Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 10:22 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 8:16 am 
Forum Addict

azt álmodtam, hogy négyen ülünk egy kör alakú asztalnál és épp reggelizünk és két emberke elkezdett dumálni
- ezt a számot mindenképp meg kell csinálni, beton jó lesz!
- mi? aszfalt?
- te hülye, azt arra mondják, hogy tuti befutó.

LOL nem tudom, mi lehetett az előzménye ennek, de csak így a végére emlékszem xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 8:35 am 
Forum Fanatic

Uhh, én felébredtem 7:45-kor (amikor kellett volna xD), de marha kómás voltam, úgyhogy egy órára sikerült visszaaludnom. Hát nem kellett volna, nem álmodtam valami kellemeset. :lol: Maradjunk annyiban, hogy az volt a vége, hogy valaki hátulról fojtogat, és amikor már azt hittem, hogy "na itt a vége", na akkor felébredtem. xDDD (jah, és tegyük hozzá, hogy az álmom első felében még meg is jegyeztem magamnak többször, hogy "most álmodok, ez nem igazi, stb." csak így a végén már nehéz volt elhinni XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 2:02 pm 
Elite Member

mostanában annyit vezetek a forgalomban (meg korábban a rutinpályán), hogy még álmomban is ezek mennek:
-Húzasd ki, váltsál feljebb.
-Kuplung és fék...
-Tapossa a gázba fékezz...
-Váltsál már, mert bőg a motor...

Csak tegyem le a forgalmi vizsgát is és végre nyugodtan alhatok! :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 15 Wed, 2:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

már megint háborúsat álmodtam... miért kell nekem folyton azt álmodnom..? .__. most arról volt szó hogy 9 éves voltam és volt a családunknak valami hülye főnökasszonya háborút indított valakik ellen... és a gyerekeknek is harcolniuk kellett volna. o___o nos én személy szerint nem akartam harcolni, így meg is mondtam a főnökasszonynak hogy én biza félek. az meg hagyta annyiban, jóvan, a legkisebb gyerkőc a családban... aztán később már vagy 3-4 gyerekkel üldögéltünk és nem csináltunk semmit, várva hogy a harcnak vége legyen. o__o volt ott valami férfi is (szakasztott úgy nézett ki mint a Slayers elején az a szakállas, idősebb hapsi aki asszem bárddal hadonászott) aki valamiért szintén nem harcolt én meg összehazudtam mindenfélét a főnökasszonynak hogy megmeneküljön a büntetés elől. o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 3:56 pm 
Elite Member

Animelover wrote:
(...) miért kell nekem folyton azt álmodnom..? (...)

Mert különben megőrülsz, mert az agyad így pihen. Nyugi, nekem is vannak berögzült témájú álmaim.

On: Na reggel nagyon kész voltam... Veszprémben sétáltam barátnőmmel, majd a Kékesen tértünk magunkhoz, elindultunk lefelé, erre meg a szavannákra jutottunk... Bármerre mentünk, mindig máshova jutottunk, de soha sem haza. (lényegében én nekem ilyen témájú álmaim vannak, "soha sincs állandó menedék")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 3:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ando_Tenshi wrote:
Mert különben megőrülsz, mert az agyad így pihen. Nyugi, nekem is vannak berögzült témájú álmaim.

igazából nekem nem az a bajom hogy álmodok hanem az hogy miért annyi háborúsat amikor én nem szeretem a háborúkat. o..o azt szeretem amikor hülyeségeket álmodok XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 4:04 pm 
Elite Member

Animelover wrote:
igazából nekem nem az a bajom hogy álmodok hanem az hogy miért annyi háborúsat amikor én nem szeretem a háborúkat. o..o azt szeretem amikor hülyeségeket álmodok XD

A háború is egyfajta hülyeség. XD Igyál meleg tejet mézzel, próbáld ezt egy hétig, s ha alatta semmi háború, akkor müxik a dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 4:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ando_Tenshi wrote:
A háború is egyfajta hülyeség. XD Igyál meleg tejet mézzel, próbáld ezt egy hétig, s ha alatta semmi háború, akkor müxik a dolog.

:lol: rendben, köszi, kipróbálom ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 21 Tue, 8:35 pm 
Forum Addict

Ma délután rá kellett jönnöm, hogy nekem filmet se kell nézni, mert olyat én álmodni is tudok. XD
Kezdődött azzal, hogy a mi környékünkhöz hasonló helyen voltam, és valamiért háborús helyzetet hirdettek. A ház ahol voltam, olyasmi volt mint a miénk, csak jóval romosabb, én pedig felmentem a padlásra, hogy belássam a környéket... Alig hogy felértem, beremegett a föld, az épület, és valami dög nagy jármű gördült be a ház melletti placcra. Akkor valamiért beugrott, hogy tök olyan mintha valami Transformer lenne... XD Nem vicc, talán még a nevét is tudtam... Aztán jött még több robot, volt ami átalakult és kutyaszerű, négylábú formában kezdte el átkutatni a helyet. Ott esett le, hogy engem keresnek, mert van nálam valami, ami nekik nagyon kell. próbáltam elbújni a padláson, mikor beállított két idegen ember, hogy befejezzünk valami tárgyat, amivel el lehet pusztítani a robotokat, csak sietnünk kellett, nehogy idő előtt megtaláljanak, és persze csendben kellett dolgoznunk... A végeredmény valami fura szerkezet lett, ami beindítva kékes fénnyel világított, valami forgott a belsejében, és az összes robot egyszerűen hamukupaccá változott. Ha jól rémlik, akkor valamit kibocsájtott a fénylő izé, ami csak a robotokra hatott, és elpusztította őket.
Itt csörgött asszem a telefon, mert beállítottam ébresztő, de reflexszerűen lenyomtam és aludtam tovább...
A következő pedig az volt hogy valami elszeparált jól védett bázison vagyok, ahol egy szál katanával ölök. Valami vírus támadta meg az embereket, volt akinél fizikai mutációt, vérszomjat, egyeseknél halált követő zombi létet eredményezett. Néhányan voltunk csak, akik nem kapták el, és nekünk kellett mintát hozni (asszem vért) hogy megcsinálhassák az ellenanyagot. Én pedig egy idegennel nekiindultam kitakarítani a bázist a zombiktól. Itt tettem talán életem legjobb okfejtését, hogy én miért jobb kézben fogom a katanát: mert jobb kezes vagyok, így jobb az erőkifejtés, szebb ívben, és biztosabban tudom levágni bárki fejét. XDDD
Aztán, ahogy haladtunk végig a bázison, még találkoztunk nem fertőzött emberekkel, akik szintén irtották az ellent, és a feldarabolt hullákat zsákokba pakolták. A nagy konténer, tele véres, fekete zsákokkal megmaradt... Meg találkoztunk egy idős házaspárral, akik nem voltak fertőzöttek, de alig hagytuk őket magunk mögött, megtámadták őket. Közben valahonnan szereztünk vér, és visszavittük az orvosnak (aki egy szemüveges, szürkés hajú, szakállas fickó volt), ő pedig megcsinálta ellenanyag. Először nekünk adták be, utána pedig a még lézengő fertőzötteknek. Akkor találkoztam az első fizikailag mutálódottal. Egy fiatal nő volt szarvakkal, és félig ember, félig valami patás jószág testtel. És mikor beadta neki a doki az ellenanyagot, akkor ébredtem fel...

Megjegyezném:
- nem láttam a Transformers 2. részét, és időtlen idők óta az elsőt se.
- Resident Evil-t is már több mint fél éve láttam utoljára.
- nem néztem semmi akciófilmet az utóbbi időben... zombisat pláne nem.

Ebből szerintem tök jó forgatókönyvet lehetne írni. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 21 Tue, 8:55 pm 
VIP Member

^ szerintem ebben még egy kis Legenda vagyok is benne volt :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 21 Tue, 8:56 pm 
Forum Addict

Azt a filmet nem láttam... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 31 Fri, 6:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oké.... azt hiszem ez az éjjel 4 óra alvása hajaz a legWTF-abba álomra...

Valami tengerparti helyen lakott a társaság, és valamiért épp gyűltünk... nem NS volt, hanem mittom...
Gondolom valami meet... a tengerparton... a tengerpartról lépcsővel lehetett felmenni egy emelet betonrészre, ott voltak padok, asztalok, meg fák meg minden. Na ott gyűlt a társaság, dumált, etc.
Ayumi hisztizett és eltűnt a tengerpartra Pink Spiderrel...

És Jude-nak és Case-nek babája volt :shock: :shock: :shock: ^^"""... de tündéri kisbaba volt, hatalmas szürkéskék szemekkel :D

Aztán az egész társaság felpakolt, és lement a tengerpartra, ahol kissé felhős-viharos idő volt, szürke éggel, tengerrel, de az idő kellemes volt, bár kissé sötétedett már.
És ott sétált és dumált a társaság.

És osztán csörgött az ébresztőórám xD

(magamra kell szólni, hogy Anneke-val többet nem beszélünk gyerekekről lefekvés előtt xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 31 Fri, 7:49 am 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
És Jude-nak és Case-nek babája volt :shock: :shock: :shock: ^^"""... de tündéri kisbaba volt, hatalmas szürkéskék szemekkel :D

:retard:
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez aztán a science-fiction!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 31 Fri, 12:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

azt álmodtam, hogy a D'espairsRay meg Madonna közösen turnézott Japánban... valami olyasmi volt, hogy Madonna énekelt meg valami színdarabot is előadott, utána meg jött a Despa és lezúztak egy koncertet, meg ők voltak Madonna színdarabjában a statiszták. az első koncertet leadta az RTL Klub, és akkor határoztam el, hogy elmegyek Japánba én is, és végigkövetem a turnét. XD mivel Japánban volt a turné, és egy ősrégi, fa vitorlással mentünk oda - én, Shizu, Ayumi, Aru, meg ott volt az egyik osztálytársam, és Mr. Spock is ott volt valami fehér szakállas fickóval, ők irányították a hajót [ami egyébként akkora volt, hogy egy Trabanttal furikáztam benne mindenkit az egyik végéből a másikba]. sikeresen megérkeztünk Japánba, és meg is néztük a turné második koncertjét, nagyon jó volt - Despáék valami ketrecszerű izében játszottak, és a koncert után lehetett pacsizni meg cseverészni velük, tőlem pl. Karyu csodálatos angolsággal megkérdezte, hogy hívnak, és közölte, hogy boldog, amiért ilyen messziről eljöttünk XD még álmomban is fengörl vagyok, fúj! XD azonban Madonna kiszúrt minket, európaiakat a sok japán között, és nagyon dühös lett, ezért léket fúratott a hajónkra [mi ezt persze nem tudtuk, de az egész álom váltakozott egy külső szemlélő meg az én szempontom között], és mire visszajöttünk, tiszta víz lett az egész, és bébifókák úszkáltak a raktérben. o_O Mr. Spock és a fehér szakállas fickó megpróbált rájönni, mi a gond, de én azt már nem vártam meg, és felébredtem. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 31 Fri, 12:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

:shock: Én is szerepeltem benne!
Úristen, Madonna de gonosz! Ez egy jel h Despa koncertre is el kell mennem egyszer, Madonnát viszont inkább kihagynám x'D

Én is álmodtam egyébként a napokban egy nagy hülyeséget. :roll:
A sivatagban (!) mentünk, azt nem tudom kik, de innen fórumról szerintem, Case vezetett minket...és egyszerre megtámadtak bennünket a sárkányok. Mindenki futott amerre látott, de én felismerni véltem h az egyik sárkány az igazából Kyo, csak sárkány alakban.
Ezek után elgyalogoltunk egy szállodába ahol nagyon szuper aquapark is volt. Este az étteremben kajáltunk, az én asztalom a bárnál volt. Egyszercsak bejött a Diru (ugyan ki más XD) és leültek az ajtónál. Abban a ruhában voltak mint a varsói koncerten. Kyo végig velem szemezett, amit Case nem vett jó néven így másnap a társaság otthagyott a szállodában és minden nyom nélkül eltűnt mindenki. Próbáltam Risát felhívni, de nem vette fel, ekkor megtámadott a szállodai személyzet és meg akartak ölni. Visszarohantam a szobámba, ki az erkélyre, aholis megjelent Kyo mint sárkány és közölte h üljek fel a hátára. WTF?!
Na itt ébredtem fel.
Nem csak te vagy fengörl álmodban, Sakura. :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour