mira wrote:
Igen, képeket már régebben is láttam róla, de csak most néztem meg először, hogy miket csinál. Mostanában kezdtem rákattanni a youtube-ra, azelőtt mindent SoulSeek-el szedtem le, és az tudod, hogy mennyire időigényes, nem jutott eszembe, hogy pont Miyavi-t töltsek le, mikor senki sem ajánlotta. Nade jobb később, mint soha.

Én is így jártam az elején, azzal a különbséggel, hogy nem csak hogy nem ajánlotta senki, mindenki a környezetemben borzadállyal a hangjában emlegette a nevét, ha egyáltalán szóba került. Aztán megszerettem Gacktot, hála egy felvilágosult fiatalembernek

, és brilliáns logikával -miután Gacktot is folyton szidták, nekem meg nagyon tetszett - arra a következtetésre jutottam, hogy talán Miyavival is így járnék, gondoltam egy próbát megér. Megérte
mira wrote:
Úgy látom, hogy Miyavi pont olyan népszerűtlen a "j-rock/visual elit" körében, mint Gackt, vagy talán méginkább. Legalábbis abból itélve, hogy mennyien szóltak be ebben a topic-ban (is). De jó, mert legalább megszokom, hogy ne akadjak fenn mindenen.
Érdekesnek találom, hogy ennyire nagy port kavarnak, nekem is van csomó együttes vagy előadó, aki nem tetszik, mégsem érzek késztetést, hogy mindenkivel megosszam, hogy szerintem márpedig az rossz, de úgy tűnik Gackt és Miyavi nagyon erős érzelmeket képes kelteni (

)
Szerencsére a tehetségük vitathatatlan.