Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 1:01 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 9:00 am 
Member

Sziasztok!

A MatsuriNapon már volt egy Beszélgetés a Magyar Anime Társaság vezetőségével című program, annak sikerén és az érdeklődésen felbuzdulva úgy gondoltuk, érdemes lenne ezúttal egy nagy conon is szervezni egy beszélgetést, ahol a MAT-tal kapcsolatos alapvető kérdéseket lehet feltenni, esetleges félreértéseket, téveszméket kulturáltan megbeszélni.

Bár néhány alapvető kérdést természetesen magamtól is fel tudok tenni, és vannak ismétlődő kérdések, amit feltesztek emailben vagy személyesen, ha van olyan kérdés, amire kíváncsiak vagytok, tegyétek fel a confórumon a program toipicjában, hogy a beszélgetésen én is feltegyem a megkérdezetteknek!

Várható résztvevők: Zsámboki Gergely (Mac; a MAT elnöke); Pravda Szilvia (uran; a MAT elnökségi tagja; ennek és több korábbi connak a főszervezője); Hegedűs Attila (Hega; a MAT pénztárosa).

A beszélgetést vezeti: Solti Antal (Tonya)

Természetesen személyesen is kérdezhettek majd, a topicban csak a témákat gyűjtjük. A beszélgetés helye és időpontja a végleges programbeosztásból derül majd ki.

Előre is köszönjük a kérdéseket és az érdeklődést!

Link a confórumon a topichoz:

http://www.animecon.hu/forum/viewtopic.php?t=615

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*röhög* Én feltennék néhány kérdést, de valszeg megint az lenne, hogy én vagyok a sötét, és perszehogy nem mondta azt az illető amit... mert hogy képzelem... xD

szal... úgy tűnik van, amit nem kell értenünk/tudnunk.

oké cinikus vagyok, bocsánat, rossz tapasztalat benne marad az emberben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:15 pm 
Site Admin

ez az egész elvileg pont, hogy azért van, hogy helyretegye az ilyesmi dolgokat és nézeteltéréseket.

(jó, mondjuk mindenekelőtt a nevetséges "a mat vezetőség hülyére keresi magát a conon" tipusú faszságokat akarják végre tisztázni. xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
ez az egész elvileg pont, hogy azért van, hogy helyretegye az ilyesmi dolgokat és nézeteltéréseket.

(jó, mondjuk mindenekelőtt a nevetséges "a mat vezetőség hülyére keresi magát a conon" tipusú faszságokat akarják végre tisztázni. xD)

igen, csak tudod, amikor lehülyéznek meg burkoltan hazugnak állítanak be, az embernek valahogy nincs gyomra leülni még beszélni is velük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:42 pm 
Site Admin

nem igazán van olyan, hogy "velük". a MAT is ugyanúgy egy rakat emberből áll, mint bármi más... nekem is van olyan ott, aki hajszálnyira van attól, hogy lerugjam a veséjét, de ugyanúgy vannak olyanok is, akik meg nagyon jó barátaim. ^^
Nomeg, ha nem is teljesen hivatalosan (me' nem vagyok elnökségi tag, meg semmi, csak sima mezei tag, az is csak mert szervezek a conokon xD), de én is a mat szervezői részébe tartozom, 'oszt én meg milyen jófej vagyok. :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
nem igazán van olyan, hogy "velük". a MAT is ugyanúgy egy rakat emberből áll, mint bármi más... nekem is van olyan ott, aki hajszálnyira van attól, hogy lerugjam a veséjét, de ugyanúgy vannak olyanok is, akik meg nagyon jó barátaim. ^^
Nomeg, ha nem is teljesen hivatalosan (me' nem vagyok elnökségi tag, meg semmi, csak sima mezei tag, az is csak mert szervezek a conokon xD), de én is a mat szervezői részébe tartozom, 'oszt én meg milyen jófej vagyok. :pinky2:

én se mindenkire gondolok, anyám mesélte hogy Gergő lett a mat elnök, őt jófejnek tartom, anyám volt főnökének a fia xD *röhög*
Meg nekem is vannak ismerőseim...

Én nemtom, nem akarom lerúgni a veséjét senkinek, de néhány emberkét szívesen leköpnék, csak úgy a rend kedvéért, vagy kicsit helyrerakni, hogy én értem hogy szervező de azért nem az atyaúristen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 8:52 pm 
Site Admin

Nah, de akkor ezek meg személyes ellentétek, nem általános MAT problémák. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 9:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

Shizu wrote:
Én nemtom, nem akarom lerúgni a veséjét senkinek, de néhány emberkét szívesen leköpnék, csak úgy a rend kedvéért, vagy kicsit helyrerakni, hogy én értem hogy szervező de azért nem az atyaúristen...

Hú micsoda indulatok o.o Végén még tömegverekedésbe torkollik az animecon. :beaten:

Case wrote:

Egyszer, amikor kint voltam az animeconon, akkor volt valami kis beszélgetés a (asszem pont) Tonyáékkal és valami animaxos arccal. Nem sokan voltak rá kíváncsiak (lehet, hogy akkor ment a koszpléj, vagy valami századszorra látott animét vetíttek a nagyteremben, végül is mindegy).
Mindenesetre, akik ott maradtak, azok is hasonlóan érdekfeszítő kérdéseket tettek fel, pl hogy a UPC szolgáltatónál valahol a szlovák határon, miért megy szlovák felirattal az animax, vagy valami ehhez hasonló. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 01 Fri, 8:41 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem fog tömegverekedésbe torkollani, mert a büszkésem nem engedi meg hogy köpködjek xD
meg amúgyis, csak akkor kötözködöm, ha más már belémkötött :D

amúgy arra a beszélgetésre én is emlékszem, hamar kijöttünk xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 02 Sat, 11:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*vinnyogva röhög és nézi a monitort*

Én... én úgy kérnék egy videót Con-ra... de a nézők fele meglincselne a másik fele, aki ismeri a videót vihogna és törölgetné a könnyeit xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 03 Sun, 2:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kitaláltam, hogy nemcsak nappal leszek Kazuki cp-ben, hanem estére a bulira viszek váltóruhát, ami szintén Kazuki vmeik rucija lesz vagy legalábbis hasonló (amennyire találok itthon cuccokat hozzá).
Mindig azon röhögtünk, hogy a 90-es években a vk abból állt, hogy benyúltak a nagyi szekrényébe és felvették a legidétlenebb ruhákat, erre kitaláltam, hogy én is kipróbálom ezt a módszert és mit ad isten: találtam egy teljesen ugyanilyen inget, ami ráadásul Thaiföldi gyártású...(a szalagot pedig korábban már felleltem egy fiókban) :lol: :lol: :lol: :
Ezek után tuti, hogy ők is a nagyi szekrényéből öltözködtek... :bounce:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 09 Sat, 4:15 pm 
Forum Addict

Öhm, egyébként szombat vagy vasárnap cp-ztek? O.o Csak mert tök jó lenne, ha megint egy napon vk cpznénk, mint ősszel.
Mondjuk mi most szombaton fogunk, tudtommal.
Lehet, hogy volt már róla szó, de elfelejtettem... :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 10 Sun, 5:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:
Öhm, egyébként szombat vagy vasárnap cp-ztek? O.o Csak mert tök jó lenne, ha megint egy napon vk cpznénk, mint õsszel.
Mondjuk mi most szombaton fogunk, tudtommal.
Lehet, hogy volt már róla szó, de elfelejtettem... :beaten:

Mi is szombaton fogunk, mert vasárnap nem tudunk menni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 10 Sun, 5:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mi mindkét nap fogunk, előreláthatólag. :D
De egyik napra most nagyon elgondolkoztam ezen a rucin...
Végülis még van egy hetem rá és nem olyan bonyolult. :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 10:58 am 
Forum Expert
Forum Expert

Térkép

Továbbra sem hiszem el h a Mangafan kint lesz a sátorban. :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour