I want to break free.... ror... XDD Chimaera, a bannered pedig megtiszteltetés számomra ^_^
Megjött végre a Peep Show-m!!!!

:yoberry:
És tényleg ooolyan szép! Boldogan nyáladzom rá, kedvenceim egyelőre nincsenek, mert mindet imádom, bár azért a Retro Future, meg a PLTC album verziója ütött... hmm, nameg a PEEP♀HOLE tényleg vérbeli toszómuzsika, khmmkhmmm...
Na és a booklet! Annyira gyönyörű! Bár kicsit bánom, hogy a Limited Editionhöz nem járt szép matrica (naná, hogy én csak a matricák meg a kártyák miatt rendeltem XD), de sebaj, mert van DVD-m! De persze, mivel rólam van szó, becsúszott egy kis gikszer, bedöglött a DVD-távirányítóm lépegetőgombja, így nem tudom kijelölni az extrák menüpontot, szóval azt még nem láttam.. annyira tipikus... argh!! De sebaj, majd elmászom valakihez, és megnézem. Bruhah! Na és persze a LÉNYEG.. a kártyák!! *tipikus buta fangirl* türelmetlenül téptem le a zacskót a CD-kről, hogy meglássam, mi lapul benne, de csalódottan konstatáltam, hogy ugyanazokat kaptam, mint amik Jude CD-jéhez jártak, avagy Yuu, Nero és Gara. (de nem ám valami csini, hanem az egyik legsokkerebb -_- Mért nem
ezt??) a Ringo to Uso-val viszont már vegyesen jártam, kaptam egy barit (ha már van nyáladzó teknősöm.. XD), meg a sushis Nerot! : ) Szóval Tenshi, amit megbeszéltünk... : >
Lefotóztam egybe az összes kártyámat, szóval íme:

Ott alul azt a Yuu-t véletlenül fordítva tettem le, de sebaj XD