Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 11:06 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 2:48 pm 
oshare booty
oshare booty

suicide ali nemtom mennyire ide való, de ki hallotta már az új albumot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 4:22 pm 
Newbie

Case wrote:
Hát ez... nagyon szar. :beaten: A videó is, a szám meg valami egészen hihetetlen mértékben förtelmes. o_O

(ugye nem baj, hogy visszautasítottam a pesti koncertajánlatukat? xD)

Kedves Site Admin, Case!

Mindenkinek joga van a szabad vélemény nyílvánításhoz de szerintem ha ezt publikus körülmények között teszi, szerintem ajánlott intelligensen közölni.

Mindemellett léteznek olyan magyar rajongók, akiknek igenis tetszik a GPKISM muzsikája. Én ezen emberek közé tartozom.

Ezek szerint Pestre is jöttek volna... csalódás olvasni, hogy ezt visszamondtátok. Lassan egy éve támogatom GPKISM-t és immár egy ideje a Darkest Labyrinth Kiadó bandáit. A GPKISM-t megalakulása óta nagyon szeretem, és mint mondtam írtózat nagy csalódás itt értesülni róla, hogy magyar földre is jöttek volna, csak egyesek személyes okoból (mert ne haragudj, ez az volt) visszautasítják. Illett volna egy szavazást tartani, vagy a többiek véleményét kikérni a koncertet illetően.
Én igenis szeretném Magyarországon látni őket. Nagyon remélem, hogy ezt a hibát helyre hozzátok, mert nem valószínű, hogy lesz még így egy lehetőség.

~Naomi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 4:55 pm 
Elite Member

^Nahát eddig nem is olvastam hogy jöttek volna o.O Én is szeretem amúgy a zenéjüket^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 5:09 pm 
Newbie

@Nagato Yumi: Köszi a támogatást! (:

Naoval mi is csak úgy vettük észre, hogy GPKISM-re vagyunk kihegyezve, mert Street Team tagok vagyunk. (tőlem privát üzenetet kapott Case ezügyben)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 6:08 pm 
Site Admin

NaomiSunshine wrote:
Kedves Site Admin, Case!

Mindenkinek joga van a szabad vélemény nyílvánításhoz de szerintem ha ezt publikus körülmények között teszi, szerintem ajánlott intelligensen közölni.

Mindemellett léteznek olyan magyar rajongók, akiknek igenis tetszik a GPKISM muzsikája. Én ezen emberek közé tartozom.

Ezek szerint Pestre is jöttek volna... csalódás olvasni, hogy ezt visszamondtátok. Lassan egy éve támogatom GPKISM-t és immár egy ideje a Darkest Labyrinth Kiadó bandáit. A GPKISM-t megalakulása óta nagyon szeretem, és mint mondtam írtózat nagy csalódás itt értesülni róla, hogy magyar földre is jöttek volna, csak egyesek személyes okoból (mert ne haragudj, ez az volt) visszautasítják. Illett volna egy szavazást tartani, vagy a többiek véleményét kikérni a koncertet illetõen.
Én igenis szeretném Magyarországon látni õket. Nagyon remélem, hogy ezt a hibát helyre hozzátok, mert nem valószínû, hogy lesz még így egy lehetõség.

~Naomi
A zenekar azon számával (nomeg a videóval) kapcsolatos véleményem fenntartom, szerintem nagyon rosszra sikerült mndkettő.

A koncerttel kapcsolatban ellenben azt hiszem félreértettek valamit. Nem azért utasítottam vissza az ajánlatot, mert nekem speciel nem tetszik a zenekar, hanem mert biztos bukás lett volna. Egy zenekarnak koncertet szervezni nagyon komoly összegekbe kerül, ami még egy kisebb csapat esetében is több százezres összeg és a korábbi tapasztalatok is eléggé fájdalmasan bizonyították, hogy itthon nem bejáratott nevekre egyszerűen nincs elég érdeklődés.
A GPISM ráadásul valószinűleg a nemzetközi ismertségi szintjükhöz képest az átlagnál több pénzt akart volna... Kiwamu régebbi csapata, a Blood évekkel ezelőtt is lényegesen több pénzt akart volna egy budapesti koncertért, mint amennyi reális lett volna. Össehasonlításként, akkor kértek volna több, mint másfélszer(!) annyit, mint amennyibe a kb. azonos kategóriájú Gothika kerül manapság. És a Gothika legutóbbi pesti koncertje úgy lett minuszos (szerencsére ott csak párezren múlt a dolog), hogy ők meglehetősen stabil rajongótáborral rendelkeznek itthon. A GPKISM jóval drágábban hozna be lényegesen kevesebb ember, szóval képtelenség lenne úgy megszervezni, hogy ne legyen nagyon vaskos bukás a dolog vége.

Szóval.. nem személyes okoból lett az ajánlat visszautasítva és nem egy hiba volt, amit jóvá kellene tenni, hanem egy alaposan átgondolt, a hazai viszonyokat mérlegelve meghozott döntésről volt szó. Ha van valaki aki hajlandó tipp alapon úgy kb. 400-500ezer forintot kockáztatni ezért a koncertért, akkor azonnal megírom nekik, hogy jöjjenek legközelebb, és leszervezem a dolgot és maximálisan segitek a promózásban, stb, addig viszont sajnos nem reális a dolog.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 7:42 pm 
Newbie

Kedves Case!

Köszönöm a válaszod és a benne foglalt infokat is.

Aláírom, nem könnyű megszervezni egy koncertet, hiszen abba mindent bele kell számolni. Ezért ezt a részét nem is kritizálom, hiszen én ilyet még életemben nem csináltam, és lehet nem is lesz erre alkalmam.

