Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:02 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 8:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pont tegnapelőtt akartam regelni újra kmc-re, mert elfelejtettem a régi felhasználónevem, de nem ment... már csak abban reménykedem, hogy az ottani linkek felkerülnek lj-re meg tw-re, utána meg nem érdekel. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Odaírta a jelszót, csak fehérrel. Postokban nem árt kijelölni mindent. Ha meg HN, vagy HN@kmc, akkor a HN az mindig a feltöltõ nevét jelenti.
Egyébként KMC ilyen, megvannak a maga szokásai, szabályai, amiket meg kell szokni, onnantól kezdve meg már jól használható. Fórumos témákat meg nem tudsz kilinkelni, mert azokat csak regelt felhasználók látják.
Ezzel csak az a baj, hogy nem írják mindenhol fehérrel. Nem következetesen használják. Igazából nekem nagyon úgy néz ki, hogy tök véletlenszerű a jelszavak kiválasztása is. Az nc helyére próbáltam behelyettesíteni is a nevet egyébként.
A témák címeire is vonatkozik ez az átláthatatlanság, össze-vissza irkálnak be mindenfélét. Ezért is lett volna jó, hogy kifejezetten linkek megosztására fejlesztettek volna valamit.

Amit idéztem az 2009/06/08 rész alatt van a hozzászólásban. Utána (később) beszélnek mindenféle regisztrációról. Régen pedig én is regisztráció nélkül böngésztem a fórumot, szóval akkor még működhetett a témák linkelése is. Ez persze megváltozott a meghívásos regisztráció bevezetésével. Erre utaltam fent is.
Persze itt a meghívásoson van a hangsúly, mert tökmindegy, hogy kell-e regisztrlálni, vagy sem, akkor is működőképes a fórum linkeléses dolog. Egy fórumra mindenki be tud regisztrálni, nem nagy dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 8:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

[Sakura.] wrote:
pont tegnapelõtt akartam regelni újra kmc-re, mert elfelejtettem a régi felhasználónevem, de nem ment... már csak abban reménykedem, hogy az ottani linkek felkerülnek lj-re meg tw-re, utána meg nem érdekel. XD

Hát nézd, Jude, Case, én meg a többiek úgyis postoljuk, amiről azt gondoljuk, hogy érdekelhet valakit, szóval szerintem nem lesz baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 8:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

foodlfg: Jah, az igaz, hogy nem következetesen használják, van olyan is, aki nemes egyszerűséggel nem is írja oda a jelszót, akkor jön az a műsorszám, hogy addig szórakozok a különféle kombinációkkal, míg ki nem találom. Már megszoktam, nem tépem emiatt a hajamat.
Igen, régen lehetett topicokat linkelni, aztán az megszűnt, most meg már a regisztráció is trükkös lett. Sznobseggű, zárt közösség ez, vagy legalábbis a gazdája szeretné, ha az lenne. Ez nekem se tetszik, ez egy dolog, de mégis fel fogok járni továbbra is, mert attól még egy zenei aranybánya, és azért annyira nem bonyolult rajta kiigazodni sem, ha már megszokta az ember.
Szóval ez ilyen, tenni nem tudunk ellene semmit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 8:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Jah, az igaz, hogy nem következetesen használják, van olyan is, aki nemes egyszerûséggel nem is írja oda a jelszót, akkor jön az a mûsorszám, hogy addig szórakozok a különféle kombinációkkal, míg ki nem találom.

Igen, van egy kis sherlock holmes utánérzése a dolognak. Én is szoktam ilyenkor próbálgatni. :D

Quote:
Sznobseggû, zárt közösség ez, vagy legalábbis a gazdája szeretné, ha az lenne. Ez nekem se tetszik, ez egy dolog, de mégis fel fogok járni továbbra is, mert attól még egy zenei aranybánya, és azért annyira nem bonyolult rajta kiigazodni sem, ha már megszokta az ember.
Szóval ez ilyen, tenni nem tudunk ellene semmit.

