Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:29 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 11:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kjaj totál elfelejtettem postolni ide az álmom~

azt álmodtam, hogy Case valami eeeeekkora nagy diktátor meg hadvezér volt, és a világuralomra tört, ezért elitkommandót alakított a soj tagjaiból. a likvidáláson kívül különböző feladatokat is végre kellett hajtanunk, és aki a leggyengébbnek bizonyult, azzal kegyetlenül leszámolt. az elejére nem annyira emlékszem pontosan, de arra igen, hogy Risát kidobta a vonatból, mert nem nem bírta az utat Miskolcig. Miyoko is meghalt valahogy, már nem emlékszem, hogy : o meg még arra is emlékszem, hogy Aruval valami buzogányszerű virágot árultunk a rákospalotai köztemetőnél zebrán, de csodával határos módon mindkettőnk túlélte XD
az utolsó feladatunk az volt, hogy ilyen bazadalmas bronzszobrokat kellett kilőnünk egy hatalmas hangárban platós katonai autóról, amit Shizu vezetett, és Jude, Aru meg én lőttünk géppuskával, de Jude a felénél megunta, és közölte, hogy ő ugyan nem lő le semmit, mi meg hárman könyörögtünk neki, hogy ne mondjon ilyet, különben Case agyonlövi, de ez nem hatotta meg. miután kilőttük az összes szobrot, leparkoltunk és félve vártunka sorsunkra. Case ordibált Jude-dal, hogy mi az, hogy ő nem lőtt le semmit, de ő meg firkált valami felmondólevelet vagy nem tudom.
itt felébredtem hálistennek - nem volt ez egy olyan vicces álom, hihetetlen nyomasztó hangulata volt. O_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 11:38 pm 
VIP Member

^
XDDDDDDDDDDD!!! Sakura, még mindig nem értem hogy vagy képes ilyeneket álmodni. :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 11:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én elhiszem, hogy ez egy nyomasztó álom lehetett, na de így leírva kegyetlen szórakoztató! :'DDDDDDDD
De örülök, hogy még mások álmában sem hazudtolom meg önmagam, és teljesen tipikusan viselkedem. :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 11:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kaji: én sem, nem is ittam lefekvés előtt meg semmi O_o lehet, hogy ez volt a baj.

Jude: igen, így leírva üt... és pont ezen peregtünk, hogy belőled ki is néznék élőben ezt a viselkedést. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 11:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Asszem, kiszámítható vagyok... XD
Mindenesetre ez az álom is könyörög a megfilmesítésért. :'DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 30 Sun, 9:10 am 
VIP Member

Én azt álmodtam, hogy ebben a félévben pankrációt vettem föl tesinek. Jól szórakoztam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 30 Sun, 12:22 pm 
Member

Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy adott egy gyönyörű füves rét, meglátok egy folyót, lemegyek a partjára. Abban a percben átváltoztam sellővé, ilyen türkizkék uszonyom volt, arrébb úsztam kábé 20 métert, ahol mint egy kommandós elkezdtem kimászni a folyóból, és átváltoztam Pocahontassá. Ahol kimásztam a folyóból, ilyen kis pici, kb másfél méter széles út (tehát ott nem volt nád meg dzsindzsa meg mitté) vezetett felfelé, ahol kábé 5 kicsi sziszegős vízikígyó figyelt, olyan állásban, mint a kobrák szoktak, és várták hogy ki jön. Én kibukfeceztem közöttük, és innentől kezdve olyan volt az egész, mint valami számítógépes játék, az egyik kígyó utánam jött, énmeg másztam négykézláb el előle. Aztán volt valami kiemelkedés a földön, kb 5 centi magasan, úgy nézett ki, mint egy kerti fehér műanyagasztal teteje, arra felmásztam, és oda nem jöhetett utánam a kígyó, mivel abban a percben valahogy megéreztem vagy mi, hogy a számítógépes játék szabályai szerint a kígyók csak a föld szintjén mozoghatnak o_O
és itt ébredtem fel xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 9:25 am 
oshare booty
oshare booty

[Sakura.] wrote:
kjaj totál elfelejtettem postolni ide az álmom~

azt álmodtam, hogy Case valami eeeeekkora nagy diktátor meg hadvezér volt, és a világuralomra tört, ezért elitkommandót alakított a soj tagjaiból. a likvidáláson kívül különböző feladatokat is végre kellett hajtanunk, és aki a leggyengébbnek bizonyult, azzal kegyetlenül leszámolt. az elejére nem annyira emlékszem pontosan, de arra igen, hogy Risát kidobta a vonatból, mert nem nem bírta az utat Miskolcig. Miyoko is meghalt valahogy, már nem emlékszem, hogy : o meg még arra is emlékszem, hogy Aruval valami buzogányszerű virágot árultunk a rákospalotai köztemetőnél zebrán, de csodával határos módon mindkettőnk túlélte XD
az utolsó feladatunk az volt, hogy ilyen bazadalmas bronzszobrokat kellett kilőnünk egy hatalmas hangárban platós katonai autóról, amit Shizu vezetett, és Jude, Aru meg én lőttünk géppuskával, de Jude a felénél megunta, és közölte, hogy ő ugyan nem lő le semmit, mi meg hárman könyörögtünk neki, hogy ne mondjon ilyet, különben Case agyonlövi, de ez nem hatotta meg. miután kilőttük az összes szobrot, leparkoltunk és félve vártunka sorsunkra. Case ordibált Jude-dal, hogy mi az, hogy ő nem lőtt le semmit, de ő meg firkált valami felmondólevelet vagy nem tudom.
itt felébredtem hálistennek - nem volt ez egy olyan vicces álom, hihetetlen nyomasztó hangulata volt. O_o

te még mindig csak hiszed h a soj kommandó álom? *sátáni kacaj*
de Case!! ezek szerint az agymosó mégsem működik hibátlanul!! megvan még a gar??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 9:35 am 
Site Admin

[Sakura.] wrote:
azt álmodtam, hogy Case valami eeeeekkora nagy diktátor meg hadvezér volt, és a világuralomra tört, ezért elitkommandót alakított a soj tagjaiból.
Oppá-hoppá, lebuktam... :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 9:58 am 
Forum Expert
Forum Expert

OMG! Micsoda egy álom volt ez Sakura! :lol:
Tetszik az a lövöldözős rész, nade szegény Risa ;_______;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 03 Thu, 8:16 am 
Forum Expert
Forum Expert

Éjjel megint alkottam, bár erre sajnos nem emlékszem olyan részletesen... Az a lényeg, hogy Tsukasával barangoltam Pesten fel-alá, bár marhára nem úgy nézett ki a város, ahogy kellene neki. Valakire vártunk, aki busszal érkezett volna meg. Közben én idegeskedtem, mert este DJ lettem volna valami buliban (sosem voltak ilyen ambícióim, köszöntem o_O), összetalálkoztam Aruval, aki kért is tőlem számot (valami olyat, ami a valóságban nem létezik, de álmomban ismertem). Aztán bekeveredtünk valami szabályos bicskanyitogató kricsmibe, ahol közrefogott három alkoholista, két pasi és egy nő, és elkezdtek cseszegetni, amikor felfedezték, hogy vannak tetoválásaim, kérdezték, van-e nekik jelentésük. Mondtam, persze, mindegyiknek van. Aztán elkezdtem őket külön-külön mutogatni. A jobb lábam combtőtől bokáig tele volt maori tetkókkal (ezt még el is fogadnám, csak valaki varrja meg XDDD), ez még oké is lenne, na de a bal felkaromon... volt egy idilli tanyasi jelenet, csűrrel, disznóóllal, kerek, rózsaszín malaccal, az előtérben férfi iszapbirkózással, melynek egyik tagja Deidara volt az Akatsukiból (nem is ő a kedvencem, de Kisamét se szeretném magamra tetováltatni o___O"). Mindennek ellenére én tökéletesen, és logikusan elmagyaráztam, hogy mi a jelenet szimbolikája. Kár, hogy már nem emlékszem rá. XD Aztán végre elszabadultam, és siettünk Tsukasával a buszhoz, mert megérkezett... Riki. Na de szőke volt és kék szemű. Ew! :eek2: Aztán felébredtem, de kb még most se tudom, hol vagyok. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 03 Thu, 8:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

de hülyeséget álmodtam... egy szamuráj csontváza előtt álltam, aki egy ló csontvázán ült, és egy kardot tartott a kezében előrenyújtva. én hozzáértem a kardhoz, mire az kifordult a kezéből én meg megijedtem hogy úristen, nem-e fog megharagudni rám a szamuráj szelleme. Apum ott állt mellettem, és megnyugtatott, hogy nyugi, nem biztos hogy mérges lesz. XD megpróbáltam visszatenni a kezébe, de mindig kiesett, mire Apum elkezdte magyarázni hogy ezt a szamurájt a lovon így együtt már csak a szentlélek tartja és bármikor összeeshet, szal ne piszkáljam. oké, ezután álmomban lefeküdtem. XD reggel hallottam a távolból ahogy édesanyám kiabál hogy hát keljek már fel. oldalamra fordultam, és szépen végigálmodtam azt ahogy reggel szokásosan kimászok az ágyból és elindulok a mosdó felé... már félúton jártam, amikor anyum akkorát kiáltott rám hogy tényleg felriadtam. :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 03 Thu, 9:19 am 
Forum Addict

Látom Jude megint szépet alkottál, a tanyasi dolgokról meg eszembe jutott a malac amit múltkor squibyn örökbe fogadtam. XD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 03 Thu, 9:24 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Szerintem engem inspirált az a malac! XD Meg a maori tetoválásokat is értem, mert Koga linkelte tegnap azt a fickót. Na de Riki mé' volt szőke? :C

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 03 Thu, 9:38 am 
Forum Addict

Azt nem tudom...=__=;

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour