Quote:
Odaírta a jelszót, csak fehérrel. Postokban nem árt kijelölni mindent. Ha meg HN, vagy HN@kmc, akkor a HN az mindig a feltöltõ nevét jelenti.
Egyébként KMC ilyen, megvannak a maga szokásai, szabályai, amiket meg kell szokni, onnantól kezdve meg már jól használható. Fórumos témákat meg nem tudsz kilinkelni, mert azokat csak regelt felhasználók látják.
Ezzel csak az a baj, hogy nem írják mindenhol fehérrel. Nem következetesen használják. Igazából nekem nagyon úgy néz ki, hogy tök véletlenszerű a jelszavak kiválasztása is. Az nc helyére próbáltam behelyettesíteni is a nevet egyébként.
A témák címeire is vonatkozik ez az átláthatatlanság, össze-vissza irkálnak be mindenfélét. Ezért is lett volna jó, hogy kifejezetten linkek megosztására fejlesztettek volna valamit.
Amit idéztem az 2009/06/08 rész alatt van a hozzászólásban. Utána (később) beszélnek mindenféle regisztrációról. Régen pedig én is regisztráció nélkül böngésztem a fórumot, szóval akkor még működhetett a témák linkelése is. Ez persze megváltozott a
meghívásos regisztráció bevezetésével. Erre utaltam fent is.
Persze itt a meghívásoson van a hangsúly, mert tökmindegy, hogy kell-e regisztrlálni, vagy sem, akkor is működőképes a fórum linkeléses dolog. Egy fórumra mindenki be tud regisztrálni, nem nagy dolog.