Magamra, de most egy olyan hülyeséget álmodtam h ihaj
Először is 1943-ban játszódott, Németországban (hát hol máshol nyilván) és a Miami/LA Inkből ismert Kat-el voltam, asszem Münchenben. Az itthoni kis fa vityillónkban laktunk mi ketten, távol a várostól, mert az én testembe volt zárva egy halálosztó szárnyas fenevad démon, aki időnként átvette felettem az irányítást és bizonyos éjszakákon olyankor félig-meddig átalakulva főként SS tiszteket gyilkoltam sátánista rituáléba illő módokon. Kat volt az egyetlen akit nem bántottam amikor átalakultam. Az emberi énem persze tudta ezt de nem tehetett ellene semmit.
H még vidámabb legyen a szitu, a démon ráadásul hímnemű volt
A nagyobbik gond mégis az lett ha GESTAPO rájött h én vagyok a "rituális gyilkos" és elkezdtek figyeltetni meg üldözni, ahogy az tőlük elvárható.
Kat-el ezért egyik este, amikor épp átváltoztam, elmentünk egy estélyre. A padláson voltunk először merth elég feltűnő lettem volna estélyiben két hatalmas fekete szárnnyal. Itt Kat-nek azon panaszkodtam h én mégiscsak férfi vagyok és nem a legjobb egy női testbe zárva élnem blabla megh félek h megölöm a testgazdámat és h így egyikünk se fog párt találni magának. Erre Kat zseniális ötlettel állt elő és közölte h valahogy végérvényesen lépjek ki a gazdatestből
(mármint a démon) mivel épp telihold van és legyen ő az én (mint régi gazdatest) pasim. X'D Ez a démon meg belegyezett...ekkor öntudatra ébredtem mint önmagam és mondtam Kat-nek h elment a démon és nem fog visszajönni.
Itt volt egy ugrás mert egy páholyban lyukadtunk ki, ami tömve volt SS tisztekkel én meg elkezdtem ott németül hadoválni, mire rögtön lett ülőhelyünk is és premier plánban nézhettük az olasz fiúkórust (!) akik karácsonyi dalokat énekeltek. XDXDXD
Valamiért mindenki azt hitte h én egy híres amerikás-német írónő vagyok aki hazaszeretetből települt vissza Németbe (na majd persze, a háború közepén), de én tudtam h gyanítják h kém vagyok. Aztán elkezdett eltünedezni a tömeg, mindenki ment haza, de én még vártam, Kat-nek közben nyoma veszett. Aztán egy idős hölgy odajött hozzám és angolul közölte velem h "jön" és én tudtam h az a démon, aki az én testembe volt zárva és h értem jön...és itt ébresztett a telefonom.
Ebből lazán lehetne nácis B kategóriás horrort forgatni