Éjjel megint alkottam, bár erre sajnos nem emlékszem olyan részletesen... Az a lényeg, hogy Tsukasával barangoltam Pesten fel-alá, bár marhára nem úgy nézett ki a város, ahogy kellene neki. Valakire vártunk, aki busszal érkezett volna meg. Közben én idegeskedtem, mert este DJ lettem volna valami buliban (sosem voltak ilyen ambícióim, köszöntem o_O), összetalálkoztam Aruval, aki kért is tőlem számot (valami olyat, ami a valóságban nem létezik, de álmomban ismertem). Aztán bekeveredtünk valami szabályos bicskanyitogató kricsmibe, ahol közrefogott három alkoholista, két pasi és egy nő, és elkezdtek cseszegetni, amikor felfedezték, hogy vannak tetoválásaim, kérdezték, van-e nekik jelentésük. Mondtam, persze, mindegyiknek van. Aztán elkezdtem őket külön-külön mutogatni. A jobb lábam combtőtől bokáig tele volt maori tetkókkal (ezt még el is fogadnám, csak valaki varrja meg XDDD), ez még oké is lenne, na de a bal felkaromon... volt egy idilli tanyasi jelenet, csűrrel, disznóóllal, kerek, rózsaszín malaccal, az előtérben férfi iszapbirkózással, melynek egyik tagja Deidara volt az Akatsukiból (nem is ő a kedvencem, de Kisamét se szeretném magamra tetováltatni o___O"). Mindennek ellenére én tökéletesen, és logikusan elmagyaráztam, hogy mi a jelenet szimbolikája. Kár, hogy már nem emlékszem rá. XD Aztán végre elszabadultam, és siettünk Tsukasával a buszhoz, mert megérkezett... Riki. Na de szőke volt és kék szemű. Ew!

Aztán felébredtem, de kb még most se tudom, hol vagyok.