Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 09 Fri, 10:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1031 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 69  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 26 Fri, 10:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Bú! XD
Mint megtudtam, Ayumi protekciós, tehát az ilyesmi vele kapcsolatban nem ér, be van biztosítva a hátsója.
Egyébként a túlértékeltségét úgy értettem, hogy hiába jó az, amit csinál (mert ez elvitathatatlan tőle, tehetsége van, bár nála is becsúsznak gyengébb dolgok, de kinél nem), annyira nem kiemelkedő, újító, különleges, hogy ennyire a nagy átlag felé emeljék... Az eladási adatok pedig ebben az esetben nem mérvadóak, mint tudjuk, veszik a szart is tonnaszámra odakinn.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 26 Fri, 10:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
^
Egyébként a túlértékeltségét úgy értettem, hogy hiába jó az, amit csinál (mert ez elvitathatatlan tõle, tehetsége van, bár nála is becsúsznak gyengébb dolgok, de kinél nem), annyira nem kiemelkedõ, újító, különleges, hogy ennyire a nagy átlag felé emeljék... Az eladási adatok pedig ebben az esetben nem mérvadóak, mint tudjuk, veszik a szart is tonnaszámra odakinn.

Hogy mi szar, szerintem az eléggé szubjektív, de lényegében egyetértek, én is valami ilyesmire próbáltam utalni ott.

Én inkább azt mondanám, hogy az eladási adatok azért nem jelentenek sokat, mert egyszerűen az ilyen előadók mögött óriási pénzeket fektetnek reklámozásba és mondjuk a koncertekbe, klipekbe a többiekhez képest.
Ráadásul ezek egymásra rakódnak. Pl Ayumi még akkor is ismert lesz, ha esetleg a következő albumáról egy szó sem esik a megjelenése előtt..

A túlértékeltet is innen közelíteném meg. Önmagában szerintem nem túlértékelt. Inkább azt mondanám, hogy a többi előadó is lehetne olyan híres és sztárolt, mint Ayumi, mert tényleg nem feltétlenül van sok különbség köztük. Én inkább őket tartom kevésbé értékeltnek, mint Ayumit túlértékeltnek..

De lényegében egyetértek. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 26 Fri, 11:11 am 
Forum Expert
Forum Expert

foodlfg wrote:
A túlértékeltet is innen közelíteném meg. Önmagában szerintem nem túlértékelt. Inkább azt mondanám, hogy a többi előadó is lehetne olyan híres és sztárolt, mint Ayumi, mert tényleg nem feltétlenül van sok különbség köztük. Én inkább őket tartom kevésbé értékeltnek, mint Ayumit túlértékeltnek..

Erre a megközelítésre nem is gondoltam, pedig van benne igazság. ^^ Egyébként hülye vagyok, hogy elfeledkeztem a promóció és a kialakított image erejéről, pedig nyilvánvaló, hogy ezek hatalmas szerepet kapnak.

Mondjuk ez az egész dolog anno az elvakult, fanatikus rajongókból indult ki, így került ki a képbe Ayu példaként, mert neki is rengeteg olyan fanja van, akik előtt elég egy rossz (urambocsá', nem istenítő) szót kiejteni, rögtön személyes sértésnek könyvelik el, és elkezdenek fröcsögni. De ezzel nem lehet mit kezdeni, egy csomó ilyen fandom van, amit jobb messzire elkerülni. Persze a normális, épeszű rajongók ezt ne vegyék magukra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 29 Mon, 1:57 pm 
VIP Member

nyááá, új kislemez augusztus 12-én, a címe Sunrise / Sunset ~LOVE is ALL~ *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 29 Mon, 3:14 pm 
oshare booty
oshare booty

szép cím :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 06 Thu, 12:35 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Sunrise/Sunset~LOVE is ALL~

credit: lushengwei@KMC
pass: kmc

A Sunrise standard Ayumi cucc, a Sunset meg annak a lassú verziója, nekem ez egy fokkal jobban bejön.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 12 Wed, 10:06 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ Azért ez most becsapós volt.. Mert igazából "szivárgás történt", csak én nem vettem észre, csak amikor a számcímeket néztem Ayumi oldalán, hogy még ki sem jött ez a kislemez (illetve ma jött ki). xD

Mindenesetre ez most egy elég áthidalós kislemeznek tűnik nekem. Úgy értve, hogy kicsit felesleges. Persze üzletileg van benne logika, meg addig is van valami új Ayumi cucc is a piacon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 13 Thu, 1:06 pm 
Site Admin

Hjah, de sajna a PV is eléggé áthidalós lett most :? (=ötlettelen xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 7:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hö oO Most olvastam, hogy a Ayumi Next Level dalát a Do As Infinity alapítója DAI készítette, aki már egyébként nem tagja a zenekarnak, legalábbis a legújabb kislemezükön nem szerepelt, de ez most mindegy is.

A lényeg az, hogy meg mertem volna esküdni, hogy a Next Levelt valami már bejáratott zeneszerző írta, mert annyira Hamasaki Ayumis hangzása van a számnak.
Bár nem tudom, hogy DAI mennyit dolgozott már együtt Ayumival. Láttam, hogy több dalt is írt már neki, szóval még az is lehet, hogy ő egy bejáratott zeneszerző már nála. :P

Szóval pontosan mi a helyzet ezzel a DAI gyerekkel ? Tudja valaki ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 8:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

fú ez az új ayumi cucc nagyon rossz. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 9:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah érdekes grafikont hoztam nektek. :)
Nézzétek meg, hogy nem-e néztem be valamit. A jpopstop heti lebontásait használtam az albumoknál.

Mindenesetre a grafikonon elvileg az látszik, hogy Ayumi különböző albumai milyen eladásokat produkáltak (összesített formában) hétről hétre. A My Story albumtól visszafelé nem találtam ilyen adatokat, szóval csak az az utániak vannak a grafikonon.

Mindenesetre az látszik a számokon, hogy Ayumi album eladásai brutálisan esnek vissza, ami gondolom nem csak rá jellemző, de most másokkal nem foglalkoztam. Szóval, ha helyesek a számok, akkor ez elég durva. A Next Level különösen rosszul teljesít.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:29 am 
Site Admin

foodlfg wrote:
hö oO Most olvastam, hogy a Ayumi Next Level dalát a Do As Infinity alapítója DAI készítette, aki már egyébként nem tagja a zenekarnak, legalábbis a legújabb kislemezükön nem szerepelt, de ez most mindegy is.

A lényeg az, hogy meg mertem volna esküdni, hogy a Next Levelt valami már bejáratott zeneszerző írta, mert annyira Hamasaki Ayumis hangzása van a számnak.
Bár nem tudom, hogy DAI mennyit dolgozott már együtt Ayumival. Láttam, hogy több dalt is írt már neki, szóval még az is lehet, hogy ő egy bejáratott zeneszerző már nála. :P

Szóval pontosan mi a helyzet ezzel a DAI gyerekkel ? Tudja valaki ?
Már jóval a Do As Infinity leállása elött kilépett hivatalosan a zenekarból, de zeneszerzöként tudtommal megmaradt ott is, Ayunak meg nagyon régóta az egyik állandó zeneszerzöje. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 9:44 am 
oshare booty
oshare booty

hepit neki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 9:49 am 
Forum Expert
Forum Expert

Ma van neki? Akkor boldogat a vén plasztik muffnak. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 9:52 am 
oshare booty
oshare booty

jaja és 31!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1031 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 69  Next

All times are UTC + 1 hour