Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 894 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 18 Thu, 10:25 pm 
Site Admin

Én szerintem a Downról gyalázatosmód le fogok lépni. :beaten: Max 1-2 szám az elejéből, 'oszt ha nem történik valami csoda, akkor irányhaza. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 19 Fri, 9:54 am 
Elite Member

Ejnye! XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 19 Fri, 12:18 pm 
Forum Fanatic

Demégmennyirehogy ejnye!! :beee: No mindegy, majd akkor kétszer annyira zúzunk Case helyett is. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 1:34 pm 
Forum Addict

Augusztus 29: Guano Apes, Szegedi Ifjúsági napok keretén belül
*fangirl sikoly* amióta láttam, hogy novarockon fellépnek azóta vártam, hogy bejelentsék magyarország is bekerül a turnédátumok közé és yayy! most nagyon örülök ennek <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 2:33 pm 
oshare booty
oshare booty

ja igen... xD nekünk ez már régi hír..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 2:40 pm 
Forum Fanatic

Igen. xDDD Kár, hogy amióta tudom, hogy van ez a SZIN, sosincs olyan zenekar, ami különösebben érdekelne. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 3:19 pm 
oshare booty
oshare booty

én meg ált akkor nem vok itthon amikor a szin van
valszeg idén is külföldön leszek (de rem is most....mert jó lenne kinn szakmaizni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 3:33 pm 
Forum Addict

mi is akkor szoktunk külföldön lenni, de remélhetőleg most előbb lezavarjuk a nyaralást és hazarohanunk GA miatt meerrt őket látni keeell ~ :D

és én meg csak most vettem észre mert mi inkább a szigetes fesztiválokat (sound,volt) részesítjük előnyben, és csak most akadt a kezembe egy pestiest egyéb fesztivál különszám (hegyalja,campus,szin,fezen)a mcdonaldsban, így majdnem ott jött rám a sikító roham XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 20 Sat, 4:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Holnap! Holnap!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 8:26 am 
Forum Fanatic

Holnapután! Holnapután! :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 21 Sun, 12:50 pm 
Elite Member

Tényleg! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 24 Wed, 1:53 pm 
Forum Fanatic

Vááááá~ olyan jó volt a koncert!! :dance:

Odaértünk pont hétre a PeCsához, és vártunk...és vártunk és vártunk és vártunk. :lol: Aztán olyan háromnegyed nyolc magasságában megkérdeztük a security-s bácsit a rácsnál, hogy mikor lehet mán bemenni, erre ő: "itt már nem lehet, de elöl be tudtok, a főbejáratnál". Na bumm. Nem gáz. :beaten: Viszont, így gyakorlatilag minden zenészt láttunk testközelből, mert mint kiderült, a backstage bejárathoz álltunk arra a közel egy órára. Nagyon szimpik voltak emberileg is, haverkodtak meg fotózkodtak az emberekkel. Még a Kettőnégyes srácokat is láttuk interjút készíteni Phillel. :lol:

Mire beértünk, a Sunday Fury programja már a végét járta, de elcsíptük az utolsó két és fél dalt, egész jók voltak. Utána megtaláltuk végre Case-t is, aki persze már az első sorban állt. :grin: Ezután szerencsésen ránkbukkant Bara-san is, itt is üdvözlet neki megint!! :D Ekkorra már azért elég szép szám ember összegyűlt, jelezve a közelgő metal-legendák jöttét.

A Voivod valami hihetetlenül jó és energikus volt, ki hinné, hogy már több mint 20 éve nyomják? Snake eszméletlen egy frontember, jól szórakoztatatta a közönséget, és a hangja is hibátlan volt, főleg az üvöltéseknél. A zenekar persze vérprofi volt, az új gitárossrác (nem értettem a nevét xD) kegyetlenül jól tolta a témákat meg a szólókat, Blacky is bűvészkedett jócskán a basszgitáron, Away meg szerintem a kedvencem lesz, valami marha jópofa békés kis átlagfeje van, de úgy dobol, hogy huhh. :grin: A setlistre nem emlékszem teljesen, de ezek biztos voltak: Voivod, The Unknown Knows, Global Warning, Ravenous Medicine (:heart:), Tornado, Tribal Convictions, Nothingface.

Mire a Down technikusai elkészültek, az eddigieknél ha lehet még több ember gyűlt össze, szépen megtelt tömöttre a terem 2/3-a, a maradék helyen pedig szétszórva, de álldogáltak azért emberek. Mondanom se kell, amint kihunytak a fények és felbúgtak a gitárok, mindenki megőrült. :lol: Kegyetlenmód megzúztak minket, olyan jó érzés volt ennyi emberrel egyszerre headbangelni meg ökölrázni megminden. Phil egy isten persze, ahogy uralja a színpadon, de a többiek azok, akik felteszik az i-re a pontot a vaskos játékukkal. De a közönség se volt rest, mindenki jól érezte magát láthatólag (csak a borzasztó fűszagot felejteném...), kaptuk is a dicséretet rendesen, hogy fákin gréjt kráud vagyunk, mi Búdöpeszten. A koncert 3/4-énél viszont már nem bírtam tovább a léghiányos és izzasztó környezetben, úgyhogy kilibbentem hátra, így láttam is, és levegőt is kaptam, meg támaszkodni is tudtam a falra. :lol: Ezeket játszották biztosan: Lifer, Hail the Leaf, New Orleans is a Dying Whore, Path, Lysergik Funeral Procession (:heart:), Something on my Side, N.O.D., On March the Saints, Eyes of the South, Stone the Crow, meg még párat. A végére tették az adu ászt persze: most is a Bury Me in Smoke-kal zártak, de nem akárhogy: egyszer csak ott termett a színpadon az egész Voivod-legénység, Away beült a dobok mögé, Bower bácsi a Downból pedig a mély tamokon és cineken segített neki oldalt állva, a gitárosok és énekesek meg együtt zúztak a tonnás zenére. Atomjóság volt.

Koncert után még betámadtam a merch pultot, és vettem egy méregdrága, ámde roppant mutatós Down-turnépólót, amin így szerepelünk: "ptofi csarnocks". :lol: :lol: :lol:

És egy kis ízelítő, hogy milyen is volt:
Voivod - Voivod (részlet)
Down - Path (részlet)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 24 Wed, 3:21 pm 
Elite Member

Yeyyyyyy! Fantasztikus volt a koncert!!! Az előzenekarok remek hangulatot csináltak, Voivod-ékon betegre kacagtam magam, nagyon nagy arcok! :D

A Down pedig...leírhatatlan volt. Phil továbbra is wonderful, crazy and fucking metal! :idol: Vérprofik, nah. :wink:
Ésésés voltak a kedvenc számaim :love3:

Ezúton köszi Jigsawnak és 22nek, hogy csatlakozhattam! :) Sorry, hogy nem köszöntem el, de kissé elsodort a tömeg- sajnos nem hazáig, kb. 2 órát sétáltam az esőben az éjszakai buszig. (BKV... :drop3: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 26 Fri, 10:01 pm 
Forum Fanatic

Még a koncerthez utólag ezeket... :)

Down/Voivod/Sunday Fury 2009.06.23 PeCsa koncertbeszámoló (heavymetal.hu)

Sunday Fury fotók (Shock! Rockmagazin) / Voivod fotók (Shock! Rockmagazin)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 12:47 pm 
Forum Fanatic

Down a Kettőnégyben! Interjú Kirkkel és Rexszel, valamint sok ööö érdekes arccal. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 894 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour