|
Ma délután rá kellett jönnöm, hogy nekem filmet se kell nézni, mert olyat én álmodni is tudok. XD
Kezdődött azzal, hogy a mi környékünkhöz hasonló helyen voltam, és valamiért háborús helyzetet hirdettek. A ház ahol voltam, olyasmi volt mint a miénk, csak jóval romosabb, én pedig felmentem a padlásra, hogy belássam a környéket... Alig hogy felértem, beremegett a föld, az épület, és valami dög nagy jármű gördült be a ház melletti placcra. Akkor valamiért beugrott, hogy tök olyan mintha valami Transformer lenne... XD Nem vicc, talán még a nevét is tudtam... Aztán jött még több robot, volt ami átalakult és kutyaszerű, négylábú formában kezdte el átkutatni a helyet. Ott esett le, hogy engem keresnek, mert van nálam valami, ami nekik nagyon kell. próbáltam elbújni a padláson, mikor beállított két idegen ember, hogy befejezzünk valami tárgyat, amivel el lehet pusztítani a robotokat, csak sietnünk kellett, nehogy idő előtt megtaláljanak, és persze csendben kellett dolgoznunk... A végeredmény valami fura szerkezet lett, ami beindítva kékes fénnyel világított, valami forgott a belsejében, és az összes robot egyszerűen hamukupaccá változott. Ha jól rémlik, akkor valamit kibocsájtott a fénylő izé, ami csak a robotokra hatott, és elpusztította őket.
Itt csörgött asszem a telefon, mert beállítottam ébresztő, de reflexszerűen lenyomtam és aludtam tovább...
A következő pedig az volt hogy valami elszeparált jól védett bázison vagyok, ahol egy szál katanával ölök. Valami vírus támadta meg az embereket, volt akinél fizikai mutációt, vérszomjat, egyeseknél halált követő zombi létet eredményezett. Néhányan voltunk csak, akik nem kapták el, és nekünk kellett mintát hozni (asszem vért) hogy megcsinálhassák az ellenanyagot. Én pedig egy idegennel nekiindultam kitakarítani a bázist a zombiktól. Itt tettem talán életem legjobb okfejtését, hogy én miért jobb kézben fogom a katanát: mert jobb kezes vagyok, így jobb az erőkifejtés, szebb ívben, és biztosabban tudom levágni bárki fejét. XDDD
Aztán, ahogy haladtunk végig a bázison, még találkoztunk nem fertőzött emberekkel, akik szintén irtották az ellent, és a feldarabolt hullákat zsákokba pakolták. A nagy konténer, tele véres, fekete zsákokkal megmaradt... Meg találkoztunk egy idős házaspárral, akik nem voltak fertőzöttek, de alig hagytuk őket magunk mögött, megtámadták őket. Közben valahonnan szereztünk vér, és visszavittük az orvosnak (aki egy szemüveges, szürkés hajú, szakállas fickó volt), ő pedig megcsinálta ellenanyag. Először nekünk adták be, utána pedig a még lézengő fertőzötteknek. Akkor találkoztam az első fizikailag mutálódottal. Egy fiatal nő volt szarvakkal, és félig ember, félig valami patás jószág testtel. És mikor beadta neki a doki az ellenanyagot, akkor ébredtem fel...
Megjegyezném:
- nem láttam a Transformers 2. részét, és időtlen idők óta az elsőt se.
- Resident Evil-t is már több mint fél éve láttam utoljára.
- nem néztem semmi akciófilmet az utóbbi időben... zombisat pláne nem.
Ebből szerintem tök jó forgatókönyvet lehetne írni. XD