:09 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
premier plánban nézhettük az olasz fiúkórust (!) akik karácsonyi dalokat énekeltek. XDXDXD

Hogy ez mennyire illett az egészbe.. x'DDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 4:11 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Max annyira h az olaszok a németek szövetségesei voltak eleinte, majd megszállták őket a németek (ha jól gondolom pont '43-44 magasságában). De egyébként a történet szempontjából teljesen irreleváns XDXDXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 15 Thu, 4:14 pm 
Forum Addict

^igazság szerint a karácsonyi dalokra gondoltam. Egy kis meghitt pillanat a háború közepén wtf x'DDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour