hát szivesen próbálkoznék... vicces de j-rock rajongásom odáig fajult hogy már a Japán-szakra is szerveztem a felvételimet. Szerencsére az utolsó percben jöttem rá hogy rajongásból nem lehet megtervezni az életünket.
Ezért leszek köcsög kockafejű mérnök hehe.... de a j-rock külsőt nem adtam fel. ÉN leszek az első szexi informatikai mérnök

:D
Csak ahhoz fogyni kéne 5-6 kilót arcból meg sörpociból

:D ezért kutattam a jappók nagy titkát. Bár ha karcsú herceg akarok lenni lehet hogy a dohányzás elhagyásával csak nehezítem a dolgot( több mint egy hete nem bűnöztem cigi ügyben)..nem baj.
Hihetetlen hogy megfognak egy hetero fickót (like me) ezek a japán visual kei-s fiúcskák. Egy D olyan hihetetlen idollá tud válni csak egy visual-pop PV alatt a szememben (Sleeper-ről van szó) hogy az hihetetlen. Bár szerintem az etalon az hyde. Most nem a néha ilyesztő kinézetére célzok amikor balettdresszben meg farmerben feszít (most rkta valaki be a képek topikba) kanárisárgahajjal. Hanem volt a ray-ark időszak alatt egy nagyon vagány felálló -kócos hajú idszaka. Máig a legjobb követendő "divatirányzat" szerintem. (pl: driver's high vagy honey) Annyira stílusos és szexy... beszéltük sokat fiú társaságban hogy normális e ez de mindig arra jutottunk hogy igen
Számomra inkább idolok mint fantáziám tárgyai (és ha ezt a fórumot csak tokubei meg fragonard meg egyéb srácok írnák olvasnák akkor együtt helyeselnénk hogy persze hogy fantáziánk visszafogott tárgyai is néha....de nem teszem

) És egyébként régi kesergéseimet feledteti a tudat hogy télleg ezekre a J meg visual-kei sztárokra még mindig tudok úgy nézni mint gyerekszemmel a nagy idoljaimra ( pókember, x-men, martin (576kilobyte újságírója jelenleg 576konzol főszerk), michael night, a dragonlance regénytrilógia szereplői Raistlin (!!!!) stb stb) ..aztán hiába nem tudok annyira rájuk kattanni fanatikusan a karaktrük meg ahogy kinéznek az hihetetlen (Asagi aaaaaahhh)