Yep. Én is fel fogok járni, amíg ki nem rúgnak. Utána pedig majd várom a szivárgásokat. A jpopsukira is egy csomó minden a KMC-ről jön át kellemes torrent formában.
Most egyébként elgondolkodtam ezen.. És, egy egyre zártabb fórumon miért ír valaki fehérrel jelszót ? El akarja rejteni, de ki elől ? :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 9:03 pm 
Forum Expert
Forum Expert

foodlfg wrote:
Most egyébként elgondolkodtam ezen.. És, egy egyre zártabb fórumon miért ír valaki fehérrel jelszót ? El akarja rejteni, de ki elől ? :shifty:

Ez egy jó kérdés. XD Paranoidok gyülekezőhelye.

Szivárgás meg tényleg mindig lesz, én is folyamatosan rajtavagyok az ügyön. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:22 pm 
Member

Oké, én nem is a kmc-n vagyok kiakadva, hanem inkább a jpopsukin... p*csért nem megy?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

sinkacusan wrote:
Oké, én nem is a kmc-n vagyok kiakadva, hanem inkább a jpopsukin... p*csért nem megy?!

foodlfg wrote:
Jpopsukival mi van?! :ss

Nekem sem jön be, de ilyen már volt egyszer-kétszer. Az a baj a sukival, hogy technikai oldalról már teljesen elhagyatott, ezért teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor krepál be az egész. Múltkor a tracker része állt le és vagy egy hét volt, hogy előkerítettek valakit, aki rendbe tudta hozni a szervert. A fórumon senki sincs, akinek jobban köze lenne a szerverhez, akkor is úgy értesítettek valakit, mert maguktól észre sem vették az illetékesek. Egyszerűen nem foglalkoznak már az oldallal.

ha már kérdezel valamit, figyelj oda a válaszra is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

off: bocsi, h megint én szólok be de ezt nemtom kihagyni.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez aláírás. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:50 pm 
Member

Bíborhold wrote:
sinkacusan wrote:

foodlfg wrote:
Jpopsukival mi van?! :ss

Nekem sem jön be, de ilyen már volt egyszer-kétszer. Az a baj a sukival, hogy technikai oldalról már teljesen elhagyatott, ezért teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor krepál be az egész. Múltkor a tracker része állt le és vagy egy hét volt, hogy előkerítettek valakit, aki rendbe tudta hozni a szervert. A fórumon senki sincs, akinek jobban köze lenne a szerverhez, akkor is úgy értesítettek valakit, mert maguktól észre sem vették az illetékesek. Egyszerűen nem foglalkoznak már az oldallal.

ha már kérdezel valamit, figyelj oda a válaszra is.

Jól van fáradt vagyok és ideges!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 6:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^am most már bejön az oldal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 29 Sat, 10:34 pm 
Member

Doll wrote:
^am most már bejön az oldal...

Beza! Jipííííííííííííí

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 12:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

a KMC olyan... izé... eddig Tyro tag voltam és mindenfélét csinálhattam a fórumon, csak némelyik részekbe nem léphettem be. most valami DOM felhasználó lettem és nincs jogom pl keresni. o__o most utánanéztem és ez valami büntetőizé ahogy nézem és "Download Only Member"-t jelent... aki nem ír kommentet, csak letölt. bevallom, nem minden letöltésnél írtam be hogy köszi, de azért nem a semmiből lett 17 postom szvsz. o__o" most mit csináljak vele?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 12:26 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Mi a nyavalyatörés? D: Nekem csak 4 hozzászólásom van, és nem piszkálnak... na holnap rakom felfele a frissen rippelt Art-School DVD-t oda, mint a huzat, csak hogy bebiztosítsam magam... DDD:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 12:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

oké, most még tovább kerestem és szeptember elsején törölnek, mert hogy "veszélyes az accountom". annyi a bűnöm hogy Tyro voltam és régen regisztráltam. kösz. :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour