Case wrote:
nem igazán van olyan, hogy "velük". a MAT is ugyanúgy egy rakat emberből áll, mint bármi más... nekem is van olyan ott, aki hajszálnyira van attól, hogy lerugjam a veséjét, de ugyanúgy vannak olyanok is, akik meg nagyon jó barátaim. ^^
Shizu wrote:
Én nemtom, nem akarom lerúgni a veséjét senkinek, de néhány emberkét szívesen leköpnék, csak úgy a rend kedvéért, vagy kicsit helyrerakni, hogy én értem hogy szervező de azért nem az atyaúristen...
Hú micsoda indulatok o.o Végén még tömegverekedésbe torkollik az animecon.
Case wrote:
ez az egész elvileg pont, hogy azért van, hogy helyretegye az ilyesmi dolgokat és nézeteltéréseket.
(jó, mondjuk mindenekelőtt a nevetséges "a mat vezetőség hülyére keresi magát a conon" tipusú faszságokat akarják végre tisztázni. xD)
Egyszer, amikor kint voltam az animeconon, akkor volt valami kis beszélgetés a (asszem pont) Tonyáékkal és valami animaxos arccal. Nem sokan voltak rá kíváncsiak (lehet, hogy akkor ment a koszpléj, vagy valami századszorra látott animét vetíttek a nagyteremben, végül is mindegy).
Mindenesetre, akik ott maradtak, azok is hasonlóan érdekfeszítő kérdéseket tettek fel, pl hogy a UPC szolgáltatónál valahol a szlovák határon, miért megy szlovák felirattal az animax, vagy valami ehhez hasonló.