Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 10:04 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 6:47 am 
Elite Member

Pink Spider wrote:
Yoshiki-től az Unnamed Song refrénjében is azt énekli Shizuka Kudo, hogy:
"(...) I can't live without you (...)" :cry: :cry:
Lehetséges, hogy ezt is hide-nek írta Yoshiki??? :roll: :roll:
Amúgy ismeritek ezt a számot, ez is nagyon szép!!!!! :cry: :cry: :cry:

Az Unnamed Songot nem Shizuka énekli, hanem Daughter, a Violet UK egyik énekesnője. Shizuka japán, Daughter pedig afro-amerikai, hallgatsd meg Shizuka hangját, hogy mennyire más, mint Daughter-é:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... E5731A2D75
Az Unnamed Song-ról mindenki mást gondol, hogy kinek szól, de gondolom nem akarsz konspiráció-elméleteket hallgatni. :D

Grail, parancsolj, a Without You:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... CA20E7F084
Nem 7 perces, hanem 17, egyébként, de ez gondolom nem baj:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 7:13 am 
Elite Member

mira wrote:
Pink Spider wrote:
Yoshiki-től az Unnamed Song refrénjében is azt énekli Shizuka Kudo, hogy:
"(...) I can't live without you (...)" :cry: :cry:
Lehetséges, hogy ezt is hide-nek írta Yoshiki??? :roll: :roll:
Amúgy ismeritek ezt a számot, ez is nagyon szép!!!!! :cry: :cry: :cry:

Az Unnamed Songot nem Shizuka énekli, hanem Daughter, a Violet UK egyik énekesnője. Shizuka japán, Daughter pedig afro-amerikai, hallgatsd meg Shizuka hangját, hogy mennyire más, mint Daughter-é:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... E5731A2D75
Az Unnamed Song-ról mindenki mást gondol, hogy kinek szól, de gondolom nem akarsz konspiráció-elméleteket hallgatni. :D

Grail, parancsolj, a Without You:
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... CA20E7F084
Nem 7 perces, hanem 17, egyébként, de ez gondolom nem baj:)

Köszi, legalább tudok itt az ofiszban is mit hallgatni.... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 8:05 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez azért érdekes, mert én kétféleképpen hallottam ezt a dalt! :? :?
Az egyiket valóban egy afro-amerikai hölgy énekelte és Yoshiki szimfonikus koncertjén lépett fel, a másik szerintem azonban Shizuka volt... Legalábbis egy japán lány, aki úgy nézett ki, mint ő. Ezt pedig az X-Japan: The Last Live DVD végén található Yoshiki interjúban láttam. Bár az is lehet, hogy tévedek. Annyira nem figyeltem meg a csajt, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy Shizuka az! Sőt még Yoshi /a hugom/ szerint is ő volt... :? :? :? Az tény, hogy amikor az afro-amerikai hölgy adta elő a számot teljesen másképp hangzott.... :)
Most teljes képzavar.... :| :| :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 3:50 pm 
Elite Member

Most már nekem is!! :sweatdrop: Nem emlékszem, hogy hallottam volna más verzióban ezt a számot, mint ami az albumon van, szóval lehet, hogy igazad van. Akkor bocs...:oops:

Image

Shizka sztem amúgy hasonlít Yoshikire. Ha lett volna gyerekük, nem tudnák eldönteni, hogy melyikükre hasonlít. :D

Ja és ez meg nagyon durva!!!
http://jpoptrash.nihon-fr.com/dentistes/dentistes.htm
(görgessetek le addig, ahol az X Japan tagokról van kép)
:beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 5:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Semmi baj... Előfordul. Attól még persze lehet, hogy nem Shizuka az, de nekem annak tűnik! :D :D
Mi is épp azt figyeltük Pata-val, hogy mennyire hasonlítanak... Még az is lehet, hogy testvérek???? :shock: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 5:46 pm 
Elite Member

Pink Spider wrote:
Semmi baj... Előfordul. Attól még persze lehet, hogy nem Shizuka az, de nekem annak tűnik! :D :D
Mi is épp azt figyeltük Pata-val, hogy mennyire hasonlítanak... Még az is lehet, hogy testvérek???? :shock: :shock:

Nemááááááááááááááááááár!! :D Most már tényleg nem bírom tovább, hogy ne írjak be valami üdvözítőt. Figyelem, jön a konspiráció, hiszen a Da vinci-kód és 9/11 óta az X Japan a világ harmadik legnagyobb rejtélye. Lehetséges, hogy Shizuka valóban Yoshiki testvére, csak másik anyától, és ezt titkolják, nehogy a papának folt essen a becsületén. Yoshiki pedig a fiúkat szereti, de ez szintén nem derülhet ki, ezért megkérte a féltestvérét, hogy mondják azt egy ideig, hogy járnak, és ez mindenkinek jó még karrier szempontból is.
Najó, ne ijedj meg, ennél azért jobbakat is tudok. :bleh2: Ezt most csak így rögtönöztem. Van 2 különleges képességem, az egyik az X történetek gyártása, a másik pedig, hogy bárkinek a nevét bele tudom rakni mondatba.

Amúgy ki az a Pata? Ő is magyar? Azt ne mondd, hogy az X gitárosa, és vele beszéltél. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 6:21 pm 
Elite Member

Mira, tízmillió köszönet!!!Hogy 17 perces annak én még jobban örülök!!! :oops: :idol:

Hogy ez a Shizuka milyen mázlista, "majdnem Yoshiki testvére" és még jártak is...*wáááá féltékenységi roham :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 7:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem! Ne aggódj! Pata nem az X gitárosa, hanem az uncsi tesóm! Nálunk szinte a család minden tagja egy X tagról van elnevezve... a hugom Yoshiki, két uncsi tesóm Toshi és Pata /Toshi mellesleg fiú és egyszer kifestettük és megcsináltuk a haját úgy, mint Toshi-nak... :lol: / az egyik barátnőm pedig Heath! Én ki sem találnátok hide vagyok...főleg mióta piros-feketére festettem a hajamat... :roll:

Én is szoktam történeteket gyártani! Sőt most dolgozom egy mangán, ami az X-Japan történetét meséli majd el, úgy hogy a homályos részeket kitalált dolgokkal fogom kibővíteni! Lesznek benne vicces dolgok!

Én azt hallottam, hogy Yoshiki azt nyilatkozta, hogy hide volt élete szerelme... :shock: :shock: :shock:
Ezek után nem csodálom, hogy a halála után mély depibe esett, amiről beszélt is az X-Japan: The Last live dvd végén lévő interjúban! Elmondta, hogy a zene segített neki talpra állni és, hogy azért dolgozik most is új projekten, mert az segít a rajongóknak is. És milyen igaza van! Én is mindig zenével kezelem a depimet, igaz hide halálán még mindig nem estem túl, ma reggel is sírógörcsöt kaptam... :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 8:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Anooo... ezt a kérdés láttam vlhol egy fórumon... és... még máig gondolkodok rajta...o_O

Quote:
I have a serious question for hide fans (Please don't kill me for this. This question has been bugging me for AGES):

Okay, so hide's dead, right? I understand he was a great musician, and a man that you can give respect and honor to. Why is it that many fans always seem to mourn and sob for him like they know the guy personally. How do you know if he was a great guy after all? What if he just looks and acts like the kind, nice, funny guy he is, and is really a cruel person deep down inside? I understand he gave a guitar to a mentally ill child, and yes that is nice, but was that really out of his own heart? Or a publicity stunt? You can't answer that because I'm pretty sure 99.9% of fans never knew him, met him, know what his motive was. Now, I respect him greatly as a musician, but unlike alot of fans I've seen so far, I don't go all clingy on him. So I'll have to ask, why? Why is it that fans get so clingy and personal about hide's death?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 06 Wed, 8:49 pm 
Forum Fanatic

Quote:
I have a serious question for hide fans (Please don't kill me for this. This question has been bugging me for AGES):

Okay, so hide's dead, right? I understand he was a great musician, and a man that you can give respect and honor to. Why is it that many fans always seem to mourn and sob for him like they know the guy personally. How do you know if he was a great guy after all? What if he just looks and acts like the kind, nice, funny guy he is, and is really a cruel person deep down inside? I understand he gave a guitar to a mentally ill child, and yes that is nice, but was that really out of his own heart? Or a publicity stunt? You can't answer that because I'm pretty sure 99.9% of fans never knew him, met him, know what his motive was. Now, I respect him greatly as a musician, but unlike alot of fans I've seen so far, I don't go all clingy on him. So I'll have to ask, why? Why is it that fans get so clingy and personal about hide's death?

Ez érdekes kérdés, én őszintén szólva nem tudom a választ, én csak simán a zenéjéért szeretem, a videoklipjeiért, a koncerteken nyújtott előadásmódjáért, azt hogy pl. láthatóan élvezte amit csinált (én nagyon tudom értékelni, ha előadás közben egy zenész mosolyog, ha látszik, hogy mindent belead, nem csak unott fejjel/szigoró hú-de-kemény-vagyok-arccal tolja)...tulajdonképpen elég nehéz múlt időben beszélnem róla, néha ha nézem egy video-ját/hallgatom a zenéjét, szinte teljesen elfeledkezek róla, hogy ő tulajdonképpen már nem is él és nem fog többet alkotni, valószínűleg azért mert mikor elhunyt még nem hallgattam j-rockot, és különben sem Japánban élek, hogy úton-útfélen találkoztam volna valami rá emlékeztető dologgal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 3:08 am 
Elite Member

Jaj, ez most hosszú lesz de erről nem tudok röviden írni.
Szóval, a legjobb barátunkról is kiderülhet, hogy átver, ez nem a személyes kapcsolattól függ egyáltalán. De ha senkit nem lehetne szeretni, vagy senkiért nem lehetne együttérezni, mert lehet, hogy nem az, mint akinek mutatja magát, akkor senkit, de senkit nem szerethetnénk, mert mindig ott lenne az a kis eshetőség, hogy csak színlel, és akkor nem érdemli meg, hogy szeressük. De nem kell mindig mindenkiről rosszat feltételezni.
Meg lehetne kérdezni azt is, hogy például miért vagyunk szerelmesek a barátunkba, vagy a barátnőnkbe, csak azt tudnánk válaszolni, hogy "mert ilyen jó humora van és csinos" de ez ráillik 1724181 másik emberre is és mégse vagyunk mindbe szerelmesek, szóval van, amit nem lehet érvekkel megmagyarázni. Én azt se tudnám pontosan megmondani, hogy miért pont azok a kedvenc zenészeim, akik. Az biztos, hogy legtöbbjük nagyon érzelmes. Nekem KELL a dráma. :twisted: Másrészt olyan róluk az összképem, amire fel tudok nézni, és ebben az összképben az is benne van, hogy olyan emberek, akiknek adok a véleményére (és személyesen is ismerték őt), pozitívan nyilatkoznak róluk.
De akkor tegyük fel a kérdést fordítva: mi érdeke lett volna egy kegyetlen hidének 33 évig tenni a szépet és utána öngyilkosnak lenni?

Régebben én is sírtam miatta, mostanában már nem, de azért még mindig sajnálom. Az X a kedvenc együttesem, és Yoshiki, hide meg Gackt a leges-legnagyon favorit zenészeim J-rockból, szóval engem nyilván zavar, hogy az egyikükkel ilyen tragédia történt. Azért is kár érte, mert a világ kevesebb lett egy ilyen klassz zenésszel, de azért is, mert egy másik meg depressziós (lett) emiatt, és ez visszatartotta az alkotásban. Hogy az emberi oldalát már ne is ragozzam, csak a szakmait(, mert akkor végleg elúsznék itt az érzelgősségben és arra nem biztos, hogy mindenki kíváncsi, aki olvassa).

Pink Spider: ti nagyon készek vagytok, tökjó :D Ajánlhatok valamit angol nyelven? Tudsz angolul?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 2:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Valószínűleg én is hosszan fogok erről írni, ezért előbb Mirának válaszolok, hogy ne kelljen elolvasnia a sok sületlenségemet. :|
Ajánlhatsz bármit, ami X-el vagy hide-vel kapcsolatos!!! Tudok angolul, most készülök nyelvvizsgát tenni... :)
Ja és a legjobb az, hogy az animeconon hide-nek fogok öltözni... :lol:

Nos! Először is a honlapomon bárki elmondhatja mit gondol hide haláláról és szeretném, ha ezt minnél többen meg is tennétek! :D

Igazából nem is olyan régen, amikor Pata (uncsi tesóm)-éknál voltam és hide-re emlékeztünk (kép, gyertya, füstőlő, zene, pia stb., mintha Japánban lennénk.) beszélgettünk erről a dologról! Pata-nak nemrég halt meg az édesapja, mégis mindig vidám és poénkodik. :cry: De sokat beszéltünk arról, hogy mi lehet belül! Az ember még a saját uncsi tesóját sem ismeri annyira, hogy belelásson az érzéseibe, nem hogy egy idegen embert. hide valóban mindig vidám volt és szerette, amit csinált. Számomra még mindig olyan, mintha még élne! Igazából nemrég döbbentem rá, hogy tényleg meghalt, akkor, amikor egy képkeretbe behelyeztem a képét és szentélyt állítottam neki! Buzgón mondtam Yoshi-nak, hogy ha majd Japánba megyünk, majd aláíratom vele a képet és ekkor belémhasított a felismerés... hide többé nem ír alá semmit... :cry:
Pata-val és Yoshi-val megnéztük hide 1998 május 1-jei fellépését, amin eléggé furcsa volt. Alig mosolygott, csak néha, de akkor is eléggé erőltetettnek tűnt, ráadásul hamisan énekelt. :( Elképzelhető, hogy mélyen volt valami baja, amit nem tudott kivel megbeszélni, de én még mindig kitartok amelett, hogy hide halála csupán baleset volt! Nem hiszem el, hogy meg akart halni!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 07 Thu, 8:51 pm 
Senior Member

mira wrote:
Ja és ez meg nagyon durva!!!
http://jpoptrash.nihon-fr.com/dentistes/dentistes.htm
(görgessetek le addig, ahol az X Japan tagokról van kép)
:beaten:

Jaj, de morbid! :stick:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 2:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez télleg nagyon morbid!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Erről eszembe jutott egy általam kitalált vicc:
- Hogy hívták a hide halálával foglalkozó dokumentumokat???
-...
- X-Akták.... :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 08 Fri, 2:44 pm 
oshare booty
oshare booty

:lol: :lol: :lol: juj XD de gonosz...hide bácsi forog

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour