Grafikon: (Miss)understood, Secret, Guilty, Next Level, Trick, Play, Heart Station, This Is the One, Love Letter albumok eladásai.
(Hamasaki Ayumi, Koda Kumi, Amuro Namie, Utada Hikaru, Otsuka Ai)
(A grafikon a Hamasaki Ayumis verzió kibővítése, mivel senki sem emelt kifogást a számok miatt. Persze ha valami probléma van, szóljatok továbbra is!)
Hű gyerekek, ha jók a számok, akkor Hikki nagyon büntet a Heart Station albumával, nagyon stabilan emelkedik. Kumitól pedig egy kicsit többet vártam így látatlanba. A Next Level felveszi vele a versenyt, a Play pedig simán odaver neki.
Kíváncsi lennék, hogy a számok mögött szerintetek mi lehet. Érdekes látni, hogy Hikki angol nyelvű albuma mennyire rosszabbul teljesít (majdnem utolsó), mint az egy évvel ezelőtti japán.
Szintén érdekes látni, hogy Ayumi albumai mennyire magasan kezdenek és nem emelkednek annyira, amiről én arra következtetek, hogy stabil rajongói bázisa van (nyilvánvalóan), akik megveszik a megjelenés napján (első két-három hét) az albumot, utána pedig másokat már nem érdekel (mármint ha a Heart Station-hoz hasonlítjuk).
Ugyanaz Kumi albumánál is megfigyelhető, viszont Hikki nagyon durván stabilan növekszik, amikor a többiek már rég lényegében stagnálnak. Emögött igazából nem tudom, hogy mi áll, de nagyon érdekes. o.o