Ugyanakkor szerintem a gót bandákba kevesebb energiát fektettek, és lehet ebben rejlik az általad ecsetelt koncert esetleges bukása. Mert nyílván az megy el egy banda koncertjére, aki azért hallgatott tőle valamit, és megtetszett neki az együttes muzsikája. Pláne, ha még rajongója is...

Én a Darkest Labyrinth Street Team tagja vagyok egy ideje. Kiwamu szórólapjait terjesztgetem Magyarországon, sőt tavasszal volt esélyem egy németországi szórólapozásra is. Én komolyan veszem a Darkest Labyrinth bandák támogatását, ennek része természetesen szeretett bandám, a GPKISM is. Ha igény van rá, szívesen segítek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 8:20 pm 
Site Admin

Node hát eddig éppen, hogy a goth/industrial vonal volt majdhogynem előtérben... három Gothika koncert, Sins Of The Flesh, Black Love Fantom. Egy GPKISM koncerthez vagy 250 ember kellene, hogy ne legyen bukás és ennyi biztos nem jönne össze (összehasonlításként: a legutóbbi Gothika koncerten kicsit kevesebb, mint 200 ember volt) és mégegy atszámjegyes bukás meg végzetes lenne a jövöbeli hazai koncertekre nézve.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 8:50 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
Node hát eddig éppen, hogy a goth/industrial vonal volt majdhogynem előtérben...

Már majdnem megírtam, de beelőztél. :lol:

Áhh, pedig úgy megnyünyürgettem volna Kiwamu hamsterpofikáját. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 9:22 pm 
Newbie

Jigsaw wrote:
Áhh, pedig úgy megnyünyürgettem volna Kiwamu hamsterpofikáját. :pinky2:

Hát, ha nem bánod, hogy utána néhány ujjaddal kevesebb marad... 0:-)

Case: azon vagyunk, hogy szerezzünk minimum 250 fanatikus őrültet, akik csapot, papot, vizsgát, esküvőt otthagyva rohannának egy hétköznapi GPKISM koncertre ;)

És hogy kevésbé legyen fagyos a hangulat: ezt olvastátok már?

Image

Megjelenés: 2009. november 25.
Kiadó: Darkest Labyrinth
Katalógusszám: DLKK-3
Limitált: 666 példány
Ár: $18 (kb. 3450Ft)

A következő számokat tartalmazza:
01. Iudicium
02. Angelus feat. Selia
03. Iudicium〜Finale〜
04. Iudicium (Complex Mind remix)
05. Angelus (haji (sawDUST in me, -togi*ichigo-) remix)
06. Angelus (Mizuh Remix)
07. Indicium (Sredni Vashtar remix)
08. Angelus (Spectrum-X remix)
09. Angelus (Aural Vampire remix)
10. Iudicium (Shiv-r remix)
11. Angelus (-Shin-Kai- remix)
12. Iudicium (Takuya Angel remix)
13. Angelus (Echostream remix)

és:
Image

Atheos(2. kiadás)
Megjelenés: 2009. október 28.
Kiadó Darkest Labyrinth
Katalógusszám: DLKK-2
Ár: $28 (kb. 5370Ft)

Annyiban változott az előzőhöz képest, hogy átdolgozták a borítót és dobtak hozzá egy Infernum - Shiva Six remixet.

Az Iudicium borítójával viszont határozottan gondjaim vannak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 9:25 pm 
Forum Fanatic

markinco wrote:
Az Iudicium borítójával viszont határozottan gondjaim vannak...

Hát ja, az a kék műanyagkuka ott balra nem annyira esztétikus... :lol: :lol: :lol:

De jee~ ottvan Ryonai~ :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 10:20 pm 
Elite Member

Quote:

Ők az én embereim :pinky2: Kuka meg lóól :lol: De azt leszámítva nincs baj vele~

Amúgy már nem azért, de egy új borító meg plusz egy remix miatt ki a fene venné meg azt a 2. kiadást annyi pénzért..? o_O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 11:03 pm 
Newbie

Én személy szerint nagyon szeretem a Barathrumot, és kitartok amellett, hogy a számhoz, és annak hangulatához passzolt a helyszín.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 11:04 am 
oshare booty
oshare booty

vááááá háj itt mindenki
vééééégre van itt élet!!
írjatok itt sokat és én is fogok :)

spec meg kell jegyeznem, hogy annyira a legújabb 2dalos nem nyerte meg a tetszésemet by ken prince

noha a télleg teljes albumát szerettem :)
néha picit az ünnepélyességből visszavehetne és teljesen szeretném!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 2:12 pm 
Newbie

Szerintem a GPKISM pont ettől egyedi, hogy ilyen ünnepélyes ahogy te is mondod. A maga nemében egyedi hangzásvilágú muzsika.
Nekem nagy kedveceim az Infernum és az Atheos, de az Immaculatus című számuk is szívem csücske. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 2:17 pm 
oshare booty
oshare booty

az atheost is az immaculatust én is szeretem.
am fura, de én őt mindig vhol a malice mizer és kaya közt pozícionáltam.
nem osztás, de kaya énekhangjától még messze van. mégis teccett, hogy ő is arra hajaz. az a szép erős hang tör elő belőle
dallamilag meg a mialce mizer világát idézi. noha lehet jobb lenne néha egy teljes zenekar alá. szal élődob és bassz (gitár és szinti már van) :)
nem mintha így bajom lenne vele...

jaaaa meg sok a remix! az viszont furi nekem. h van 2 új dal és rögtön 8 mix?

ezt nemtom tudod-e véletlen h miért és hogy alakult ki.
mert ha egy single lenne mondjuk egy remixszel + az instrumentális + a 2 dal és az egész 4 számos akkor ok
de 2 számosból 10et (mint a mostani) ez nekem kicsit sok :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour