Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 10:56 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 09 Sat, 7:00 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
XD de már mindjárt itt van!! o(^o^)o

Ja, nekem is, plusz 1-2 nap. :boogie:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 6:18 pm 
Forum Addict

Feltettem SendSpace-re a PV-t egy barátnőmnek, ide is belinkelem, hátha valakinek az jobban működik.

Kakkoiiness on SendSpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 6:23 pm 
Forum Fanatic

Hű, D, jó az új avatar + aláírásod! :drool: xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 6:26 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Hű, D, jó az új avatar + aláírásod! :drool: xD

Köszi! :) Muszáj volt csinálnom egyet az új style-lal, de _te_ nyilván megérted :wink: Amúgy akartam is kérdezni (csak aztán inkább bámultam LOL), hogy azok a szavak a tiéden a dalból vannak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 6:37 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
azok a szavak a tiéden a dalból vannak?

Hát, igen is meg nem is... xD Az első szám (vagyis az albumon az intro, itt a PV intrója) címének angol fordítása (kivéve persze a "selfish" szót).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 6:40 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
D wrote:
azok a szavak a tiéden a dalból vannak?

Hát, igen is meg nem is... xD Az első szám (vagyis az albumon az intro, itt a PV intrója) címének angol fordítása (kivéve persze a "selfish" szót).

Oh! Milyen japán szavakat tanulunk itt nektek köszönhetően! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 7:29 pm 
Elite Member

Tegnap kíváncsiságból elolvastam az egész Miyavi topicot (, megnéztem néhány belinkelt videót is), és tetszik! Nagyon vagány!! :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro: :smilecolors: :rainbowafro:

Az új klipet meg köszi, D, elképesztő, ahogy gitározik. :shocked!:

Majd még nézek több klipet is, hogy képbe legyek.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 7:38 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Tegnap kíváncsiságból elolvastam az egész Miyavi topicot (, megnéztem néhány belinkelt videót is), és tetszik! Nagyon vagány!!

Naná. :wink:

Még csak most hallgattál/néztél először Miyavit? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 8:02 pm 
Elite Member

D wrote:
Még csak most hallgattál/néztél először Miyavit? :shock:

Igen, képeket már régebben is láttam róla, de csak most néztem meg először, hogy miket csinál. Mostanában kezdtem rákattanni a youtube-ra, azelőtt mindent SoulSeek-el szedtem le, és az tudod, hogy mennyire időigényes, nem jutott eszembe, hogy pont Miyavi-t töltsek le, mikor senki sem ajánlotta. Nade jobb később, mint soha. :smile1:

Úgy látom, hogy Miyavi pont olyan népszerűtlen a "j-rock/visual elit" körében, mint Gackt, vagy talán méginkább. Legalábbis abból itélve, hogy mennyien szóltak be ebben a topic-ban (is). De jó, mert legalább megszokom, hogy ne akadjak fenn mindenen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 8:13 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Igen, képeket már régebben is láttam róla, de csak most néztem meg először, hogy miket csinál. Mostanában kezdtem rákattanni a youtube-ra, azelőtt mindent SoulSeek-el szedtem le, és az tudod, hogy mennyire időigényes, nem jutott eszembe, hogy pont Miyavi-t töltsek le, mikor senki sem ajánlotta. Nade jobb később, mint soha. :smile1:

Én is így jártam az elején, azzal a különbséggel, hogy nem csak hogy nem ajánlotta senki, mindenki a környezetemben borzadállyal a hangjában emlegette a nevét, ha egyáltalán szóba került. Aztán megszerettem Gacktot, hála egy felvilágosult fiatalembernek :lol: , és brilliáns logikával -miután Gacktot is folyton szidták, nekem meg nagyon tetszett - arra a következtetésre jutottam, hogy talán Miyavival is így járnék, gondoltam egy próbát megér. Megérte :lol:

mira wrote:
Úgy látom, hogy Miyavi pont olyan népszerűtlen a "j-rock/visual elit" körében, mint Gackt, vagy talán méginkább. Legalábbis abból itélve, hogy mennyien szóltak be ebben a topic-ban (is). De jó, mert legalább megszokom, hogy ne akadjak fenn mindenen.

Érdekesnek találom, hogy ennyire nagy port kavarnak, nekem is van csomó együttes vagy előadó, aki nem tetszik, mégsem érzek késztetést, hogy mindenkivel megosszam, hogy szerintem márpedig az rossz, de úgy tűnik Gackt és Miyavi nagyon erős érzelmeket képes kelteni ( :heart: ) :lol:
Szerencsére a tehetségük vitathatatlan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 8:27 pm 
Forum Fanatic

mira wrote:
Úgy látom, hogy Miyavi pont olyan népszerűtlen a "j-rock/visual elit" körében, mint Gackt, vagy talán méginkább.

Szerintem ez azért van (bár ezt gondolom akik utálják tudják igazából elmondani :lol: ), mert pl. az adott embernek nem jön be személy szerint a zenéje, és még látja is, hogy esetleg feltűnőbben/"hülyébben" viselkedik, mint az "átlag j-rocker" és akkor fujjfujj. Bár télleg nemtom a valódi okát ennek a nagy utálatnak, haha, csak találgatok. xD Mindenestre nálam nincs olyan, hogy "jó" vagy "rossz" zene, csak olyan amit szeretek vagy nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 10 Sun, 8:51 pm 
Elite Member

D wrote:
Én is így jártam az elején, azzal a különbséggel, hogy nem csak hogy nem ajánlotta senki, mindenki a környezetemben borzadállyal a hangjában emlegette a nevét, ha egyáltalán szóba került.

Igen, a senki sem ajánlotta mellé odaírhattam volna, hogy aki említette, az negatív kontextusban. xD De ez mondjuk magában nem riasztott el, mert pl. Gacktot már 7 éve nagyon szeretem és azóta szidják, mint a bokrot.

D wrote:
brilliáns logikával -miután Gacktot is folyton szidták, nekem meg nagyon tetszett - arra a következtetésre jutottam, hogy talán Miyavival is így járnék, gondoltam egy próbát megér. Megérte :lol:

Detto! :lol: Ez a logika akkor működik! Jigsaw avatarja, meg a tiéd vezettel el a topichoz, szóval még jó reklám is volt a vizuális hatás mellett. Hehe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 12 Tue, 9:02 am 
VIP Member

:roll: :D Hümm... hümm... Ez a topik nekem olyan ismerős...^^ legalábbis az eleje és pár post. :roll: :D

Hát ismételten beigazolódott, hogy nekem ilyen *za* zenei ízlésem van.

OFF

Régebben is csak *zaroka* hallgattam... (<b>Papa Roach, Ill nino, P.O.D.</b>),
és úgyfest ez a japán vonalon sem változik mint megtudtam (<b>GACKT</b>, <b>BLOOD</b>, <b>SMG</b>, <b>Gazette</b>)

OFF

... és persze <b>Miyavi</b>... érdekes...

Egy megjegyzés még a végére, nekem ott keltette fel az érdeklődésemet először hogy a Joushou Gaidou c. dalával sikerült olyat alkotnia amivel zeneileg egy kicsit összehozta a régi szívem csücskét az új szívem csücskével...

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 12 Tue, 9:42 am 
Site Admin

O-chan wrote:
:roll: :D Hümm... hümm... Ez a topik nekem olyan ismerõs...^^ legalábbis az eleje és pár post. :roll: :D

Hát ismételten beigazolódott, hogy nekem ilyen *za* zenei ízlésem van.

OFF

Régebben is csak *zaroka* hallgattam... (<b>Papa Roach, Ill nino, P.O.D.</b>),
és úgyfest ez a japán vonalon sem változik mint megtudtam (<b>GACKT</b>, <b>BLOOD</b>, <b>SMG</b>, <b>Gazette</b>)

OFF

... és persze <b>Miyavi</b>... érdekes...

???
Miért gondolod, hogy a felsoroltak szarok? Es ha igy gondolod, miert öket hallgatod..?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 12 Tue, 10:12 am 
VIP Member

OFF

<b>Én azért hallgatom őket, mert szeretem őket és szerintem igenis jók! (bár ez egyértelmű... :roll: )</b>

A postomban egy nagy adag szurkálódás volt, ami nem is titkolok... mások szerint szar amit hallgatok... na szóval érted, nem szerintem... és puszta korareggeli rosszindulatból írtam ilyen hangvételben... sosem voltam olyan aki mások véleménye alapján hallgatott meg, vagy szeretett meg bármit is... na de ez már tényelg nagyon OFF

OFF

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour