Jaj, ez most hosszú lesz de erről nem tudok röviden írni.
Szóval, a legjobb barátunkról is kiderülhet, hogy átver, ez nem a személyes kapcsolattól függ egyáltalán. De ha senkit nem lehetne szeretni, vagy senkiért nem lehetne együttérezni, mert lehet, hogy nem az, mint akinek mutatja magát, akkor senkit, de senkit nem szerethetnénk, mert mindig ott lenne az a kis eshetőség, hogy csak színlel, és akkor nem érdemli meg, hogy szeressük. De nem kell mindig mindenkiről rosszat feltételezni.
Meg lehetne kérdezni azt is, hogy például miért vagyunk szerelmesek a barátunkba, vagy a barátnőnkbe, csak azt tudnánk válaszolni, hogy "mert ilyen jó humora van és csinos" de ez ráillik 1724181 másik emberre is és mégse vagyunk mindbe szerelmesek, szóval van, amit nem lehet érvekkel megmagyarázni. Én azt se tudnám pontosan megmondani, hogy miért pont azok a kedvenc zenészeim, akik. Az biztos, hogy legtöbbjük nagyon érzelmes. Nekem KELL a dráma.

Másrészt olyan róluk az összképem, amire fel tudok nézni, és ebben az összképben az is benne van, hogy olyan emberek, akiknek adok a véleményére (és személyesen is ismerték őt), pozitívan nyilatkoznak róluk.
De akkor tegyük fel a kérdést fordítva: mi érdeke lett volna egy kegyetlen hidének 33 évig tenni a szépet és utána öngyilkosnak lenni?
Régebben én is sírtam miatta, mostanában már nem, de azért még mindig sajnálom. Az X a kedvenc együttesem, és Yoshiki, hide meg Gackt a leges-legnagyon favorit zenészeim J-rockból, szóval engem nyilván zavar, hogy az egyikükkel ilyen tragédia történt. Azért is kár érte, mert a világ kevesebb lett egy ilyen klassz zenésszel, de azért is, mert egy másik meg depressziós (lett) emiatt, és ez visszatartotta az alkotásban. Hogy az emberi oldalát már ne is ragozzam, csak a szakmait(, mert akkor végleg elúsznék itt az érzelgősségben és arra nem biztos, hogy mindenki kíváncsi, aki olvassa).
Pink Spider: ti nagyon készek vagytok, tökjó

Ajánlhatok valamit angol nyelven? Tudsz angolul?