Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 9:30 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 10:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úgyvan, nem is értem a sok buta embert, ez egyszerűen illetlen és értelmetlen. :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 10:41 pm 
Elite Member

SZÉTDURRAN AZ AGYAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 10:50 pm 
Site Admin

mira wrote:
SZÉTDURRAN AZ AGYAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image

(mindenki megnyugtatására, ez csak egy filmböl van. xD [méghozzá a Scanners-böl])

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 10:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úristen. O_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 10:59 pm 
Elite Member

Pont így durrant el.

Last edited by mira on 2006 Sep 15 Fri, 11:30 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 15 Fri, 11:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát azért nem szeretném, ha ez megvalósulna xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 12:07 am 
Elite Member

Bírom, mikor itt meg van állapítva, hogy "erről beszélni felesleges". Azokban a topicokban, ahol ti vagytok aktívak, ott gondolom életbevágó dolgokról folyik a szó, nap mint nap. Munkahelyeket teremtetek, éhező gyerekeknek juttatok segélyélelmiszert, és mindezt a Dir en grey és a Merry topicben beszélitek meg. Gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 12:13 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem erről van szó; egyáltalán nem arról, hogy nem lenne elég értelmes a téma. nem ez a feltétel, pontosan úgy van, amire véleményem szerint ironikusan próbáltál rámutatni? hogy néha nagyon is komolytalanul közelítjük meg a dolgokat.
de nem érted, mit akartam ezzel mondani: számomra ez azért felesleges, mert visszafordíthatatlan, mert illetlenség, és mert igazából semmi közünk nincs hozzá. én nem tartom valami etikusnak, hogy erről itt oldalakon át eszmecseréljünk, nedjisten vitázzunk, mert egy ember haláláról szól, és szerintem minden embert hagyni kell békében nyugodni, ha meg a szívünkhöz közel áll, akkor meg pláne.
de úgy látom, te meg se próbáltál engem megérteni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 1:14 am 
Elite Member

De én teljesen megértettem, hogy miről beszéltél, mikor etikátlanak nevezted. És mikor butának neveztél, ami viszont etikus.

Ha itt bárki bármi rosszat mondott volna hidére, akkor még jó, hogy elleneznétek, mert egy halott ember, meg ilyesmi. De magáról a halálról beszélni miért lenne etikátlan, azt nem tudom.

A másik dolog, de ezt nem te mondtad, hanem Grail, hogy mindenki tisztában van vele, hogy mi történt, és ezért felesleges ezen "rágódni". Hát ha mindenki oly mértékben tisztában lenne vele, hogy mi történt, akkor nem lenne téma.

Itt vita nem volt, de még hasonló sem. Az csak nem baj, ha az emberek még mindig olvassák a dalszövegeit, próbálják megérteni, hogy mit érzett, veszik a fáradtságot, hogy egyáltalán leírják a nevét. Micsoda véletlen, ha az életének ezek a nem jelentéktelen elemei (mint sok dalszövege is), tele voltak halálra utaló jelekkel.
Ez egy ócska katolikus klisé, hogy mindig csak az élettel kell foglalkozni és hogy a halál tabutéma. Szerintem a halál is az élet része, úgyhogy pont annyira etikus vagy etikátlan valakinek az életéről beszélni, mint a haláláról. Hogy lehetne különválasztani a kettőt, mikor egyikből adódik a másik.

Annyit értek el ezzel, de most komolyan, hogy azok, akik netán még írnának ebbe a topic-ba, elmennek máshová beszélni, mert itt egyszerűen nem lehet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 6:09 am 
Elite Member

Mira, én amit írtam nem szószerint kell értelmezni mert azt, hogy mindenki tisztában van vele, hogy mi történt azt én nem úgy gondoltam, hogy valóban tudja-e...ezt nem is tudom ki tudhatja pontosan. De azt hiszem neked és sok más X-japan ill. hide fannak, megvan a saját maga szerint elfogadott illetve legreálisabbnak tartott elmélete. Ennyi. Ezek után nem tudom miért kell egy ilyen témát feszegetni. (De most nem ez a lényeg.)

Ha a hozzászólásommal megbántottam valakit, akkor attól bocsánat mert nem akartam nem ez volt a cél, csak nekem ez a véleményem a dologról ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 10:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

mira, én nem téged neveztelek butának, általánosságban írtam. de ha te tényleg képes vagy ezzel ennyit foglalkozni...
itt nem katolicizmusról van szó, sőt, rohadtul nem vagyok a katolicizmus híve. egyszerűen az emberi jóérzés miatt tartom tiszteletlenségnek ezt az egészet, de már nagyon unom, hogy hatvanadszor le kell írnom ugyanezt... te, aki meglátásom szerint eléggé nagy xjapan rajongó/tisztelő lehetsz, nem is értem, miért spirázod ezen fel magad. persze, nem tudhatjuk hogy mi történt, de nem is mi fogjuk kideríteni, megtudni. és számomra annak bármilyen formája, hogy kutassanak, vesézzenek utána, gusztustalannak tűnik, ez hide személyiségéhez nem méltó. őszintén sajnálom hogy ez már a sokadik erről szóló postom.
és egyébként, miért érnénk el ezt? nem tudom, honnan jön ez a meglátásod, szerintem az sokkal zavaróbb, hogy az előtted már legalább ötször megfogalmazott dologra még vissza is kérdezel.
ha meg nem tetszik ez a topic, vagy szerinted rontjuk a hírét, nyiss egy másikat. nem értem, hogy ettől miért kéne bárkinek is elriadnia. az, hogy neked esetleg nem vagyok szimpatikus, az egy személyes probléma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 11:47 am 
Forum Fanatic

love & peace :kitty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 11:57 am 
Site Admin

hjaj, nem kell mindent ennyire tulreagálni, meg nekiesni egymás torkának. o_O
nekem csak az a véleményem amit írtam fentebb is, hogy ez a téma már millió helyen túl lett tárgyalva és úgyis teljesen lehetetlen rájönni, hogy most akkor pontosan mi is történt és így sok értelme nem nagyon van annak, hogy újra és újra elörángassuk a dolgot. de ez is csak egy vélemény aminek lehet ellentmondani, merthogy senki nem határozza meg, hogy miröl lehet meg nem lehet beszélni itt. tehát nem értem, hogy miért akadályozna ez meg akárkit abban, hogy irogasson a topicba... o_O

és jah love, peace és adjatok csokit.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 11:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

*csoki
:heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 16 Sat, 12:03 pm 
Forum Fanatic

Nem tudom hányan olvasták már ezt, de nekem totál új volt: hide írt egy tökjó novellát! Nagyon pszichó meg minden, de nekem nagyon tetszik (pont ezért talán xD).
ITT el lehet olvasni az angol nyelvű fordítását.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour