Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 10:34 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 11:40 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Chimaera wrote:
igen, eléggé lefogyott szegény Kuni-kun. etesd rendesen pls. köszi! :heart: meg vigyázz rá, helyettem is. *nevetgél XD

Hát le, biztos agyontúrnézzák magukat mostanság. Vigyázni meg vigyázzon magára meg rám, ő a férfi, mégha ez nem is nagyon látszik. xD *így jár, aki hozzámegy egy gheybójához!* xDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 11:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jajjjj, legalább ma se maradtam nevetés nélkül XDDDDD egyébként a csapatból szerintem úgyis rajta látszik a legjobban, hogy micsoda. (na jó, ha tetsit nem említem meg, jude leszaggatja a fejemet -_-) meg persze ken bajusszal, nade emlékezzünk csak vissza a syndrome-os fotókra XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 17 Thu, 2:43 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Chimaera wrote:
jajjjj, legalább ma se maradtam nevetés nélkül XDDDDD egyébként a csapatból szerintem úgyis rajta látszik a legjobban, hogy micsoda. (na jó, ha tetsit nem említem meg, jude leszaggatja a fejemet -_-) meg persze ken bajusszal, nade emlékezzünk csak vissza a syndrome-os fotókra XDD

Legalább a pihent fejemnek is megérte akkor éjszakázni egyet! xD És tényleg talán rajta látszik a legjobban, hogy fiú xD, dehát emellett vannak olyan megmozdulásai meg beállásai, amitől néha elsírom magam annyira ghey (jó, mindig kiakadok rajta, ez a hosszan tartó kapcsolatunk titka xD). De a többiek se panaszkodhatnak, mindenkinek vannak lányos pillanatai (Garanak mostanság egyre több 0_0), de azért hála égnek lehet tudni, hogy fiúk! A régi fotókat meg igyekszem elfelejteni érthető módon... ^^" (kivéve Tetsuét, az mind nagyon jó volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 17 Thu, 12:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

gara olyan kis manó nekem, kis lányos manó. xD
én legjobban neroban a szétbagózott hangját szeretem ~_~ az aztán tényleg egy harmadlagos nemi jelleg XDD
mondjuk kicsit pofátlannak érzem magam, hogy ennyit firkálok ide, még csak mostanában szerettem bele igazán a merrybe :heart:
tetsu meg szerintem előnyösebb image-dzsel rendelkezett az acidben, mint most. :roll: (ajjaj, érzem a közelgő veszélyt ezért.. XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 18 Fri, 6:50 pm 
Senior Member

Milyen lett a Merrys signaturom? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 18 Fri, 6:54 pm 
Senior Member

Már működik... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 18 Fri, 7:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szép.. de.. nem bírtam visszafojtani a röhögésemet az "I want to break free" miatt, rögtön eszembe jutott az eredeti klipje XDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 7:13 pm 
Official HobbitGirl

I want to break free.... ror... XDD Chimaera, a bannered pedig megtiszteltetés számomra ^_^

Megjött végre a Peep Show-m!!!!
:yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb::yoberry: :lamb: :yoberry: :lamb:
És tényleg ooolyan szép! Boldogan nyáladzom rá, kedvenceim egyelőre nincsenek, mert mindet imádom, bár azért a Retro Future, meg a PLTC album verziója ütött... hmm, nameg a PEEP♀HOLE tényleg vérbeli toszómuzsika, khmmkhmmm... :lamb:
Na és a booklet! Annyira gyönyörű! Bár kicsit bánom, hogy a Limited Editionhöz nem járt szép matrica (naná, hogy én csak a matricák meg a kártyák miatt rendeltem XD), de sebaj, mert van DVD-m! De persze, mivel rólam van szó, becsúszott egy kis gikszer, bedöglött a DVD-távirányítóm lépegetőgombja, így nem tudom kijelölni az extrák menüpontot, szóval azt még nem láttam.. annyira tipikus... argh!! De sebaj, majd elmászom valakihez, és megnézem. Bruhah! Na és persze a LÉNYEG.. a kártyák!! *tipikus buta fangirl* türelmetlenül téptem le a zacskót a CD-kről, hogy meglássam, mi lapul benne, de csalódottan konstatáltam, hogy ugyanazokat kaptam, mint amik Jude CD-jéhez jártak, avagy Yuu, Nero és Gara. (de nem ám valami csini, hanem az egyik legsokkerebb -_- Mért nem ezt??) a Ringo to Uso-val viszont már vegyesen jártam, kaptam egy barit (ha már van nyáladzó teknősöm.. XD), meg a sushis Nerot! : ) Szóval Tenshi, amit megbeszéltünk... : >
Lefotóztam egybe az összes kártyámat, szóval íme:
Image Ott alul azt a Yuu-t véletlenül fordítva tettem le, de sebaj XD

Last edited by Nanami on 2006 Aug 19 Sat, 7:17 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 7:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát azahelyzet hogy én már mindet annyira megimádtam, hogy ejnye. O_O
ringo to usot már vagy 100x hallgattam, most meg a nameless nighttal vagyok így. apám, ez az album..
Nanami, én is örülök hogy megjött :heart:
nekem nincs dvdm, de legalább láttam XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 1:18 am 
Official HobbitGirl

Chimaera wrote:
ringo to usot már vagy 100x hallgattam, most meg a nameless nighttal vagyok így.

Minő véletlen, hogy azt Nero írta... : >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 10:32 am 
Forum Expert
Forum Expert

*elképzelte Garát feszes lakkminiben és necc combfixben, porszívóval nyomulni, á la Freddy Mercury, diszkrét fetrengőgörcsöt kapott* :laugh: :laugh: :laugh:
Egyébként nagyon szép lett a siged, Toshiya! ^_^

Na, amiért végülis jöttem: pár apróság...
Például trading cardok, amiket a Sayonara Rainhez kaptam:

Kenichi

Na vajh ki? XD Üldöz engem, ez már a harmadik... o__O

Sayonara Rain maxi hátlapjának belseje, eddig ezt még nem láttam scannelve, most ezt a csorbát is kiköszörültük (igen, tudom, hogy kissé csálén raktam a masinába, bocs XD).

Sayonara Ame

És pár gif a Sayonara Rain pv-ből, semmi extra, csupán Gara erotizál a szexi piros esernyővel.

gif1
gif2
gif3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 12:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát ha három nerod van, az egyikért fizetek. O_O

kenichi meg ezen egész nézhető *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 21 Mon, 7:54 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah, akkor márcsak nekem kéne kézhez kapni egy jó kis pípsót! xD Tessék, Nero üldöz benneteket! xDDDDD Most mondanám, hogy örüljetek neki, én örülnék biztos! xD Sebaj, majd a hétvégén hátha, addig meg remélem meggyógyulok és kész leszek a scanneléssel. ^^" A Merry cuccok közt felfedeztem pár érdekességet, annyi szent! xDDDDDDD

*Ö is elképzeli Gara-t Queen-style...* Gheybajúsz, tupírséró, rózsaszín ujjatlan garbó, fekete lakkminiszoknya kikandikáló harisnyatartóval..... hmm...... Mostmár csak a többieket vicces hozzáképzelni, Nero mint inoocent schoolgirl hell yess!!!!!! xDDDDD Nah ha ettől sen sülne ki a szemem, akkor semmitől! xDDDDD

Nero kártyákért meg még nemtom mit tudok nyújtani, de ha kell, még mindig áruba bocsájtom a rajztudásom! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 21 Mon, 8:14 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
Tessék, Nero üldöz benneteket! xDDDDD Most mondanám, hogy örüljetek neki, én örülnék biztos! xD Sebaj, majd a hétvégén hátha, addig meg remélem meggyógyulok és kész leszek a scanneléssel. ^^" A Merry cuccok közt felfedeztem pár érdekességet, annyi szent! xDDDDDDD

*Ö is elképzeli Gara-t Queen-style...* Gheybajúsz, tupírséró, rózsaszín ujjatlan garbó, fekete lakkminiszoknya kikandikáló harisnyatartóval..... hmm...... Mostmár csak a többieket vicces hozzáképzelni, Nero mint inoocent schoolgirl hell yess!!!!!! xDDDDD Nah ha ettől sen sülne ki a szemem, akkor semmitől! xDDDDD

Nero kártyákért meg még nemtom mit tudok nyújtani, de ha kell, még mindig áruba bocsájtom a rajztudásom! xD

Az a legjobb az egészben, hogy Garának mindez még jól is állna :3 Kenichi is lehetne innocent schoolgirl, de persze kizárólag, ha növesztene ismét tinibajuszkát... XDDD

Ha majd megjön a te PeepShowd, akkor üzletelünk! Ha pedig -neadjisten- nem kapsz kártyákat, vagy mondjuk kapsz három ugyanolyat (állítlag történt már ekkora pech o___O *retteg*), akkor pedig "áruba bocsátod rajztudásod", engem midnenképp le lehet fizetni így ; > Egyébként pedig érzem, hogy te olyan kártyát fogsz kapni, amiért én ölni tudnék... én vagyok az örök optimista!! : >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 21 Mon, 8:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nektek legalább lesz/van kártyátok! XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour